BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 4 miesiąc temu #913048 przez Dżasta86
Karlinka a ile juz pracujesz w tej firmie ? ja myśle że jak jest tam ogolnie zle to na wychowawczym bedzie doskonały okres na szukanie pracy :D zalezy jaka masz umowe jakbys chciała zostac tam gdzie jestes a masz na czas nieokreslony to pamietaj zeby sie zabezpieczyc i wracając do pracy zmniejszyć etat nawet o jego ćwierć w ten sposób nie zwolnią Cie przez najbliższy rok :) w ogole sie nie przejmuj i wyluzuj nic ci nie moze zrobic :) aha może na tę rozmowę przygotował by lekarz jakieś zaświadczenie że jesteś w ciąży.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #913075 przez Nikaa
Dziewczyny Dżasta ma rację ( tak myślę) - jak w pracy jest źle to może wychowawczy to dobry czas na zmianę pracy? ;) a na rozmowie można mieć zaświadczenie od lekarza ( nie pamiętam jak się ten druczek nazywał jakoś z - coś tam:P) , że jest się w ciąży - to wtedy masz pewność, że oficjalnie powiadomiłaś firmę :)

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

10 lata 4 miesiąc temu #913079 przez Dżasta86
Nika mi lekarz normalne zaswiadczenie napisał -dodał jeszcze który tydzień i dałam to na naszej pogawędce ;] żeby dwa razy nie chodzić. Moja szefowa akurat mocno gratulowała bo sama jest matką 5 dzieci.

Dzisiaj byłam w szpitalu na Inflanckiej żeby wybadać stan, higienę oraz prace na oddziale. Niestety nie zostałam wpuszczona na oddział :p

I tak czekam na telefon od kordynatorki kiedy sie znajdzie jakies wolne miejsce na USG - które mam do powtórki. Im dłużej czekam tym bardziej sie martwie czy i tym razem dzidzius dobrze sie ułozy do badania .

10 lata 4 miesiąc temu #913083 przez Joasia92
witam wszystkie moje kochane przyszle mamusie!!! ;*:*:*: u Nas wszystko dobrze , jutro mamy wizyte ;) czujemy sie raz dobrz raz zle, wymiotki sa, zl smopoczucie i te mdlosci fuuj, zaczyna sie zgaga ochydztwo!!!

moje slicznotki nie martwcie sie , juz Wam mowie co sie stalo. Na drugi dien po mojej biegunce przyjechala przyjaciolka z 3 letnia coreczka a dziecko jak dziecko wszystkiego ciekawe, laptop lezal na lozku u mnie w sypialni mała sobie chycala po calym domu, i wyjeła modem mi z lapka i niestety zepsuła , nawet na gwarancje nie szlo oddac , bo to nie uszkodzenie mechaniczne straszne 400zl musialam wydac z wlasnej kieszeni.... szok!!!

anioeczek jutro Nasz wielki dzien slicznotko nie? zobaczymy Nasze skarbki w brzusiu:)

pozdrawiam mamusie :*:*:*: teraz bede na bieżąco oczywiscie:)

10 lata 4 miesiąc temu #913090 przez anioleczek208
joasia kamien z serca sloneczko bo juz tak.sie martwilam;* brakowalo mi Cie tutaj hehe;)))
no tak wielki dzien juz nie moge sie doczekac mam nadzieje ze bedzie wszystko ok;)))o ktorej masz wizyte??ja o 10:20

ja czuje sie caly czas mega dobrze wlasnie zjadlam salatke z pomodorkow i ogoreczkow;)) mniam mniam hehe wiecznie glodna jestem;))bylam z chrzesnica na spacerku w lesie chyba dlatego mega glod mnoe.dopadl ze jescze bym cos zjadla;)))
a dlugi weekend to w.domku raczej maz ma popoludniowki a pt sob i niedziela nocki:/ moze w.sobote bedzie mial wolne ;)))

ide zaraz sie wykapac ogolic i wogole bo te wlosy to.rosna jak pojeb.,,,hehe

10 lata 4 miesiąc temu #913118 przez Joasia92
anioleczek ja mam na 19.40 wizyte. No na temat kłaków to mi nic nie mow jebane krzewy. Masakra nie maialam tak nigdy teraz w ciazy ,mi tak wybiły... jestem taka podekscytowana,ze szok ta wizyta :) ja mam apatyty niez tej ziemi , masakra slodkie, kwasne, slone, slodkie ufff, wszystko na raz :)

10 lata 4 miesiąc temu #913138 przez Dżasta86
Dziewczyny tylko sie cieszyć z bujnej czupryny po porodzie juz tak bujnie nie bedzie .. ja sie martwie zeby pozniej nie wyłysiec bo i takie przypadki widziałam.

10 lata 4 miesiąc temu #913154 przez anioleczek208
joasia to ja mam wczesniej;))ja tez jestem mega podekscytowana ze chyba dzis nie zasne hehe
ja jem tez wszystko na przemian slodkie kwasne slone itp...
aaa i jutro tez ide do fryzjera bo juz mam szope a przy krotkich wlosach to juz potem nic sie niw uklada:/musze boki se wygolic ale nie mocno;)))
dzasta na glowie to na glowie ja mowie o innych miejscach hehe;))poprostu masakra jakas i na dodatek sa jak druty;))

10 lata 4 miesiąc temu #913172 przez Anabelle
MI wlosy caly czas ale łysiny nie widze, wrecz przeciwnie :P

Joasia to mialas przygode z routerem :)

10 lata 4 miesiąc temu #913179 przez Ada2424
Anabell jak po wizycie? co nic nie piszesz?

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #913187 przez MlecznaMama
no właśnie Anabella....!!!! czemu nic nie powiesz? przecież czekamy. Słyszałaś serduszko? czy to było bez usg???
i co z moim pytaniem o wizyty u gina bo też nie odp
Joasia miło że znów jesteś z nami.
Kisti i Dźasta cieszę sie że jesteście tu z nami! na kiedy termin chciałabym Was umieścić na pierwszej stonie w naszym meldunku...:)
Podziękowania: Dżasta86

10 lata 4 miesiąc temu #913188 przez Ada2424
Mleczna zapisz moja wizyte na czwartek 14 sierpnia godz 14.50 :)

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #913193 przez Anabelle
O widzisz mleczna, w tym poście co mi zjadło pisałam też do ciebie że można zrobić tabele w excelu na gmailu udostępnioną którą jeśli też masz gmaila mogłybyśmy aktualizować w trybie online - było by przejrzyściej i można by uzupełnić o daty urodzenia, wymiary noworodków etc ;)

A z ginem to mi się ubzdurało że pisałam, ale widzę że skleroza niezła atakuje :D

U gina dobrze. Serduszko jest :)
Wszystko na swój wiek ciąży, pokazywał mi rączki, nóżki - siusiaczka jeszcze nie widziałam :lol:

Antek zasnął o 22 a mi już oczy łzawią, tak jestem śpiąca :wacko: :wacko: :wacko:

10 lata 4 miesiąc temu #913195 przez Joasia92
dziewczeta co do wloskow to na glowie mam siano, siano i jeszcze raz siano! :angry: :angry: :angry: nie wiem co mi sie zrobilo z tymi wlosami a mam dlugie do pasa. Malo tego nie dosc ,ze sianowate to jeszcze takie szorstkie , bez blasku :( za to pazkoncie mam sliczne twarde , dlugie jak tipsy wrecz. Strasznie sie martwie tymi wlosami juz stosuje takie drogie odzywki i nic :S :S :S :S

10 lata 4 miesiąc temu #913198 przez kristi*
Mleczna we wtorek mam wizytę i mam nadzieję że już się określą z tym terminem kiedy dokładnie, bo wg kalkulatora w necie raz wychodzi 8.03 a raz 9.03. W sumie niewielka różnica.
Ze smakami u mnie jeszcze kiepsko, oczy by chciały, ale po spróbowaniu odrzuca, dzisiaj mnie mdłości znowu męczą a zaczęło się od tymbarka.
Za słodyczami mnie nie ciągnie, owoce wcinam i trochę warzyw próbuje.

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia