BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #487979 przez andzia_zg
Ale ładniutkie :lol:

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #487980 przez Lafi
I takie coś
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #487989 przez Lafi
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #487992 przez andzia_zg
Lafi no to masz juz pierwsze ciuszki :lol: Fajniutko :lol: Pomyśl,że już za 3 miesiące już będziemy stroić nasze pociechy :lol:

Słodkie te ciuszki :lol:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #487993 przez Lafi
i kombinezonik :)
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #488002 przez patrycja85
Lafi-fajne ciuszki:) a macie już imię? bo albo mi umknęło albo wyleciało z głowy:)

12 lata 1 miesiąc temu #488003 przez andzia_zg
Oooo... boski kombinezonik :lol:
oj cos chyba szybko będę robiła sobie po Wojtusiu dziewczynkę :lol:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #488013 przez Lafi
Andzia rób rób :)
A imnie to myslimy Wiktoria a co będzie do marca, kto wie Seweryn miał być Wiktorkiem a na krótko przed urodzeniem stał sie Sewerynem:) wiec zoabczymy, ale mam od wczoraj mega zgage

12 lata 1 miesiąc temu #488021 przez andzia_zg
Wiktoria - bardzo ładnie :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #488043 przez Marta M
Witajcie :)

Ja tylko chciałam przypomnieć głosującym i nie głosującym o klikaniu, teraz to naprawdę widzę w tym sens bo Maja ma już drugie miejsce, walczymy zatem o pierwsze i pomagamy jej spełnić marzenie, klikamy raz dziennie do 15 grudnia, gorąco zachęcam i proszę o pomoc w jej imieniu :)

www.promykslonca.pl/at521/index.php?a=in&u=Kasianowysacz

A tu ranking miejsc:

www.promykslonca.pl/pl/na-jednym-wozku/5...zgoszone-do-programu

12 lata 1 miesiąc temu #488061 przez mamcia2013
Hej Laski.

Lafi słodkie ciuszki :)

Gosia uśmiechnij się Kochana :kiss: przytulamy.

Kika jak po weselichu? :D

Ja wizytę mam w środę po południu :)
Miłego dzionka Mamuśki.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #488101 przez offca87
Hej piękne panie i brzuszkowi lokatorzy! :)
Właśnie piję gorącą czekoladę, leżę i próbuję ochłonąć po poranku. Wszyscy w pracy, tylko ja w domu, więc jak jakieś naprawy, fachowcy, czy agencja wynajmu ma jakieś ale, to ja biegam, dzwonię, załatwiam. Dziś też pretensje od rana, telefony do po porady prawne, długa, niemiła rozmowa w agencji i się aż trzęsę. Biedne to moje dziecko, ciągle stresy. Ledwo pobulgocze nieśmiało, pewno zaniepokojone :(

Piszecie o zasłabnięciach. Ja mam znów tak, że nie mdleję, ale nie mogę swobodnie oddychać. Im stres większy, tym gorzej. Szumi w głowie czasem, nie mogę wziąć pełnego oddechu, póki nie ziewnę, mam taki ucisk ciągle w przeponie, cokolwiek robię. Lekarz mówił, że krew nam się "odtlenia", bo ma dodatkowy krwioobieg do obrobienia i obrzmiewają naczynia krwionośne, więc to normalne, ale cóż - niepokojące i nieprzyjemne. A tu stres za stresem, ciągły podświadomy niepokój o nasze maleństwa.

A ciuszki są cudne!! Może też sama wrzucę, co mi się udało upolować po ostatnich wycieszkach do ciucholandów - rzeczy jak nowe, z Gapa, Nexta, a za grosze. Stwierdziłam, że nie kupuję nowych, bo nie pracuję, ciągle czekam na pieniądze z zasiłku dla przyszłych mam, a one wciąż nie przychodzą. A tu prywatne wizyty, bojler padł, odkupiliśmy od znajomych wózek 3 w 1, mój W. musi do Polski na gwałt lecieć, bo jakieś sprawy spadkowe, więc w dodatku niedługo zostanę sama i wiecie co? Nie wiem, jak sobie damy radę finansowo w tym miesiącu, a tu święta...

Przeglądałam też dział dla Mam grudniowych, ich rozterki, ten ostatni moment oczekiwania. Jeszcze nas trochę czeka urozmaiceń. Pocieszające :D
[/color]

12 lata 1 miesiąc temu #488103 przez aksa
witam zimowo!:)
u nas też bielutko ale na razie to tak leedwo leedwo przykrywa dachy ten śnieg:)

u nas dość męczący weekend, piąteku znajomych do 23, a sobota impreza u brata m, w domu byliśmy o 2.30!! :cheer: prowadziłam już półprzytomna

dziś mam naobiad gołąbki :lol:

a wczoraj pojechaliśmy szukać prezentów na mikołajki...masakra masakra,ja pier**** ile ludzi aż mi słabo było jak na sam parking wjechaliśmy,a w marketach istna dżungla ludzi w ch*j rozpychają się popychają,ja kurdupel każdy mnie potrąca miałam dość,i jeszcze te ceny zabawek!! :huh: jeszcze jutro musze pojechać 13stolatce jakąś bransoletkę delikatną kupić a to akurat będzie miłe :lol:

Gosiu nasza dzielna kobietko dasz radę, Zosia to silna dziewczynka!

lenusia super,że egzamin zaliczony!

a dziś przyszły mi ubranka : allegro.pl/wyprawka-dla-noworodka-gratis...bcm-i2818266260.html

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 1 miesiąc temu #488107 przez mamcia2013
Offca nie tylko u Ciebie brak kasy... :angry: u mnie tak samo. Czekam na pierwszą wypłatę z zusu (cholera wie kiedy będzie)! Do tego w sobotę dałam 850zł na mechanika, jakby tego było mało muszę jeszcze wahacze w aucie wymienić bo jak to mechanik powiedział są wyjebane! Czyli kolejne 800zł trza będzie dać. Do tego idą święta, a gdzie prezenty itp?? Już stwierdziłam że chyba nikomu nie będziemy robić bo skąd na to wziąć? Jedynie świrka nas ratuje tym że da na wózek 1000zł a tak to lipa.. ehh ale co tam. Życie..

12 lata 1 miesiąc temu #488112 przez mamcia2013
Aksa słodkie te ubranka :)

A u mnie nawet śladu nie ma po śniegu :D w piątek chwilę popruszyło i na tym koniec.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka