- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
Na drugim zdjęciu to już jesteś lekko wstawiona-przyznaj się
Ja już jestem mega śpiąca,więc chyba zjem jakąś kolacyjkę,godzinkę coś pooglądami uciekam do spania.Jutro muszę zasówać do ZUS z L4,nie chce mi się,że hej
Spokojnej nocy brzuchatki
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lenusia7
- Gość
- offca87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Najważniejszy ktoś - jest nim mały Toś :) :)
- Otrzymane podziękowania: 0
postanowiłam się odezwać po lekturze informacji o ciąży Kate - i czuję się trochę rozgoryczona, bo jak ona ma rzyganko, to ją przyjmują do szpitala, a naszej kochanej Offcy nawet porządnie nie zbadali... przykro mi.
Ja oczywiście życzę księżnej i dziecku jak najlepiej, ale to serio frustrujące, bo ona ma dostęp do najlepszych specjalistów i wyobraźcie sobie jaki to jest komfort o nic się nie martwić, bo się wie, że cokolwiek się wydarzy czy jej, czy dziecku, sztab lekarzy będzie stawał na uszach. I na zapas sprawdzał. Niestety, wszędzie są równi i równiejsi, ale uważam, że jeśli chodzi o ratowanie zdrowia/życia dziecka, to nie powinno być żadnego faworyzowania, kazde dziecko powinno mieć taką samą szansę i już!!
Koticz baciar to gwarowe określenie na człowieka (zazwyczaj faceta), który lubi wypić, zabawić się, nie przejmować jutrem. Taki lekkoduch, moczymorda, czyli zjawisko aktualne do dziś. A co do innych kapel...mmm.. na pewno Trebunie Tutki i Twinkle Brothers, Kapela ze wsi Warszawa lub może Zakopower nawet. Nie wiem.. myśmy mieszali dosłownie wszystkie gatunki
I kolejna rozterka moja, która mnie nawiedziła i zrodziła PANIKĘ - mamy grzyb w mieszkaniu, konkretnie w jednym pokoju glównie. Staram się tam wcale nie przebywać, zamykac drzwi, ale dziś byłam tam z 10 min, żeby poukładać rzeczy, zanim jutro budowlańcy przyjdą (OBY..), żeby to zacząć usuwać, bo walczę z agencją o to już kilka miesięcy. Mam schizę, bo zaczęłam kaszleć, nawet mnie naciągało. Zwialam stamtąd szybko, ale sie boję... wiem, że grzyb jest bardzo niebezpieczny dla kobiet w ciąży. Boję się, że mogłam zaszkodzić tym sprzątaniem Kropkowi [/color]
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Mówię: "dzień dobry!" Nie mogę spać od 5.30, ale to dobrze, bo mogłam nadrobić Wasze posty, oczywiście wczorajsza produkcja była jak zawsze obfita:)
Chociaż w ciągu dnia Was podczytywałam trochę, ale nie miałam sił siedzieć przy kompie-ból pod łopatką nieźle dawał mi się we znaki.
Kika ślicznie wyglądałaś na weselu, tak promiennie! dobrze, że fajnie się bawiłaś i najadłaś
Teraz kolej na ElęElęjuż w innej roli
Koticz Jagódka może podejrzewa co ją będzie czekało, gdy przyjdzie na świat, więc woli teraz trochę pospać świetnie, że wszystko z nią ok!
Poskub trochę warzyw i żelazo wróci do normy. Próbowałaś kupić w sklepie zielarskim ziarno kaszy lub mąkę z amarantusa? ma 6 razy więcej żelaza niż wołowina i szpinak, czy czerwone buraki.
Offca nie przejmuj się tak bardzo tą pleśnią, przecież nie wdychałaś jej przez jakiś dłuższy czas. Gdybyś tam spała przez kilka tygodni, po prostu funkcjonowała w tym pokoju, to można było coś podejrzewać, że mogło zaszkodzić dzieciątku. A tak? te 10. minut o niczym nie świadczy, głowa do góry. Dzisiaj przyjdą fachowcy, zrobią porządek z grzybem i finito:)
Agnieszka super, że udało Ci się załatwić wszystko u lekarza za jednym razem, choć długo czekałaś. Jednak adorator na pewno pomógł Ci trochę w tym czekaniu, czas szybciej zleciał
Patrycja uhuhuuu! zazdroszczę tego zamówienia dla Was i znajomych. 250 książek, wow! Mnie udało się wczoraj wypożyczyć "Świadectwo prawdy" Picoult. Mam nadzieję, że dziś znajdę czas na lekturę.
Jestem też "za, a nawet przeciw", by w przyszłym roku zrobić naszym szkrabom upominki-niespodzianki :)Super pomysł! Co do losowania, na pewno coś się jeszcze urodzi Super pomysł!
Katarzyna i Offca poproszę za jakiś czas o przedstawienie rezultatów sesji ciążowej:) też o takiej myślę, ale w pieleszach domowych. Ostatnio czytałam ofertę zakładu fotograficznego, który oferuje takie usługi w moim mieście i trochę się wycofałam. 32 zł za fotkę to trochę dużo. W styczniu planuję zatrudnić brata, który strzeli mnie i mężolowi mini sesję. Mamy nawet niezły aparat, więc mam nadzieję, że zdjęcia wyjdą, no i brzusio-Heniusio będzie już super duży
Leniusia i Katarzyna brzuszki macie cudowne!
Gosia jak się czujesz? jak krwawienie z nosa, ustało? odpoczęłaś trochę? jak samopoczucie?
Dobrego dzionka Wam i Waszym brzuszkom życzę. Zapomniałam kto ma dzisiaj wizytę ale i tak trzymam kciuki za tę Ciężaróweczkę
Będę zaglądała na forum podczas gotowania, prasowania, czytania i przygotowań na zajęcia do szkoły rodzenia.
- lenusia7
- Gość
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Vernix ogólnie czuję się dobrze, ale krew z nosa leci. Dziś rano jak tylko wstałam i chciałam wyczyścić noc tak poleciało... Ale zauważyłam że im bliżej 17.12 tym jestem coraz bardziej przerażona i zestresowana.A od wczoraj jeszcze brodawki sutkowe bolą nieziemską
Kika promieniejesz na zdjęciach!
Kasia1702, Lenusia7 brzuszki słodkie;)
Kurcze dziś już muszę lecieć na miasto po prezent dla R. Chce mu kupić śpiewnik rockowy z akordami i chciałam taki z Antykwariatu,kurcze boję się że nie znajdę u Nas w Jeleniej takiego...
A za oknem zima na całego.
PS: wszystkim Basiom z okazji imienin składam życzenia:( (jak są tu takie)
Miłego dnia:*
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja juz nic nie rozumie myślałam ze wczoraj bede miec mega zgage a tu nic, a dzis zjadłam malutka kromeczke i zgaga, o co chodzi, teraz wcinam twixa
Kika świetnie wyglądałaś, a Dominik niezły przystojniak,
Myslałam ze wezme sie za bombki cekinowe ale normalnie mi sie nie chce, trza mi porobic choinki z siana.
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
vernix-25 ksiązek, nie 250:)) 25 a i tak B pojechał je odebrać z walizką szkoda że nie mogłam zatrzymać wszystkich:) moze na ten ból pod łopatką zadziałaj termoforem? ciepło naprawdę pomaga. jutro masz wizytę prawda? będę o was myśleć bo w tym czasie będę na tej glukozie:)
kika-pięknie wyglądałaś nic dziwnego że się śniłaś lenusi:)
lafi-ja wczoraj miałam zgagę po mandarynce:) nieodgadnione;)
miłego dnia. nie poruszajcie dziś żadnych fajnych tematów bo ja nie mogę cały dzień znow przesiedzieć przed kompem:)
- katarzyna1702
- Wylogowany
- budujemy zdania
Zauważyłam również że jak tak cały dzień siedzę w ciszy to byle co np. lodówka zacznie warczeć to mnie już szlag trafia taka wyczulona się zrobiłam.
Kika super wyglądałaś ach przydałoby się jakieś wesele ten szał człowiek by się ogarnął fryzjer kosmetyczka a tak to siedzi jak zakapior w domu
przez ostatnie dni także zastanawiam się wciąż nad imieniem czy ten wiktor jest odpowiedni dla Naszego syna po głowie zaczął mi chodzić Olaf, Olafek....a i złapała się kilka razy że zamiast Wiktorek powiedziałam Dorianek i odrazu Mamcia na myśli mi wskoczyła
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Patrycja mandarynka zakwasiła Ci żołądek no i zgaga zawitała, ale po jednej?
Jak ja zobaczyłam 250 sztuk zamiast 25? nie tylko nerwy podłopatkowe mi dokuczają, wzrok też
Trzymam kciuki za dzisiejszą pracę
Dzięki, że będziesz jutro z nami myślami, ja/my też z Wami
nie zapomnij o cytrynie do glukozy, da się ją wówczas połknąć.
Katarzyna trzeba się wyszykować trochę na Wigilię,Sylwestra co by rodziny i znajomych nie wystraszyć. Jakaś maseczka, manicure, makijaż się przyda:) też błyśniemy urodą, jest dla nas szansa
- lenusia7
- Gość
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
Mam nerwa, porzyczałam jakies 4 lata temu mojej kuzynce nosidełko i cześć ubranek po Sewerynie i od roku prosze zeby mi to oddała i do tej pory tego nie mam, mozna sie wkurwic! Dzis jej zas napisałam zeby mi to oddała, normalnie nie mam juz sił.
- lenusia7
- Gość
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3