- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- madlen_m
- Wylogowany
- gaworzenie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Karlinka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 10
Anabelle gratuluję
Bujanka oj to swoje przeszłas:-( czyli nie tylko ja rodzilam z przebojami....
Mleczna,Madlen trzymam za was kciuki :-*
Śliczne macie dzieciaczki dziewczyny-każda bez wyjątku :-D ucalujcie je od ciotki i Filipa:-*
U nas dobrze-Filip rośnie jak na drożdżach- w pon miał 3640g wiec od najnizszrj wagi w szpitalu przybrał 940 g :-D co daje jakies 60 g dziennie :-D chociaz dzisisj mamy kryzys i budzi się na jedzenie co godzinę
Spacery bardzo lubi-juz od tygodnia sobie wedrujemy z tatusiem:-) ostatnio juz po ok godzinkę i cały czas śpi mały:-D
- madlen_m
- Wylogowany
- gaworzenie
- madlen_m
- Wylogowany
- gaworzenie
- MlecznaMama
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
KArlinka świetnie że się odezwałaś! bywają takie dni że dzidzi je co chwilę, ale nie ma się co martwić Super są te spacerki z mężem... ah pamiętam...
- madlen_m
- Wylogowany
- gaworzenie
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- Loca
- Wylogowany
- gadatliwa
Pozdrawiam.
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Malinka - Mmmm......rozkoszna Kalinka...patrzę na nią i tak patrze i patrzę i się rozmarzyłam, utopiłam się wjej oczkach <3 Cudowna Malutka Istotka!!! <3
Alesandra - WREEESZCIE SIĘ ODEZWAŁAŚ :**Myślałam ostatnio co u Was Kobietki słychać!!! Malusia jest prześliczna !!!! <3 Taka Malutka Kochana Żabka <3
Madlen - Ojj...ojjj..trzymam kciuki, aby po masażu szyjki akcja ruszyła z kopyta!!!!
Anabelle - GRATULUJĘ !!
MlecznaMama- Widac taki Twój żywot, że zawsze na końcu rodzisz hehehe
Syza - Lilusia jest przesłodka <3 Hehehe... niezła aparatka !!!
Karola - Smakuje Julci mleczko??
A ja dziś byłam na wizycie kwalifikującej mnie do cesarskiego cięcia i UDAŁO SIĘ Zakwalifikowana zostałam dostałam zaproszenie do szpitala 17.04.2015 r. to będzie ten wielki dzień, kiedy moja Kruszynka pojawi się na świecie
Brzuszek mięciutki, magnez i nospa pomagają !! Duużo odpoczywam i lekarz pzowolił na krótki spacerek w ciągu dnia Dziś już wykorzystałam swoje 15 min z pieskiem i mama byłam na spacerze, bajeczna pogoda Od razu lepsze samopoczucie mam !!!
Spakowałam torbe do szpitala i dumna mówie Mężowi , że wszystko w niej mam ....aż tu nagle przypomniałam sobie ...RĘCZNIKÓW NIE SPAKOWAŁAM heheh
Ahaaa.....byłam tez na Karowej w szpitalu dziś i wzięłam wszystkie potrzebne wyniki badań do szpitala, także już nie musze jechac - wykorzystałam tatę , że mnie zawiózł autem do szpitala na wizytę to i podskoczyliśmy do szpitala innego i odebrałam wyniki
Coś miałam jeszcze napisać....
Aaaa.....31 marca mam wizytę u ginekolog (pewnie ostatnia ) i tego dnia udało mi się wcisnąć na usg Także o 14.15 ostatnieusg a o 15.30 pewnie ostatnia wizyta
Tydzień przed pójsciem do szpitala na cc musze zrobić badania :
Morfologia podst.
Elektrolity -Potas, Sód
Koagulogram
APTT
To się rozpisałam ...
P.S. KIlka kwietniówek już rozpakowanych
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
Nie wiem czy wspomniałam,chyba nie Kalina wazy juz 2710. W poniedziałek byla ponownie wazona przez polozna . Kikut juz prawie odpada,polozna mowila ze jak jutro będzie to juz na pewno odpadnie wiec zobaczymy czy dzis ostatnia kapiel z nim Co do wpatrywania sie w swoje dziecko to mam to samo... Patrzę i patrzę i nie mogę uwierzyć ze jest ze mną i to taka cudowna... Dzis zarejestrowałam ja w urzędzie wiec gwiazda ma juz pesel
Aaa jestem zakochana w pampersach Premium care o ile można byc zakochanych w pampersach... próbowałam dade ale strasznie sztywne mogę jeszcze polecić tak przy okazji mokre chusteczki nivea bo sprawdzają się u nas rewelacyjnie gdyż nie są zbyt mokre te z pampersa są mokre strasznie wiec kalina ich nie lubi bo jej zimno w dupke jak ja wycieram. musze jednak kupic emolium do kąpieli bo ma strasznie sucha skore
Buziaki!
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja się czuję całkiem dobrze, poza tym, że czasem mnie mega ból kręgosłupa zalpie, że mogłabym po ścianach chodzić , brzuszek juz się tak nie stawia pomaga łykanie magnezu i nospy ano sie budze 6-7 i juz nie idzie usnać , a zasypiam koło 21
Malina - Ahhh...a ja kupiłam do szpitala własnie chusteczki pampers sensitive no trudno jakoś z nimi damy rade GRATULUJĘ z powodu odpadającego pępuszka !!! To już duuży krok na przód :*
A jak sie czujesz Kochana, dochodzisz do siebie? Bardzo szwy ciągną??