BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #488497 przez andzia_zg
patrycja to prawda. Ja np bardzo sie do Was przywiązałam. Czuje, jakbyśmy znały sie od lat... nie mogę wytrzymać dnia bez forum

A ja własnie kupiłam Wojtusiowi sweterek na allegro. Będzie jak znalazł na spacer, lub na wyjście np do jeansów :blink:

[*] Aniołek 10.2014
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #488499 przez koticz
Bardzo mnie zastanawia w jakim składzie i czy w ogóle będiemy się kontaktować jak już będziemy miały dzieci.Zapewne bedzie jeszcze więcej zmartwień,ale i powodów do radości,ale czy będziemy mieć czas???Ja myślę,że na początku jak mała bedzie spała to ja razem z nią :lol: a za rok to już bedziemy sobie zabawki kupować dla dzieci,jakieś książeczki albo autka dla chłopców :)

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 1 miesiąc temu #488500 przez andzia_zg
Mi się wydaje, że będzie kontakt... może nie tak jak teraz że dziennie jest z 20 stron postów, ale na pewno jak tylko będzie wolna chwilka to będziemy tu pisały. Tak jak do tej pory weekendy sa spokojne, tak po porodzie wydaje mi sie, że najbardziej aktywne na forum będą własnie weekendy bo mężowie beda w domu, zajma się maluchami i bedzie chwila czasu dla nas.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #488511 przez Lafi
super by było aby po porodzie nadal klikać, a czas moze jakos znajdziemy, ludzie najadłam sie niemiłosiernie, juz nigdy tyle nie zjem, czuje jak mi żoładek wypycha do tego moja gwiazdeczka oprała sie o niego,

12 lata 1 miesiąc temu #488524 przez patrycja85
na pewno będziemy pisać przynajmniej dopóki będzimy na macierzyńskim a jak Tusk da to nawet i rok:))))
a słyszałyście newsa-ksiązna Kate też jest w ciąży:) może zajrzy do nas na forum:)

andzia-śliczny sweterek:)

lafi-to ty wcześniej pisałaś o zgadze?:) to odważna jesteś żeby się tak najeść;)

12 lata 1 miesiąc temu #488525 przez koticz
offca co znaczy słowo baciar? hajduk i pude są fajne.Pierwszy raz słuchałam takiego połączenia reggae z nutą góralską,są jakieś inne zespoły które grają taką muzykę???Czy błędnie doszukałam się tam reggae?

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 1 miesiąc temu #488529 przez Lafi
tak sie najadłam ale o dziwo nie mam zgagi i bądz tu mądrym,

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #488533 przez andzia_zg
Lafi nie mów hop...poczkaj ze zgagą aż sie połozysz :P albo jak maleństwo sie zacznie rozciągać :P

Ps.księżna Kate jest w ciąży :P

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #488534 przez Lafi
Koticz super ze z Jagódką wszystko ok, tylko tak dalej :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #488537 przez andzia_zg
ooo patrycja widzę, że jednocześnie czytałyśmy newsa o Kate :silly:

nasze dzieciaczki to będzie słynny książęcy rocznik :silly:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #488538 przez Unbreakable
Na bank będziemy pisać ;)
A pomysł z prezentami super... tylko może faktycznie jeszcze nie na te Święta, bo nie wszyscy kupują rzeczy wcześniej właśnie dlatego żeby nie zapeszać.
Jak Kate się przyłączy a może jeszcze naszą petycję podpisze do Donek nie ma wyjścia, musi ustąpić ;)Tylko kurcze, jak Ona ma mdłości to zaraz w Faktach mówią, a jak np Lenusię cucili na przystanku to już nie... jak to jest?
Koticz super że z Jagódką wszystko w porządku ;)
Andzia sweterek super ;)
Ja narazie zrobiłam sobie przerwę w zakupach. Musze to wszystko posegregować,policzyć i skończyć z kupowaniem "bo to takie słodkie". Za dużo juz mam niektórych rzeczy, ale z drugiej strony czasami naprawdę kupuje się to za grosze. martwi mnie tylko ta kobieta od kurteczki, bluzy czy co to tam jest, bo pisałam do Niej w sobotę i dziś i odzewu nie ma. Mam nadzieję, że to wyśle.

12 lata 1 miesiąc temu #488541 przez Lafi
Andzia nawet mnie nie strasz ;) , teraz mysle nad tym ile zjadłam i stwierdzam ze żoładek mi zmalał zjadłam 1,5 małej kajzerki i torsze sałatki z tuńczyka, a czuje sie jakbym normalnie całą świnie obciągła, porażka, poszłam bym na spacer ale troche mam cykora zeby orła nie wiwinąc,
Ciekawe w którym tygodniu jest Kate pisali ze koło 12 tyg,

Musze iśc Seweryna zatrasportowac do łóżka, ostatnio sam sie chce myć :cheer: normalnie zadziwia mnie:)

12 lata 1 miesiąc temu #488543 przez andzia_zg
Odnosnie petycji do Tuska:

3199 ZA
11 PRZECIW

Lafi nie martw się. Ja codziennie jem tyle, że z 5 osób by się najadło. Świnka to dla mnie mało :P
A Seweryn dorasta :-) To dobrze, bo robi sie odpowiedzialny :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #488546 przez andzia_zg
Unbreakable napisał:

Jak Kate się przyłączy a może jeszcze naszą petycję podpisze do Donek nie ma wyjścia, musi ustąpić ;)Tylko kurcze, jak Ona ma mdłości to zaraz w Faktach mówią, a jak np Lenusię cucili na przystanku to już nie... jak to jest?

Jesteś boska :lol: :lol: :lol:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #488548 przez Paulina 77
cześć Laski, czytam Was cały dzień, aparatki :) :lol:
nie mam za wiele do powiedzenia, chyba tylko że ukłucie do badania glukozy prawie nie boli i że mam niski cukier - więc dieta działa :)

postanowiłam się odezwać po lekturze informacji o ciąży Kate - i czuję się trochę rozgoryczona, bo jak ona ma rzyganko, to ją przyjmują do szpitala, a naszej kochanej Offcy nawet porządnie nie zbadali... przykro mi.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka