BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 7 miesiąc temu #921487 przez Ada2424
A te spodnie z pasem nie kupuje się dopiero wtedy jak brzuszek już jest? Czy nawet na samym początku ciąży można je ubierać? Nie będą spadać jak np brzucha nie ma? Zawsze mnie to zastanawiało jak to jest :whistle:

[/url] [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #921493 przez Karolincia
Ada - nie wiem właśnie Kochana dlatego przymierzę i zobaczę jak będą leżeć :)

Anabelle - to super akurat na zimę, bo ja jestem zmarzluch :)

10 lata 7 miesiąc temu #921511 przez MlecznaMama
hehe miałam kumpele która od razu nosiła. Ja nawet jakbym je lubiła raczej nie nosiłabym ich od początku jak nie ma brzuszka bo w sumie.... po co?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
. Wiesz, takich informacji lepiej nie mówić przez tel jak się ma możliwość powiedzieć na żywo :) dobrze,że obicie spotkanie rodzinne!

10 lata 7 miesiąc temu #921525 przez Karolincia
Mleczna Mama - no właśnie :) dlatego zrobi się obiadek rodzinny :) i będzie rybka :) będą frytki!! suróweczka !! :) mniam mniam :D hehe :)
A co do tych spodni to zobaczę sama jeszcze :)

10 lata 7 miesiąc temu #921534 przez Ada2424
Mleczna z tymi spodniami też mi się tak właśnie wydaje jak mówisz, moje kuzynki np nie polecają ich dla nich były niewygodne, ja sobie zobacze jak będę się w nich czuła ale najwygodniej mi teraz w legginsach bo spodnie tylko jedne mi zostały, reszta za ciasna już.

[/url] [/url]

10 lata 7 miesiąc temu #921536 przez MlecznaMama
no legginsy ja uwielbiam, nawet na co dzień, nie będąc w ciąży też nosiłam. Ada no musisz zobaczyć bo są zwolenniczki i przeciwniczki tych spodni. jaka u Was pogoda? u mnie do kitu :(

10 lata 7 miesiąc temu #921540 przez Ada2424
U mnie też pada już 4 dzień a zimno okropnie czuć już tą jesień zbliżającą się :unsure:

[/url] [/url]

10 lata 7 miesiąc temu #921547 przez Karlinka
A u mnie pogoda piękna dzisiaj, słoneczko świeci :) Wczoraj okropnie było cały dzień padało a dzisiaj taka zmiana :) pewnie wyjde z ksiażką na ogródek jak już się ogarnę ze sprzątaniem . Kurcze przy tym sprzątaniu w ciąży to co chwile muszę odpoczywać, Małża o pomoc prosić. No ,ale koniec już widać to najważniejsze :D
Mleczna, Ada ja też legginsy uwielbiam :D

10 lata 7 miesiąc temu #921552 przez Karolincia
Mleczna Mama -legginsy też lubię i pewnie bede w nich chodzic teraz częściej niż w spodniach, bo mnie zaczynaja uwierać w pasie ;) Pogoda dziś u mnie przepiękna cieplutko na krótki rękawek można chodzić ;)

Ada - zobaczy się jak z tymi ciążowymi spodniami będzie :) Moja koleżanka mi je odradza mowi ze sa niewygodne :) zalezy kto co lubi i komu w czym wygodniej ;)

Karlinka - Dobrze że Twój Małż Ci pomaga ;) ja niedlugo tez pojdę na ogódek poleżeć na chustawce ogrodowej :)
Ahh..to męczenie się , znam to skądś :P Pójdę z psem na spacer po 10 minutach się czuje jakbym przeszła 5 kilometrów ;)

10 lata 7 miesiąc temu #921554 przez karola1322
U mnie słonce teraz wyszło nie wiadomo jak się ubrać a zaraz cza jechać do lekarza... mnie już spodnie jensy denerwują chodzę cały czas w dresie reszta już ciasne

10 lata 7 miesiąc temu #921559 przez Anabelle

Ada2424 napisał: A te spodnie z pasem nie kupuje się dopiero wtedy jak brzuszek już jest? Czy nawet na samym początku ciąży można je ubierać? Nie będą spadać jak np brzucha nie ma? Zawsze mnie to zastanawiało jak to jest :whistle:

Porządne spodnie ciążowe nie spadają nawet jak nie ma brzucha. Ja ze swoim brzuchem jednak musze już w ciążowych chodzić.
Antek urodził się w kwietniu, teraz termin na marzec, większość ciąży to jesień i zima. Dla mnie pas super - nie trzeba kupować sterty tunik. Chodziłam w swoich bluzkach z elastanem a z powodu pasu od spodni nie wystawał mi brzuch na zimnie, nic nie podwiewało, dlatego ja sobie chwaliłam.
Trzeba jednak przymierzyć zobaczyć :)

Zresztą ja mam coś takiego, że już w okolicach 2 msc ciąży jak jade autem i wbijają mi się w podbrzusze spodnie, to mnie później brzuch pobolewa dlatego zawsze szybko ląduje w spodniach ciążowych.

Tylko tak jak mówię - jakość pasa i spodni zależy też od firmy. Są pasy które ktoś tam chyba za kare wszył, oraz takie jak mam z h&m - którego w ogóle się nie czuje.

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #921560 przez Ada2424
Karlinka ja mam to samo z tym męczeniem się, poodkurzam albo wejde po schodach na pierwsze piętro i dysze jak lokomotywa. Wczoraj przy prasowaniu pościeli trzy razy musiałam odpoczywać bo mnie kręgosłup od stania zaczynam boleć.

Anabelle to musze koniecznie w tym h&m zobaczyć przy najbliższej okazji ;)

[/url] [/url]

10 lata 7 miesiąc temu #921567 przez Karolincia
Karola ja też powoli zacznę się rozstawać z obcisłymi jeansami :D

Ada - tez w hm bede polować na spodnie widziałam ostatnio fajne ciążowe ale nie mierzyłam :)

Anabelle - właśnie ja mam termin na kwiecień, więc też ciąża mi wypada w porze jesienno-zimowej :) Ciążowe spodnie rządzą :D heh

10 lata 7 miesiąc temu #921618 przez Anabelle
Ja sobie właśnie w h&m chciałam kupić, ale były tylko rurki.
W happy mum są też spodnie ciążowe, jedne z pasem a inne na gumce bez pasa, ale też wszystko rurki.
Ja z moją figurą nie mogę mieć ani rurek ani leginsów.
Potrzebuję spodnie z prostą lub delikatnie rozchodzącą się nogawką -.-

10 lata 7 miesiąc temu #921626 przez Monnita
Witajcie, wizyt miałam dzisiaj i nie potrzebnie się nakręcałam. Dzieciątko zdrowe, serducho biło, więc nie było powodów do paniki. Nigdy więcej czytania złotych myśli w necie :P Doktorek zupełnie nie zdziwiony stresem, martwić się można, ale nie schizować. Ustąpienie objawów ciąży to nie powód do paniki :) (teraz to już wiem).

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia