BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 4 miesiąc temu #912893 przez monique1983
Ada - może być stres, ale w tej sytuacji trzeba kontrolować, właśnie szukam jakiegoś ciśnieniomierza, kupię sobie i będę mierzyć i zapisywać i jej pokaże na następnej wizycie.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #912912 przez Anabelle
Oszaleje :(
Rozpisałam się jak dzika bo Antek zasnął więc opisałam swoją sytuacje zawodową i sytuacje zawodową kilku dziewczyn z kwietniowych mam plus układy pracowo, żłobkowo, nianiowe, odpisałam każdej po kolei, nawet poranną wizyte bez usg opisałam, a tu się post skasował, bo mi się okno zamknęło ;(

Foch!!!!!! :ohmy: :ohmy: :ohmy:

10 lata 4 miesiąc temu #912921 przez Nikaa
Anabelle czasami niestety to forum tak działa, że wcina posty

Mleczna - myślę by próbować samej się nauczyć ;) ooo za granicę jedziecie - a jaki kierunek?
wiadomo, że podejmując kiedy kolejne dziecko trzeba przemyśleć pewne kwestie finansowe - warto jednak pomyśleć tak jak niektóre tutaj dziewczyny, że czas na macierzyńskim można wykorzystać także w jakimś( to podkreślam bo przy małym dziecku wiadomo jak bywa :P) stopniu na naukę i nabywanie umiejętności by wracając do pracy wykazać się czymś nowym :) :)

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

10 lata 4 miesiąc temu #912926 przez Anabelle
Muszę sobie kopiować posty co jakiś czas podczas pisania, bo normalnie jak się napisze taki wywód i nagle bach to człowieka trafia :P

10 lata 4 miesiąc temu #912927 przez Nikaa
Ahh Dżasta pytałaś o latanie - bodajże w III trymestrze trzeba mieć zaświadczenie od lekarza, że możesz - wcześniej chyba można spokojnie tyle, że ja i tak bym spytała lekarza na wszelki wypadek

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

10 lata 4 miesiąc temu #912936 przez Ada2424
Pojadłam kapuśniaku i teraz sobie odpoczywam :) a bigos przez Was musze zrobic na długi weekend :P bo mi smaka narobiłyście jak nie wiem co

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #912937 przez Anabelle
Zgadzam się z Niką całkowicie.

Cholerka nie mam obiadu, z mojej strony apetytu brak, ale za chwile wstanie mały agent i coś zapewne by wtrącił ;P

Idę wieszać pranie -.-

Macie jakieś plany na długi weekend? :)

10 lata 4 miesiąc temu #912939 przez Ada2424
Anabell mnie Mąż zabiera na 2 dni nad jezioro :cheer: od czwartku będzie miał już wolne bo jedzie ze mną na wizyte :) co Ci powiedzieli dziś?

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #912955 przez Karlinka
Czytam was na telefonie wiec za wiele nie odpisze .
anabelle właśnie jak wizyta?
Dzasta no wlasnie niestety mam powody żeby się "bać" rozmowy...na zrozumienie nie licze i jeszcze pewnie sie sporo naslucham:/
Co do lotow samolotem to ja gadalam z ginem i generalnie jest z ciążą jest ok to mozna latać, ale my odpuscilismy sobie.
w dlugi weekend razem z mężem pracujemy niestety , ale jednego dnia wybieramy sie w odwiedziny do znajomych.
Ada zazdroszczę wypadu nad jezioro:)

10 lata 4 miesiąc temu #912975 przez kristi*
hej dziewczyny, ja przez chodzenie w nocy do łazienki wstaje o 5 rano. Mąż zadowolony, że mu śniadanie robie może pospać pare minut dłużej :P
Niedawno się napiłam pare łyków tymbarka jabłko-mięta - ledwo zdążyłam do łazienki jak mnie rzyganie wzięło, zapomniałam że mięta teraz mi bardziej szkodzi :(
a teraz troszke brzuch mnie boli.
Na szczęście te objawy już ustają, w końcu :P
W przyszłym tygodniu mam wizyte, muszę zwolnienie przedłużyć i USG będe mieć - nie mogę się doczekać.

10 lata 4 miesiąc temu #912978 przez Ada2424
Kristi widze, że Ty też będziesz niedługo świętować pierwszą rocznice ślubu :cheer: my za dwa tygodnie świętujemy :cheer:

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu #912984 przez kristi*
Ada2424 To wszystkiego najlepszego i zdrowo rozwijającego się dzieciątka

10 lata 4 miesiąc temu #913010 przez monique1983
Anabelle - pisz tu szybciutko jak wizyta

10 lata 4 miesiąc temu #913027 przez Anabelle
Ja na razie siedzę w poczekalni bo ciężarna przed porodem na wymazy przyszła :-)

10 lata 4 miesiąc temu #913042 przez Dżasta86
Nika i druga kolezanka ktorej zapomniałam Nik dzieki za odpowiedz :) pyt ałam lekarza olatanie powiedział że na własne ryzyko ciut groznie.. znowu moja kolezanka z pracy mowiła ze w ciazy latała non stop o i tak to jest ;] szczerze jak bedzie wszystko dobrze na nastepnej wizycie to we wrzesniu sie pokusze :)

Anabell ... mhh dlugi weekend dla mnie i mojego partnera to męka - zawsze wybieramy terminy na odpoczynek mniej oblegane przez ludzi, z racji tej że on ma swój interes a ja na L4 nikt ani nic nas nie ogranicza ze pojechac np za tydzien w pon :D ominie sie korki i wyzsze ceny za noclegii :)

Kristi- ja przez chodzenie w nocy siku wstaje jakoś co 1,5 godz i ciezko zasypia sie wiec własciwie nie spie. Dzisiaj nawet w sciane weszłam :) o własnie a propo tymbarka jabłkowego mam hortexa :)

aha dla FANÓW bigosu - ja już swój zrobiłam nie mogłam wytrzymać, jestem człowiek kapusta ;] co najlepsze wrzuciłam do niego brzyby ktore ostatnio zbierałam okazało sie że jakieś szatany nazbierałam i musiałam wyciagać z gara dobrze że nie siekałam bo wtedy mogłabym tylko spłukać moj bigosik :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia