BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 7 miesiąc temu #913325 przez Karlinka
ale wam zazdroszczę tych wizyt.. ja dopiero w poniedziałek...
ciekawe co tam u Annaj jak tam praca?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #913327 przez kristi*
Powodzenia na wizytach, we wtorek mam wizytę - muszę przedłużyć zwolnienie, a USG w środę za tydzień o 16.20.
A na kolejny tydzień badania i znów na wizytę z wynikami:) trochę latania, ale nie dało się inaczej.

Karlinka ja też mam wrażenie że już brzuszek powoli zaczyna wychodzić B), mój mąż też już zauważył więc raczej się zaczyna powiększanie hehe :P

10 lata 7 miesiąc temu #913332 przez Karlinka
Kristi mój Małż jak narazie to zauważył przedewszystkim powiększający się biust :laugh: i bardzo jest z tego faktu zadowolony :laugh:

10 lata 7 miesiąc temu #913366 przez kristi*
O tak z większego biustu to każdy facet jest zadowolony hehe :P

10 lata 7 miesiąc temu #913368 przez siteczko
Witam się i ja :) fakt będę mamą 2015 ale kwietniową ;) tylko na tamtym wątku troszkę cichutko i za namową Anabelle postanowiłam tutaj zajrzeć, a tutaj jest Was zdecydowanie więcej i weselej :) Termin mam na 9.04 więc może a nóż będę marcową, co bardzo by mnie w sumie ucieszyło ;) sama jestem z marca :) Mam synka z września 2012 :)

10 lata 7 miesiąc temu #913369 przez Anabelle
Hmm u mnie rozmiar biustu dość spory, za to czekam na silikonowe balony podczas karmienia. Siwiec się chowa :P :P

10 lata 7 miesiąc temu #913377 przez Nikaa
Taadaam też wstawiłam drugi suwaczek - skoro widziałam serduszko to zakładam, że wszystko będzie dobrze :) choć nie wiem czy o jeden dzień coś źle nie liczy mi .. ale co tam

Nasz Mikołajek :)

Nasz Leonek :)

:)

10 lata 7 miesiąc temu #913384 przez anioleczek208
czesc moje Kochane mamusie;))dziekuje ze myslalyscie o mnie;*no wiec wszystko ok z dzidzia rosnie zdrowo i to najwazniejsze serduszko tez bije i jestem mega szczesliwa!!!!!;)))heh tez schudlam prawoe 2 kg az mnie to dziwi bo nie mialam.wymiotow heje wrecz pochlaniam jedzenie jak potwor;)))dzidzia ma 1,69 mm i teraz mi powiedzial ze to 8+3 tydzoen ciazy wiec mniej niz na suwaczku ale.to nie wazne;))nadal mam brac luteine i duphaston;))kolejna wizyta 3 wrzesnia g. 12.00

joasia nie martw sie bedzie ok u Ciebie tez Kochana:**
i u kazdej z Was mamuski MUSI BYC NIE MA INNEJ OPCJI ;))

wlasnie zjadlam obiadek i jestem pelna;))odpoczne troche a potem nie wiem moze odwiedze bratowa;))

milego dzionka ;**I powodzenia;)))

siteczko witamy;)))

10 lata 7 miesiąc temu #913396 przez Joasia92
anioleczek, super!!! ciesze sie bardzo,ze z dzidzka wszystko ok ;) ja sie nie denerwuje ,poniewaz musi byc dobrze ;) czuje,ze jest dobrze nie ma opcji,ze cos jest nie tak ;) wiadomo stresik jest ,ale to normalne ;) wiec i ja sie podziele z Wami nowina jak wroce od lekarza ;)

10 lata 7 miesiąc temu #913398 przez kristi*
anioleczek208 to cudnie, ja w sumie schudłam 5kg, i się nawet cieszę bo przytyłam przed ciążą 2 kg żeby mieć lepszą wagę, ale źle się z tym czułam.
Ogromnie się cieszę z mojego i waszego szczęścia :laugh: , po dwóch nieudanych ciążach w końcu się udało, nie mogę się napatrzeć na brzuszek hehe:P
Myślę o zrobieniu listy co będzie potrzebne, bo jak zwykle później o czymś się zapomni, część rzeczy oferuje nam rodzina, siostra ma mnóstwo nawet nowych rzeczy, kilka osób chce nam wózki oddać, ale akurat to jest jedyna rzecz którą musimy poważnie przemyśleć, niestety mamy tylko schody na 4 piętro i nie chce "czołgu".

10 lata 7 miesiąc temu #913414 przez Ada2424
Ale się najadłam aż mi ciężko teraz, zachciało mi się pyzów z mięsem :) jutro pewnie do wizyty nic nie rusze albo mało co bo będzie mnie od rana stres zjadał :unsure:

Kristi to Ty w awatarze?

[/url] [/url]

10 lata 7 miesiąc temu #913420 przez Dżasta86
Anabell i Kristi z biustu to ja wam chętnie oddam mi troche zaczyna ciązyc bo biust mam lekko DD przed ciaża. Mi balony zawsze w uprawianiu sportu przeszkadzały, po porodzie troche sie boje zwisu dlatgeo ostro smaruje mam nadzieje ze cos da jak nie dr. szczyt zaprasza ;]

Mleczna Mamo w skrócie Milka powinno byc :P termin porodu raz był 26.02 a teraz 03.03. Poczekajmy do jutra, ide na powtórkowe USG bo ostatnio nie moglismy go zbadać bo leżał bokiem do aparatury.

Ktos z was może ma jeszcze tyłozgiecie macicy i ma podobne problemy z ułożeniem sie dzidziusia ;]

Kristi nie przeliczaj az tak kg :P najwazniejsze zeby czuc sie dobrze, mi tez spadła waga ale sadze ze nie tluszczyk tylko z miesni mi ubyło :p

Zauwazyłam ze marcówki są najaktywniejsze , ciekawe czy bobasy tez takie będą :)

10 lata 7 miesiąc temu #913428 przez kristi*
Ada2424 tak to ja,

Dżasta86 ja z biustem zawsze miałam problem niewymiarowy niby B, ale w obwodzie pod biustem więcej - zawsze przedłużki musiałam dodawać.

Z moją wagą to raz kilo więcej, a raz kilo mniej - ogólnie to cały czas stoi w miejscu. Ale skoro dolegliwości zanikają i po trochu zwiększa mi się apetyt i bobo zacznie więcej rosnąć to pewnie niedługo trochę podskoczy :P

10 lata 7 miesiąc temu #913430 przez Ada2424
Kristi to Ty też widze szczypiorek jestes tak jak ja :)

[/url] [/url]

10 lata 7 miesiąc temu #913433 przez Anabelle
Anioleczek bardzo dobre wieści, masz foto? :D
To następna wizyta z usg genetycznym?
Prawie tydzień nas różni a widzę, że dzieciaczki bardzo podobne, mój bombel 1,60 a twój 1,69 :) idą łeb w łeb :P

Ada nie denerwuj się tak, przecież to źle dla fasolki. Weź sobie znajdź jakieś zajęcie lub pooglądaj coś co cie interesuje. Ja cały wczorajszy dzień biegałam z Antkiem, godziny ciszy nie miałam na oddech więc zaczełam się denerwować dopiero w poczekalni do gina, bo było godzinne opóźnienie :P Nie denerwuj się jeśli nie działo się nic co mogłoby być niepokojące. Na pewno dzidzia siedzi cała i zdrowa i zastanawia się co ta matka takie stresy z krwią wysyła :P

Dżasta ja w życiu wiekszego biustu nie chce :D Bez ciąży mam 75D i niejednokrotnie w sukienkę czy elegancką bluzkę był problem z zapięciem ;) Za to podczas karmienia wypełniły się po brzegi i centralnie wyglądały jakbym silikony miała, były idealnie okrągłe, twarde... po karmieniu rozmiar został, ale wypełnienie znikło :lol:

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia