- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
A ja spać nie mogę brzuchol juz mi eksplodował patrz ta sie !
Co do znajmych, niestety mnie też spotkal ten los że w zasadzie moim głównym twarzyszem i przyjacielem został moj facet. Kolezanki poszły w odstawke, jak zaszłam w ciąże może moje hormony może nie, ale chyba przestawiło mi się kompletnie w głowie i, i tak bym się pewnie nie dogadała z dziewczynami które są singielkami szukają facetów i chodzą do klubów ;] chyba nie moja bajka już od dość dawna. Naszczęscie wawa jest tak duża że na pewno znajdę jakąś bratnia żenską duszę. I tak na sloika dobrze sobie radzę tak miało byc .
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
co do piersi to ja też juz dwa rozmiary do przodu, jest już E jak nie F do tego już się pojawiły dwa rozstepy a kremuję sie i spię nawet w biustonoszu. Geny niestety robią swoje :/
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Cały weekend mnie nie było, pracowaliśmy nad wykończeniem kuchni z moim Narzeczonym Obkupiliśmy się w ikea w sprzęt kuchenny garnki, patelnie, talerze, deski do krojenia itp
Zamówiliśmy narożnik do salonu trzeba położyć w nim panele , wysprzątać i można wjeżdżać z meblami, tv i narożnikiem oraz ławą
Dużo mam do nadrabiania Może uda mi się nadrobić, to co pisałyście
Co do znajomych to mam bardzo podobnie do Ciebie Dżoasta, ,Mój Najlepszy przyjaciel to mój przyszły Mąż, mam koleżanki na uczelni, ale nie utrzymuje z nimi aż tak wielkiego kontaktu poza nią.
Miałam pare przyjaciółek, ale sparzyłam się...narobiły mi wielu przykrości.., więc daruje sobie
Na dodatek wyprowadzam się z rodzinnego domu pod Łódź gdzie nie znam kompletnie nikogoo, moża uda mi się kogoś tam poznać jakąś fajną koleżankę
Dżoasta masz śliczny brzuszek Bardzo ładnie wyglądasz, ciąża Ci służy
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moge się pochwalić, że moje Maleństwo ma czkawkę Piątek rano, sobota rano, niedziela rano Leżeliśmy z Narzeczonym w łóżku i tak trzymał rękę na brzuszku moim i czuł wibracje Cuuudowne uczucie Zaczyna sie rozkręcać, bardziej się wierci
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
Dżasta ładny brzuszek
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
Pępek pomalutku wychodzi, zwłaszcza jak sie podnosze mnie to niestety psychicznie rozbraja obrzydlistwo, mam nadzieję że nie będę miała az takiej wypuklizny jak się czasami zdarza dla mnie to juz wnętrznosci
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzasta - Wyprowadzam się z Warszawy z bloku pod Łódź do domku jednorodzinnego Dwa odzielne wejścia do domku na dole teściowa, a my na górze Został Nam do pomalowania korytarz, położenie paneli na korytarzu, położenie paneli w salonie Umeblowanie salonu , meble juz kupione czekaja w kartonach Do końca urządzenie kuchni Urządzenie pokoiku dla dzidziusia
Jest jeszcze co robić, ale najgorsze już za Nami
O matko!!! To widzę, że Ty też się z remontem dalej męczysz Szybko pójdzie zobaczysz
A jakie meble do kuchni wybrałaś?? I na jaki kolor malujecie kuchnie?? Masz już jakiś pomysł?
Oj mi też się nie podonaja takie bardzo odstające pępki
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
Nas czeka stawianie ścianki działowej z drzwiami do pokoju, chcieliśmy w zeszłym roku stawiać żeby sobie nawzajem z teściem nie przeszkadzać, ale się nie zgodził (a lubi słuchać okropnej i głośnej muzyki ). I teraz po zamianie pokoi, sam się upomniał, żebyśmy nie zapomnieli ścianki postawić , dziwak, ale musze jakoś wytrzymać, może uda nam sie jakieś mieszkanie załatwić do końca przyszłego roku. A ze ścianką to czekamy na fundusze , teraz mieliśmy trochę wydatków i może grudzień albo styczeń sie zrobi. Na szczęście mała powierzchnia - szybko pójdzie.
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z teściem mieszkacie na tym samym piętrze ? Ta ścianka to będzie dobra rzecz, szczególnie jak się dzidzia urodzi. Muzyka nie będzie jej tak budzić Współczuję Ci tych "koncertów" za ścianą
Rany jaki ja mam od wczoraj apetyt Powoli mnie już przeraża, a to budyń zjem,a to kanapke za jakąś godzinę Jak nie zjem to mi w brzuchu burczy
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
- Kalinka90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
y dzieciątko zachoruje, nie trzeba go budzic w nocy, aby sprawdzić temp.. Ja synkowi sprawdzałam w nocy kilka razy czy temp spadła po syropie, on sie budził, nie dość że choroba męczy to jeszcze ja go tak męczyłam tym mierzeniem.
dżasta ślicznie wyglądasz
Mam nadzieję nie mieć wypukłego pępka, w poprzedniej ciąży nie miałam