- Otrzymane podziękowania: 78
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
Dziewczyny Wy też tak czujecie się ciągle zmęczone? Masakra Umówiłam się wczoraj na USG prenatalne na 18.08. Zamierzacie robić test PAPPA? W tym tygodniu muszę się wybrać do laboratorium i porobić wszystkie badania.
Ensueno83 - strasznie mi przykro, trzymaj się
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Amorfivell
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Ensueno przytulam Cię.
Mnie od wczoraj też zaczęły boleć piersi, najbardziej w nocy odczuwałam, do tego ciagle brak apetytu. Ale Wam zazdroszczę, że słyszałyście już serduszko ja w czwartek pewnie jeszcze nie usłysze bo będę wtedy w 6tc.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Monique, nie bede robic pappa jesli nie bedzie wskazan medycznych ze strony mojego lekarza - nigdy tego badania nie robilam, masz jakies wskazania?
Ja tez jestem ciagle zmeczona i mam jakies spowolnione ruchy, za to w nocy zle sypiam i jeszcze chodze sikac :O
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
- Amorfivell
- Wylogowany
- gaworzenie
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Amorfivell napisał: Ada2424 u mnie podczas usg ginekolog stwierdzila ze jest to 6 tydzien wiec mozliwe ze zobaczysz juz serduszko bijące
a Ty w 6 tygodniu widziałaś? kiedy miałaś ostatnią @ i owulke? U mnie 6 tydzień od ostatniej @ wychodzi właśnie w czwartek-w dzień wizyty u gina. Chciałabym zobaczyc już serduszko i być spokojniejsza, ale wydaje mi się, że to za wcześnie jeszcze będzie
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Karlinka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 10
Zdrzemnę sie bo jestem po 11h w pracy może potem cokolwiek będę w stanie napisać.
- Amorfivell
- Wylogowany
- gaworzenie
- Saga0304
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- Saga0304
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziewczyny dziś po prostu padam...wstałam o 7, a o 10 juz sie zdrzemnelam na jakieś 20 min, po południu o 15 na godzinę...jestem tak śpiąca ze szok...jedynie przebywanie na zewnątrz mnie troche ratuje...dobrze ze mam urlop...bo nie wiem jak bym wytrzymała w pracy...
Dziś miałam stresujący dzien, wykonawca w domku, wpadł w " tryb" picia...nie było go wczoraj, dziś, pare dni w zeszłym tyg. Tel. Nie odbiera, wręcz go wyłączył...na pytanie czemu go nie ma w pracy, odpowiedział , ze nie musi sie nam tłumaczyć... MASAKRA wiem ze to nie jest dobre dla naszej Kruszynki...ale nie dało sie nie denerwować... Nie rozumiem, ludzi dla których alkohol jest ważniejszy niż wszystko inne...no ale tak widocznie musi być...
Potwierdziłam wizytę u mojego ginekologa...29 lipca, 20:30!!! Tak wiem, pomyślcie co za pora na wizyty u ginekologa ale on tak przyjmuje
- Karlinka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 10
Saga a nie możecie tego pijącego wykonawcy wymienić na innego? odpadnie Wam trochę stresu o to czy przyjdzie do pracy i czy sobie czegoś nie zrobi ,albo wam czegoś nie popsuje...niestety wielu "fachowców" jest pijących i bardzo trzeba uważać.
Monique jeśli mój lekarz nie zaleci to robić nie będę. Narazie mam całą listę badań do zrobienia i już zapowiedział , że sporo krwi mi utoczą . Ale czekam ze zrobieniem badań do tygodnia przed wizytą , żeby były aktualne. Najbardziej się hormonów tarczycy boje.
Ada na serduszko może być faktycznie wcześnie , ale bądź dobrej myśli. Nawet jeśli serduszka nie będzie to przecież lekarz i tak oceni , czy wszystko jest ok (wiem ,wiem serduszko to taki przełomowy moment i każda chce je zobaczyć). ja była w 6+6 i było.
3mam kciuki , żeby u Ciebie też już było
Tak dużo piszecie , że nie nadążam
- Saga0304
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zaliczyliśmy z Antkiem 3x plac zabaw, generalnie cały dzień na zewnątrz goniąc małego urwisa,ktory ma gdzieś że mama go wola Zasnał łaskawie 30 minut temu Jeszcze żeby agent coś pospał w ciągu dnia, a ten poł godziny drzemki i dawaj, już z butami do mnie idzie
Mąż przyjadzie miedzy 22 a 23 z pracy, pewnie będzie wkurzony, że jest bałagan w domu, no ale szczytem moich dzisiejszych umiejętności było wypranie pościeli, założenie jej i zrobienie obiadu - inne czynności wykraczają poza moje możliwości w dniu dzisiejszym
Czuje czesto ucisk w podbrzuszu - wy też? Bo nie pamietam jak było w poprzednich ciążach