- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- Agula89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jeny jaką malusia ta twoja corunia ale ona się prawie miesiąc po Marceli urodziła
Widać że rozesmiana, i szczęśliwa a próbowała pić Femaltiker ? Mi pomógł w lakatcji, od 1,5 miesiąca jesteśmy tylko na cycu.
No ja jedynie truskawek nie mogę jeść
Marcel kupe z śluzem robi.. Więc lipa
Karola twoja mała przybiera pozy rano jak oj Marcel też kilka razy nogi w szczebelkach od łóżeczka byly
Kristi body bombowe Marcinka !! i jak ładnie lezy na brzuszku i się zabaweczka przygląda
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- syza24
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
A co do małej ilości mleka to nic nie dało częste przystawianie żeby zwiększyć ilość wytwarzanego pokarmu? U mnie ostatnio był kryzys laktacyjny ale siedziałam cały dzień z Li w domu przy pięknej pogodzie i przystawiałam i jakoś przetrwałyśmy
Dzieciaczki wszystkie piękne takie do schrupania
a jak też pochwalę się swoją Li
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
jak ją ugryźć?
a to jak się obudziłam
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Dopadł mnie baby blues.... przez cc, kiepska laktacyje kolki małej czuję się do dupy mama Ahhh... I tak nie raz aż chce mi się wyć jak pies do księżyca
Jeszcze miałam akcje z Teściową ale już.jest dobrze.
Byliśmy z Lila u chirurga dzieciecego udało się dostać nie ma zapisów na bieżąco są przyjmowani mali pacjenci i potwierdzila doktor przepukline taka malusienka ale jednak jest i ma oklejony pepunio biedna płakała pół wieczoru bo ja bolał brzuszek zjadła niewielką ilość mm Wykapalismy ja.Z mężem i usnela.
Za 5 dni sciagamy plaster 2 dni brzuszek ma odpoczac i mamy przyjechać na kontrolę i ewentualne oklejanie plasterkiem pepuszka.
W środę mam wizytę u ginekologa
Agula jaki Marcel duuuzy wygląda na duzo starszego. Śliczny Slodziak z.Niego :*
Piję herbatki na laktacje. Nigdzie nie mogę dostać tego preparatu
Miło.mi ze o.mnie się pytałas:*
MlecznaMama Dziękuję już nie uciekne Oj na.pewno nie wyglądasz źle ile masz na.plusie jeszcze.kg? Ja 2 kg mam do.zrzucenia A chce 7 kg schudnąć aby ważyć 55 kg
W sierpniu chrzest Lili wyjeżdżamy na wakacje do.rodziców moich na działkę W sierpniu lub lipcu
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Śliczna Li do schrupania slodycz :*
Malinka dziękuję za pamięć :* Kalinka cud miód i orzeszki. SMIESZKA piękna :*
Kristi Marcinek coraz przystojniejszy Misiaczek:*
Aleksandra prawdziwa Alicja ww krainie czarów zaczaruje każdego swą urodą :*
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
Myślałam,ze jak juz będę miała swoja księżniczkę to na inne dzieci juz nie będą mnie tak rozczulać jak przed ciaza a tu za każdym razem jak dodajecie zdjęcia Waszych szkrabów zachwycam sie na nowo! :* ucalujcie od Ciotki!!
My na 10.30 mamy szczepienie! Ciekawa jestem ile wazy moja gwiazdeczka
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
MlecznaMama z niekapkiem kiepsko siostra się chyba poddała i nadal butla. A te z miękkim dziubkiem – to jakoś inaczej wyglądają , po czym poznać, bo ostatnio się rozglądałam ale przeważnie są tak zapakowane że niewiele widać.
Ja ostatnio jadłam truskawki i mały miał rozwolnienie, ale jadłam też jogurt więc w sumie nie wiem.
Agula89 nie no cudne długie włosy Marcel ma
syza24 buziaki wtą cudną stópke
Za 2 tygodnie chrzest Marcinka (28.06) prawie wszystko załatwione tylko gości trzeba zaprosić , miało być bardzo skromnie zapraszamy naszych dziadków, rodziców, rodzeństwo i chrzestnych i wychodzi ok20 osób,
Nie wiem czy już pisałam Marcinek waży już 6700g, a ubranka zaczęliśmy zakładać na 68. Dziś kolejne zajęcia z rehabilitacji i jest znaczna poprawa, główkę już sam utrzymuje na wprost i "używa" prawej rączki do zabawy. spłaszczenie główki minimalnie się zmniejszyło, ale powiedzieli że z tym jest czas bo nawet do 1,5 roku.
A w poniedziałek kończymy już 4m-ce
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kristi - Wow...kawał chłopa z Marcinka moja Lilianka już 5 kg waży ciekawe ile będzie ważyć, gdy pójdziemy na szczepienie 14 lipca, akurat bedzie miała 3 miesiące
A nie chciał Marcinek główki Wam podnosić?? Moja Lila też ma z tm problem mało podnosi w górę , Leniuszek z niej jest ...
Super, że masz już wszystko przyszykowane do chrztu A gdzie robicie w domu czy gdzieś w restauracji?
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My chrzcimy w sierpniu i już sukienke mam dla Lili
www.smyk.com/cool-club-sukienka-z-krotki...ubranka-dla-dzieci-p
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MlecznaMama
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
Kaolincia tez zauważyłam że Lili podobna doi Ciebie.
Nie wiem tylko jak Syza wygląda to nie mogę powiedzieć ale córcia śliczna!
Kisti ten niekapek jest w sklepie Dzidziuś - nie wiem czy macie taki. Ma kolorową butelkę i uchwyt na rączki a dziubek jest wykonany z takiego materiału jak smok w butelce tylko ma kształt niekapka i nie kapie - haha jeeeej no nie umiem tłumaczyć co ja to gadam :D:D mam nadzieję że zrozumiałaś kochana...
my myślimy chrzcić w sierpniu
- Karola0303
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- syza24
- Wylogowany
- rozmowna
Czy wasze dzieci też nie chcą iść do nikogo na ręce? Bo moja Li tylko u mnie i u męża a u reszty może pół minuty i płacz
Co do chrzcin to u nas miało być tak że tylko chrześni i dziadkowie mieli być mieliśmy zjeść obiad w restauracji później torta ciasto i kawa i do domu. A okazało się, że mąż z teściową tak nagadali się i mamy imprezę na ok 30 osób o ile jeszcze kogoś nie doproszą ale tylko tyle dobrze, że teściowa zaproponowała, żeby zrobić wszystko u niej bo ona ma na tyle miejsca i nam pomoże, moja mama też zacznie zaraz wakacje więc też się zdeklarowała. A ja już się boję jak to będzie wyglądać no i jak Li to wszystko zniesie
Malina ja też chcę taką opaskę gdzie kupiłaś ?? Kalinka słodziacze
Karolincia a Lilusia ma taki sam zadarty nosek jak moja Li a zdjęcia z tatusiem uroczę. W ogóle uwielbiam ten widok jak twardzi mężczyźni miękną przy małych księżniczkach