- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- młodamama
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

U mnie również upalnie, aż nie chce mi się ruszać z domu. Znów nabazgrałyście tu postów przez ten czas co mnie nie było, że nie dam rady każdej z osobna odpisać :> Chorodupki niech wracają do zdrowia! w taką pogodę chorować ??

Zdjęcia nie mam, bo mój smyk na nim tak się schował, że nic nie widać, to dopiero żartowniś z niego będzie, tak się śmieję, ze w tatusia

Nasi rodzice już wiedzą, Rodzice P. doszli do wniosku, ze bardzo dobrze, że tak się stało, że w końcu weźmiemy ślub po tylu latach a moi, mama przyznała mi się dziś, ze od dawna czuła że coś jest na rzeczy. Jednak matki to mają intuicję. Tata dowie się jak przyjedzie, jest daleko od domu i wolałabym go przez telefon nie informować o takich rzeczach szczególnie że on strasznie bierze wszystko do siebie.
No i najważniejsze, z P. bierzemy ślub najprawdopodobniej pod koniec sierpnia, lub początek września. Jeszcze nie zdecydowaliśmy która data dla nas będzie odpowiednia. Doszliśmy do wniosku, ze dla nas i dla dziecka to będzie najrozsądniejsze, a przecież nic nie stoi na przeszkodzie, kochamy się i chcem być razem, wychowywać naszą dzidzię

Mój P. odkąd wie, ze będzie tatusiem, jest przemiły dla mnie, no i bardzo o nas dba, widzę że robi wszystko żebym się nie denerwowała

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Studentkaae terminu mi nie wyliczyli, powiedzieli tylko ktory tydzien. Na wyliczenie terminu licze 18.06, wtedy mam wizyte u naszej pielegniarki. I nic na przeziebienie nie pomaga z domowych sposobow? Zdrowka zycze

Mloda mama to gratki, daj znac jak juz zdecydujecie wszystko

Zmykam do sklepu, bo pieluchy sie mojemu srajtkowi koncza, a teraz jeszcze kupsko narobil...

- młodamama
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0

- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
- ulka1983
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 130

studentkaae to trzymamy kciuki za pomyślne wieści na wizycie

Młoda mama gratulacje

o widzę już odpowiedz na moje pytanie

Mama muminka wygląda na to że nie są Ci żadne leki potrzebne bo plamienia ustąpiły i wszystko ok

- agat
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23

A tak w ogóle dziewczyny może poznamy się "bliżej"?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ulka no wlasnie poki lato chce go nauczyc nocnikowania. Zima juz ladnie robil, ale jak z Polski wrocilismy to mu sie cos umyslilo i wcale na ncnik nie chcial usiasc...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dziewczyny, jak was mdli to przez caly dzien czy tylko w jakims okreslonym czasie?
- ulka1983
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 130

świetny pomysł
Mama muminka to wcale nie jest tak łatwe jak się wydaje ale dacie radę wiadomo że wpadki jeszcze się będą zdarzały i to nie raz

- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
www.facebook.com/pages/Maminnie/626172084131670
- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
U mnie jakoś masakrycznie

Na szczęście moja mama zabiera mi Alicje na spacerki i moge między czasie odpocząc.
Słyszałyście o tym 3 letnim dziecku pozostawionym w samochodzie?

Proszę o modlitwę za tą dziewczynkę - Oliwka [*]
Odezwe sie jak bedzie lepiej, a i pracuje do 25 czerwca a potem przechodze na l-4
- maja001
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 74
gratulacje wielkoludka, to ja tez się pochwalę ze mój wielkoludek ma bijące serduszko i mierzy 1,28. Terminu porodu lekarz mi nie podał. chyba zapomniał, ale z moich wyliczeń to 26 01, więc tak mzecie na razie zapisać w tabelce, najwyżej sie pózniej zmieni. A i od 7 07 idę na zwolnienie, tak sie umówiłam z ginem
Któraś pisała że jest chora, na bolące gardło najpierw próbowałam zawsze wode z solą, jesli regularnie sie stosuje skuteczna. Używałam także tantum werde w areozolu, ale juz w 2 trymestrze można, w pierwszym nie mam pojęcia.
- studentkaae
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95

dziewczynki melduję, że ze mną trochę lepiej, jeszcze mam trochę katar i kaszle, ale to już nie to co było wczoraj... myślałam, że umrę, upał, kaszel i non stop mdłości i wymioty, na które mnie naciągało przy każdym kaszlnięciu... no i heftowałam, potem już nawet nie miałam czym, bo w żołądku pusto, ale i tak wymiotowałam, bleee...najgorszy dzień w tej ciąży ever. aaa, i czosnku mój organizm nie toleruje, zaraz zwraca :/
- agat
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23

Studentkaae współczuję wczorajszych dolegliwości.
Ja dziś ciut świt się zerwałam i pognałam na pierwszą ciążową morfologię. Słabo mi było momentami, podobnie zresztą jak w poprzedniej ciąży. O dziwo między ciążami wszystkie badania znoszę bez problemu.
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Chasiami i ja sie podpisuje, mdlosci nie do zniesienia

Co do tego dziecka tez uronilam lezke, biedactwo musialo bardzo cierpiec

Maja z moich obliczen mamy termin na ten sam dzien

Studentkaae swietnie,ze ci juz przechodzi chrobsko. I ja tez czosnku nie moge zniesc, a wczesniej mi to nie przeszkadzalo...
Agat daj znac jak wyniki.
- Mon.tresor
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Musicie mi wybaczyć, że się nie odzywałam i nie będę za dużo czytać co żeście naprodukowały, bo jest tego okropnie dużo!

Moja lekarka, jak się dowiedziałam, już nie przyjmuje. Jestem załamana, zwłaszcza że najbliższy termin wolny w mojej przychodni jest na połowę lipca i nikogo nie obchodzi, że jestem w ciąży! Nie wiem aż co z tym wszystkim zrobić, chyba pójdę po prostu prywatnie, bo już nie wiem. W dodatku wyniki krwi czekają do analizy i dupa, nic nie wiem ';/
U mnie ostatnio same problemy, jak nie matka mojego M, to ... matka mojego M! Ciągle coś, ciągle wariacje, już sama nie wiem na czym stoję. Mdłości mi nie minęły, jednak. Jakiś czas pomagał kefirek z rana - od trzech dni nic kompletnie nie daje i nie wiem co mam robić. Moja mama pociesza, że minie, a ja trzymam się tego jak tonący brzytwy.
Z pracą też wariacje, szkoda gadać.