- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- *Beata*
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anioleczek208
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- "nigdy nie trać nadzieji"
- Otrzymane podziękowania: 1
maly jak wychodzilismy ze szpitala wazyl 3970 gram a po tyg jak bylismy sie zwazyl to mial juz 4400 gram wiec ladnie
tez jak obi kupke albo purta stasznie sie prezy ..
ehh nie myslalam ze to kp bedzie takie ciezkie;) ale chcialabym to pzetrwac i karmic:)
- syza24
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
ciekawe jak uda nam sie obiadek ugotowac z mala w chuście ostatnio spała tak ze az chrapała
Zastanawia mnie tylko to dlaczego moja mała w ogóle nie chce spac w łóżeczku co jej tam nie pasi??
A to my w chuście
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
Ale wiedzie jak to jest człowiek i tak się przejmuje
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
7.4 mamy wizytę kontrolna w poradni neonatologicznej.
Dziewczyny była Juz któraś na szczepieniu?
- *Beata*
- Wylogowany
- rozmowna
Aleksandra pierwsze szczepienie jest w 6 tygodniu życia, więc my jeszcze czekamy. Chcemy z mężem zaszczepić małą na rotawirusy, chociaż trochę się zastanawiam, bo opinie są różne... To szczepienie powinno się wykonać do 21 dni życia dziecka, tzn. 1-sza dawka. W środę umówiłam nas do lekarki na wizytę, więc popytam jeszcze o to szczepienie...
A Wy szczepicie na rotawirusy?
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
Beata ja szczepie na pewno skojarzeniowymi tym droższym pakietem żeby bylo jak najmniej ukuć a co do dodatkowych to nie wiem ... Caly czas myślałam ze będę szczepić na rotawirusy ale po rozmowach z innymi mamuskami bardziej doswiadczonymi chyba jednak odpuszczę. Rotawirus nie jest choroba smiertelna i co najwyżej trafia sie do szpitala z dzieckiem przynajmniej tak mi mówiono wiec nie wiem czy to jest sens ...
Ah zapomniałam wspomnieć tata mi przywizol z Niemiec krople na kolki Sab simplex koszt 8 euro jak macie możliwość to warto miec w domu bo opinie rewelacyjne nawet na polskich stronach internetowych.
Syza z jakiej firmy masz chustę? Jak Ci się sprawdza?strasznie mi się podoba noszenie dziecka w ten sposób ale nie wiem czy umialabym to dobrze wiązać super wyglądasz
- Karlinka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 10
Miałam problem z netem wiec mnie nie było. Teraz jak większość rozpakowana to już nie ma tylu postów do nadrobienia;-)
Sorki ze nie odpisze imiennie ale nie p Pamietan która o czym pisała a pisze do was w trakcie robienia obiadu wiec tak na szybko
Co do przybierania na wadze to zv tego co mi Położna mówiła to takie mega minimum to 15g na dzień. Mój godomor przybiera oj 50-60g dziennie także rozrzut może być duży;-)
Któraś pisała 1-2 kupkach dziennie?zazdroszczę-u nas to jest 6-8dziennie a na v początku nawet do 10-12 dochodziło. Masakra.
Pampersy babydream polecam ale u nas te funkcje abd fit się sprawdziły te drugie beznadzieja -Modemu się do pupy przykleily. Całe opakowanie w szafie lezy:-(
Kristi u nas na oddziale tez były happy-zv tego co się orientuje to tez są w rossmanie. Jak dla mnie trochę sztywne ale generalnie spoko.
Nie chciałabym się wtrącać bo sama karmie piersią u nie mam z tym problemow ale zv tego co mi i Położna i na szkole rodzenia mówili to raczej unika się zmieniania co chwile mm.
- *Beata*
- Wylogowany
- rozmowna
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
Beata hmm to ja juz sama nie wiem co robic z tymi rotawirusami... A co to za czopki? Proszę o pdanie firmy to powiem tacie żeby przywiozl
- *Beata*
- Wylogowany
- rozmowna
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3