- Otrzymane podziękowania: 78
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- monique1983
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Dziewczyny Wy też tak czujecie się ciągle zmęczone? Masakra

Ensueno83 - strasznie mi przykro, trzymaj się

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Amorfivell
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 1

- Ada2424
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108

Ensueno przytulam Cię.
Mnie od wczoraj też zaczęły boleć piersi, najbardziej w nocy odczuwałam, do tego ciagle brak apetytu. Ale Wam zazdroszczę, że słyszałyście już serduszko ja w czwartek pewnie jeszcze nie usłysze bo będę wtedy w 6tc.
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/

Monique, nie bede robic pappa jesli nie bedzie wskazan medycznych ze strony mojego lekarza - nigdy tego badania nie robilam, masz jakies wskazania?
Ja tez jestem ciagle zmeczona i mam jakies spowolnione ruchy, za to w nocy zle sypiam i jeszcze chodze sikac :O
- monique1983
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 78

- Amorfivell
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- Ada2424
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Amorfivell napisał: Ada2424 u mnie podczas usg ginekolog stwierdzila ze jest to 6 tydzien wiec mozliwe ze zobaczysz juz serduszko bijące
a Ty w 6 tygodniu widziałaś? kiedy miałaś ostatnią @ i owulke? U mnie 6 tydzień od ostatniej @ wychodzi właśnie w czwartek-w dzień wizyty u gina. Chciałabym zobaczyc już serduszko i być spokojniejsza, ale wydaje mi się, że to za wcześnie jeszcze będzie

- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Karlinka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 10

Zdrzemnę sie bo jestem po 11h w pracy może potem cokolwiek będę w stanie napisać.
- Amorfivell
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Saga0304
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- Saga0304
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Dziewczyny dziś po prostu padam...wstałam o 7, a o 10 juz sie zdrzemnelam na jakieś 20 min, po południu o 15 na godzinę...jestem tak śpiąca ze szok...jedynie przebywanie na zewnątrz mnie troche ratuje...dobrze ze mam urlop...bo nie wiem jak bym wytrzymała w pracy...

Dziś miałam stresujący dzien, wykonawca w domku, wpadł w " tryb" picia...nie było go wczoraj, dziś, pare dni w zeszłym tyg. Tel. Nie odbiera, wręcz go wyłączył...na pytanie czemu go nie ma w pracy, odpowiedział , ze nie musi sie nam tłumaczyć...

Potwierdziłam wizytę u mojego ginekologa...29 lipca, 20:30!!! Tak wiem, pomyślcie co za pora na wizyty u ginekologa

- Karlinka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 10

Saga a nie możecie tego pijącego wykonawcy wymienić na innego? odpadnie Wam trochę stresu o to czy przyjdzie do pracy i czy sobie czegoś nie zrobi ,albo wam czegoś nie popsuje...niestety wielu "fachowców" jest pijących i bardzo trzeba uważać.
Monique jeśli mój lekarz nie zaleci to robić nie będę. Narazie mam całą listę badań do zrobienia i już zapowiedział , że sporo krwi mi utoczą . Ale czekam ze zrobieniem badań do tygodnia przed wizytą , żeby były aktualne. Najbardziej się hormonów tarczycy boje.
Ada na serduszko może być faktycznie wcześnie , ale bądź dobrej myśli. Nawet jeśli serduszka nie będzie to przecież lekarz i tak oceni , czy wszystko jest ok (wiem ,wiem serduszko to taki przełomowy moment i każda chce je zobaczyć). ja była w 6+6 i było.
3mam kciuki , żeby u Ciebie też już było

Tak dużo piszecie , że nie nadążam

- Saga0304
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Zaliczyliśmy z Antkiem 3x plac zabaw, generalnie cały dzień na zewnątrz goniąc małego urwisa,ktory ma gdzieś że mama go wola

Mąż przyjadzie miedzy 22 a 23 z pracy, pewnie będzie wkurzony, że jest bałagan w domu, no ale szczytem moich dzisiejszych umiejętności było wypranie pościeli, założenie jej i zrobienie obiadu - inne czynności wykraczają poza moje możliwości w dniu dzisiejszym

Czuje czesto ucisk w podbrzuszu - wy też? Bo nie pamietam jak było w poprzednich ciążach