BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #488966 przez Lafi
Zaraz melisy sobie naparze, bo wymiekam. Ciekawe jaki bedzie tego finał.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #488974 przez andzia_zg
Cześć dziewczyny :-)

Ja tu tylko na chwilę. Źle się czuję.Zjem tylko śniadanie i idę znów leżeć. Miałam dziś masakryczną noc.Zaczęło sie już wieczorem.Po kąpieli ok 22:00 połozyłam się do łózka ale tak jakos dziwnie mnie bolał brzuch. Był mocno napiety i bardzo mnie kłuło.Jak sie próbowałam przewrócić na bok to poprostu nie mogłam,bo nie dość,że kłuł brzuch to jeszcze plecy. W końcu z pomocą męża przewróciłam się na bok i trochę mi pomasował plecy.Ale ulga. Poprosilam żeby połozył ręke na brzuchu, bo wtedy Wojtek sie uspakaja, a mnie mniej boli,bo on ma gorące ręce. Myślalam,że będzie ok.Leżałam ale nie przestawało boleć, zasnął nawet Wojtuś, a ja nadal sie nie mogłam ruszać. W końcu po pólnocy doczłapałam się obolała do kuchni i wziełam nospę. Myślalam,że bol minie.ale było coraz gorzej. O 2 w nocy sie aż poryczałam z bólu. Wziełam drugą nospę i powiedziałam mężowi, że jak nie minie to jedziemy do szpitala. Położył mi znów ciepła reke na brzuchu i o dziwo poczułam się lepiej i w końcu zasnęłam. Jak się obudziłam rano brzuch był juz duzo bardziej miekki.Co prawda jeszcze jest taki jakby zdrętwiały więc dziś nastawie tylko zupe i cały dzień leże.
Ale się namęczyłam :(
W ogóle to zaczeło sie od tego,że popołudniu jak sobie siedziałam przy kompie(było zupełnie cicho w domu) nagle przyszedł sms. Telefon lezał na biurku i sie wystraszyłam jak zaczął wibrować.Aż podskoczyłam.I wtedy brzuch mi się spiął i zrobił twardszy i taki był juz do wieczora.A wieczorem sie zaczęła "jazda"
Ale dość już o mnie.

kika super wyglądałas na weselu :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #488981 przez Lafi
Andzi kurde ale miałaś noc, współczuje, odpoczywaj,

12 lata 1 miesiąc temu #488984 przez vernix
Andzia faktycznie, strachliwa ta noc. Leż, odpoczywaj, nic nie rób. Kibelek i z powrotem do łóżeczka. Niech brzusio już więcej nie twardnieje.Pozdrów cieplutko Wojtusia od nas! trzymaj się!

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #488985 przez offca87
Witam piękne panie!
Ja właśnie czekam na ekipę remontową, byli tutaj, pooglądali i pojechali po sprzęt. Nie chce mi się z nimi użerać cały dzień, ale co zrobię... tylko że też w nocy praktycznie nie spałam. Nachodziłam się wczoraj, denerwowalam się, stresowałam, uzginałam jak porąbana i jak mój W. z pracy wrócił, to chcialam mu o tym opowiedzieć chociaż, jakos się wyzalić 9jak ostatnia sirota), a on mnie olał. Zjadł, powiedział, że będzie ok i.. zasnął na krześle. potem poszedl do łazienki i ... zasnął w wannie. A ja do 3.30 w nocy sie obracałam z boku na bok, mialam wrażenie 9schizę?), że mi brzch stwardniał, że mam skurcze, wzięłam no-spę forte i ufff... spałam jakieś 3 godziny w sumie :( I znów się boje, jak ten stres wpływa na Kropka i się kłócę sama z sobą, żeby się nie dobijać.
vernix - ja nie planuję sesji u fotografa w zakładzie, ale też w domu, tym bardziej, że fotografów znajomych mam, a przeplacać nie bedę:) bo uważam, że to niepotrzebne, a po dwa i tak nie mam z czego szastać kasą.
gosia - żadna z nas chyba tutaj nie zrozumie, co przezywasz, ale tak sobie myślałam i powiem Ci, że skoro teraz potrafią zoperować dziecko jeszcze w łonie mamy, to jak się córcia urodzi, tym bardziej będą jej mogli pomóc. Moja koleżanka ma synka, któremu się z komorami coś porobiło, dowiedziaal się w ciąży stosunkowo późno, Jas ma 3 latka i tętni życiem. Wprawdzie wizyty u lekarza, kontriole, leki, to już stały element, ale jest lepiej z każdym tygodniem. Jak słyszę takie opowieści i to od najbliższych i widzę, że to prawda, co mówią, to daje mi to nadzieję.

A co do bezczelnych ludzi - mogłabym pokój umeblować tym, co pożyczylam i wsiąkło. Jak co,s pożyczam, to pamiętam, od kogo i doceniam, że ktoś się zdobywa na gest zaufania w stosunku do mnie. Też nie rozumiem takiego postępowania. I wiem, że z takimi ludźmi trzeba konkretnie - bez owijania w bawełnę. Lubią się o to obrażać, ale cóż. Czasem trzeba zapominalskiego obrazić, żeby się obudził.

Ps. andziałączę się w bolu, bo kruca... mialam bardzo podobnie. Strasznie sie wystraszyłam, jeszcze mój W. jakoś nie był skory do pomocy, pocieszania, a dzis też jakoś takie wszystko ponaponane, obrzmiałe. Strasznie to nieprzyjemne. Wszystkie miałyśmy dziwną noc, nie?

12 lata 1 miesiąc temu #488987 przez mamcia2013
Hej dziołchy.

Andzia biedactwo, kładź się do wyra i odpoczywaj Kochana :kiss: przytulam!

Lenusia,Lafi co do pożyczania ciuchów po dzieciach, to moja siostra to samo przeżywała co Wy. Pożyczyła po córci piękne ubrania dla kuzynki a ona te ubranka zakładała dziecku po chałupie i na podwórko bo mówiła że jej się nie podobały. Zamiast oddać mojej siostrze!! I teraz na szmatki się nadają. Dlatego jak ma lepsze ciuchy to po prostu zostawia w domu i nikomu nie daje:)

Katarzyna ja też miałam wahania co do imienia, ale raczej zostanie mój Dorianek :D Fajnie że Ci się przypomniałam :D

Kika Super wyglądałaś :) a Synek jaki mały lachonek ;)

12 lata 1 miesiąc temu #488995 przez Lafi
Trzeba mi isc porzadek zrobic masakra,

12 lata 1 miesiąc temu #488997 przez lenusia7
Lafi mnie to samo czeka nie moge sie zebrac a mieszkanie wyglada jak po przejsciu tornada ..

12 lata 1 miesiąc temu #489021 przez mamcia2013
a ja już naczynia pomyłam :D yeahhh :D i nawet kawkę piję z mleczkiem .

12 lata 1 miesiąc temu #489030 przez aksa
witam kobietki:)

kika ślicznie wyglądałaś na weselu!! :)

andzia odpoczywaj kochana :kiss:

ja dzisiaj na miasto musze jechać, kurde czekam na gościa od szafy i czekam ale już mnie wkur*** musze iść się kąpać szykować a jego nie ma co za ludzie..'fachowcy' :angry:

jeśli chodzi o pożyczanie to niestety niektórzy ludzie tacy są,pożyczą nie docenią tego a jeszcze później jakieś problemy jak się człowiek upomni o swoje, wiem jak to potrafi zdenerwować...

moja łazienka też mnie prosi o posprzątanie a lustra to już w ogóle ;p allleee jutro to zrobie :S

a co do imienia, to chyba najlepsi w niezdecydowaniu jesteśmy my z małżem :woohoo:

milego dnia kochane!! :kiss: :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 1 miesiąc temu #489037 przez kika1985
koticz napisał:

kika Identyczne z siostrą jesteście!A Dominik jaki elegancik :) dobrze widzę,że obrączki niósł???
Na drugim zdjęciu to już jesteś lekko wstawiona-przyznaj się :silly:

Ja już jestem mega śpiąca,więc chyba zjem jakąś kolacyjkę,godzinkę coś pooglądami uciekam do spania.Jutro muszę zasówać do ZUS z L4,nie chce mi się,że hej :dry:

Spokojnej nocy brzuchatki :kiss:

właśnie zauważyłam że jak byłyśmy tak mocno umalowane to bardzo podobnie wyszłyśmy:)
a Dominik niósł obrączki, mojej siostry córka miała sypać kwiatki ale ksiądz zabronił :evil:

12 lata 1 miesiąc temu #489040 przez kika1985
lenusia7 napisał:

kikaale człowiek głupi naoglądałam sie zdjec i snilas mi sie cała noc :) siedzialysmy jak babcie miedzy slodyczami i robiłyśmy bombki z cekin.. :)

hahahahahah super sen :P

12 lata 1 miesiąc temu #489042 przez kika1985
lenusia7 napisał:

Lafi ludzie sa bezczelni, ucza rozumu widac trzeba byc takim chamem jak inni bo jak jestes za dobra to to wykorzystuja. To samo u mnie moja siostra 2 lata temu pozyczyla kolezance spodnie ciazowe ,kurteczke na zime, koszule fotelik i lezaczek fishera naprawde swietne rzeczy , myslala ze ta upierze i po wszystkim zwroci kiedy do niej zadzwonila powiedzaiala ze sprzedala nie wiedziala ze musi oddac sczyt chamstwa i rzez to ja musze wszystko kupic

:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: jak mogła sprzedać czyjeś rzeczy??

12 lata 1 miesiąc temu #489047 przez mamcia2013
Kika czemu kwiatków nie mogła sypać? Co za ksiundz! :)

Aksa do marca macie czas z imieniem :)

A mi kuzynka właśnie dała znać że ma dla mnie już 2 reklamówki ciuszków, więc od razu jej powiedziałam że to wszystko jej zwrócę , żeby nie było :)

12 lata 1 miesiąc temu #489051 przez kika1985
andzia współczuję nieprzespanej nocy

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka