- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
noo a jak nie bardzo ma kaskę to niech do lumpka idzie a ty sobie pogoń te rzeczy na allegro
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Jak to w niedzielę mały ruch na forum, ale jutro ruszymy pełną parą. Ja całą niedzielę (Boże przebacz ) sprzątałam z mężolem. W ciągu tygodnia ogarnę trochę mieszkanie, ale w sumie to powoli nie mam sił i wszystko robię na raty, więc i tak po czasie nic nie widać, aby było sprzątnięte. Ogarnęliśmy chałupę już prawie na święta. Jest w miarę czysto
Ale i tak cały dzień łupało mnie pod prawą łopatką. W tym miejscu zawsze coś mnie bolało-jakiś nerw czy coś, a w trakcie ciąży czuję jakby ktoś wciskał mi pod nią szpilkę.
AniaCzajka, Andzia cieszę się, że już lepiej się czujecie. Ania, na serio dużo nadrobiłaś: i w domu i z aniołkami, podziwiam!A Franiową chałupkę masz sporą, niech mały mężczyzna rośnie!
Andzia ja też wczoraj poodkładałam do kartonu za małe t-shirty, golfy. Znowu trzeba będzie się rozejrzeć za ciuchami na te ostatnie 3 miesiące. Powiedziałam mojemu D., że kolejne dziecko zrobimy tak, abym chodziła w ciąży latem, w tunice i szortach:)
Patrycja przeczytałam od wczoraj 300 stron "Kruchej jak lód". Dzisiaj rano skończyłam. Faktycznie niesamowite zakończenie! Byłam w szoku, że Willow się utopiła..
Sweterek dla Ignasia przecudowny!
Gosia[/b]bierz termofor i wskakuj z mężem pod koc, niech Cię rozgrzewa
Offca Dobrze, że ten "wyciek" to nie płyn owodniowy. Jenak co polski lekarz, to polski.
Koticz trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
A jutro już 3 grudzień... ale ten czas leci... jeszcze 3 tygodnie i Święta... a po Świętach w styczniu i lutym tak nam sie będzie dłużyło do porodu, że szok...
A za parę dni zaczną się wizyty...
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A za te aukcje, ktora kiedys wygralam dla mlodej z ogrodniczakmi, co bluzka do nich przyszla sprana, dzis wystwilam neutrlany komentarz. Tydzien temu napisalam maila do sprzedajacegol, ze kolor sie znacznie rozni i nie bylo o tym info w aukcji, zero odpowiedzi. Zaplacilam za komplet 40 zl,a naprawde bluzke to dam do rezerwowych w zlobku. Ludzie to jednak nie maja wstydu, moglby zaproponowac jakas obnizke w cenie, ale nawet nie odpisal. Jak mi wystawi tez neutralny, to sie wku.wie.
Kupilam wafelki w Macro, zaraz sie za nie wezme.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Trzymajcie kciuki za moją córeczkę,żeby wszystko było dobrze.Z jednej strony bardzo się cieszę,że Ją zobaczę,a z drugiej już mam nerwówkę...
Więc zaczyna sie teraz tydzień wizyt i my z Jagódką lecimy na pierwszy strzał
Do usłyszenia jutro wieczorem.Spokojnej nocy mamusie i brzusie
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
U mnie w końcu dziś zaczął padać śnieg
Dziś cały dzień z facetem przeleżeliśmy w łóżku oglądając tv
We wtorek mam wizytę u gin Już nie mogę się doczekać
Miłego wieczorka
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wiesz... ja na Twoim miejscu, jesli chciałabyś mieć jeszcze jedno dziecko, pare takich naprawdę super rzeczy bym odłozyła sobie gdzieś w kartonie. Ja tak robiłam z rzeczami po chrześnicy... siostra chciała je oddać jak popadnie, a ja sobie takie ładniutkie rzeczy odłozyłam, a reszte ona oddała. Co prawda teraz mi się nie przydadzą, bo będę miec przecież chłopca więc przebrałam te ciuszki i wybrałam to, co może pasowac dla chłopca a resztę dałam znów na worki i na strych.
Andzia, ja jestem w drugiej ciazy, wiecej nie planuje. Generalnie Laura miala byc jedynaczka, ale jak widac, bedzie miala brata.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
AAAA zalozylam jej dzis pierwszy raz rajtuzki frotte z Lidla i tak wam napisze, lpeiej moze nie wywalac pieniedzy w bloto. Miedzy nogami sie tam zmechacily, jak po roku uzywania takich z Gatty. Nie kasa i nie jakosc.
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja w piątek otrzymałam tylko informację z laboratorium że wynik jest w normie, bo Pani powiedziała, że po wyniki mam iść do lekarza prowadzącego, bo ona nie może mi ich wydać Dziwne to dla mnie, ale kłócić się nie będę, ważne że wszystko w normie i w weekend mogłam sobie Bueno wciągnąć
Teraz patrzy na mnie ogromny syf w domu, bo w weekend malowaliśmy, narazie tylko kuchnię i Lenkowo, ale i tak bałagan mnie dobija, więc zaraz zbieram się zlikwidować wroga.
Patrycja udało mi się wylicytować tą kurteczkę o której pisałaś
allegro.pl/mis-bluza-kurteczka-baby-gap-...ace-i2810197695.html
- lenusia7
- Gość
- chiczi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Te moje "słabości" są męczące :|. Wczoraj jak szliśmy do Kościoła to musiałam się trzy razy zatrzymać i kucnąć, bo mi się ciemno przed oczami robiło...Zauważyłam, że dzieje mi się tak tylko rano, podczas pierwszego takiego "rozruchu", dłuższego "wyjścia" na własnych łapkach . Chyba po prostu zmienia się ciśnienie po nocy, serducho musi intensywniej zacząć pracować, no i Kropek też może jakąś żyłę uciskać .
Lenusia7, jak dobrze pamiętam Ty też miałaś (masz?) problemy z tymi zasłabnięciami?
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jeśli natomiast chodzi o pokój Lenki to kolejny raz miałam ochotę udusić męża. Pokój był wściekle zielony i powiedziałam Mu że trzeba przemalować bo jest zbyt intensywny. Mój mąż pojechał więc i kupił kolor żółty, żeby pasował do zapowiadanego już nieba... i tu pojawia się ale... Nigdy w życiu nie widziałam tak intensywnego żółtego koloru. Taka kwintesencja żółtości:/ zobaczymy jak będzie jak pojawią się dodatki. Jedyny plus jest taki,że mamy bardzo ciemne mieszkanie a dzięki temu kolorowi pokój wręcz świeci.