BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 4 tygodni temu #945095 przez lalka
Madlen u na na NFZ nie wystawią ci innego zwolnienia jak z 1 a prywatnie 2 no chyba,że faktycznie jest zagrożenie!!!!w dwóch ciążach chodziłam na NFZ i wciąz 1 dostawałam....teraz poszłam prywatnie i jest dwójeczka!!!

Aniołeczku...boski bujaczek!!!
co do golenia to mąż wczoraj mówi do mnie....a gdzie to jest napisane,że musisz być ogolona do lekarza????

co do prezentów to ja nie pomogę...nie mam już takich malutkich dzieci!!!!u nas to tylko kasa i kasa!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 tygodni temu #945098 przez monia89
Aniołeczek super że wsio ok :-) ja chce albo taki kupić teraz albo z tiny love taki bardziej jak gondola od wózka.

10 lata 4 tygodni temu #945100 przez anioleczek208
Kalinka no to moze i z Naszym synkiem tez sie to sprawdzi hihi ;)
malina, lalka dziekujemy tez nam sie podoba ;) zobaczymy.jak Naszemu Antosiowi czy przypadnie do gustu i bedzie chcial w nim sie bujac ;)
ja rowniez chodze na prywatnie i od poczatku mam 2 na l4 ;)
boze co za pogoda ;/ nosi mnie dzis strasznie chyba hormony heh maz na popołudnie do pracy a ja sie zanudze ;/

10 lata 4 tygodni temu - 10 lata 4 tygodni temu #945104 przez lalka
znowu :unsure: :unsure: :unsure: nowa

Monia89...ja też chcę tiny love ze względu na tą gondolę właśnie!!!!a masz jakieś opinie o nim????

10 lata 4 tygodni temu #945108 przez madlen_m
Ja wcześniej chodziłam na NFZ i miałam 1 na zwolnieniu, a teraz będę prywatnie to może będzie 2.

10 lata 4 tygodni temu #945111 przez monia89
Aniołeczek u Was będzie Antoś? To bedziecie mieli mały wulkan energi :-)

10 lata 4 tygodni temu #945118 przez Anabelle

kristi* napisał: madlen_m mi cały czas od początku wystawiają z 1, też się zastanawiałam, ale w sumie teraz jest mi to obojętne.

Rok po roku dobry pomysł, ale u nas wyjdzie w czasie jak będzie.

Za dwa tygodnie mój siostrzeniec kończy rok, zastanawiałam się co kupić i nic mi nie przychodzi do głowy, w sumie wszystko ma, mnóstwo ciuszków, zabawek. Hmm... chyba po prostu kupie jakieś banany i biszkopty, które lubi i dam kasę to mu siostra na konto wpłaci.

Na roczek to polecam puky wutsch ;)
Ale z kasą też sobie rodzice zrobią co chcą :)

lalka napisał: co do golenia to mąż wczoraj mówi do mnie....a gdzie to jest napisane,że musisz być ogolona do lekarza????

chłop to się zawsze wykręci! :lol:

10 lata 4 tygodni temu #945127 przez syza24
Kristi zależy ile chcesz kasy na prezent przeznaczyć ale też uważam, że puky wutsch to świetny pomysł my ostatnio płaciliśmy w internecie 220 zł z przesyłką ale dziecko ma mega zabawę po domu, na spacer i w ogóle super rzecz:)
Kurcze to ciekawe jaka będzie moja córcia bo w brzuchu jest strasznie aktywna :lol: :silly: no i mój mąż wczoraj powiedział, że chciałby żeby niunia nazywała się Natalia :whistle: a mi coś się nie widzi to imię?!

10 lata 4 tygodni temu #945128 przez anioleczek208
Monia ta chcemy Antosia ;) jak jeszcze nie bylo wiadomo plci to mowlismy ze chlopak Antos i juz tak zostalo ;) wspominalam mezowi o innych imionach ale zadne mu sie nie podobalo ;) a wogole to chcemy zeby byl Antoniusz w papierach ;)

10 lata 4 tygodni temu #945130 przez monia89
A gdzie reszta mamuś? Chyba szaleją na zakupach po wizytach :-)
Syza Natalka fajne.
Lalka mój tam lubi jak jest wygolone :-D więc wie ze musi teraz to ogarnąć :P

10 lata 4 tygodni temu #945134 przez karola1322
hejka szaleć mi nie pozwolili ja dziś byłam u dentysty bo wypadło mi lekarstwo byłam w gminie ale nie ma jeszcze dowodu teraz pije kawę bezkofeinowa taką mi kupili czymś cza się zadowolić orzeszki do tego mam i paluszki no i dzisiaj będę mieć kotka miedzy czasie poluje na allegro za łóżeczkiem , komodą , pościelą z Disneya centy takie w miare

10 lata 4 tygodni temu #945146 przez malina219
Monia ja to dopiero do wizyty się przygotowuje! :cheer: :cheer: :cheer:

10 lata 4 tygodni temu - 10 lata 4 tygodni temu #945162 przez karola1322
co powiecie na kota

na Psa fuczy hiii
Załączniki:

10 lata 4 tygodni temu - 10 lata 4 tygodni temu #945167 przez Ada2424
JESTEM!!! Dopiero co wróciliśmy :P jesteśmy PRZESZCZĘŚLIWI :cheer: :cheer: dziś nasza dzidzia pokazała się w całej okazałości :cheer: od razu płeć było widać jak tylko gin przyłożył głowice to zobaczyliśmy że będzie CÓRECZKA!!!! :cheer: :cheer: dziś to konkretnie było widać pipke, cały czas nią świeciła hehe chyba chciała się nowemu lekarzowi zapozować bo młody :laugh: :laugh: 4 razy nam pokazywał w trakcie całego usg że na 1000% dziewczynka i nie ma żadnych wątpliwości nawet, oby już nic się nie zmieniło B) całe usg trwało prawie 40 min nieopisane uczucie szczęścia i wzruszenie :cheer: polecam każdemu to 4d opłaca się bardzo, przeżycie super, wszystko wyraźnie widać coś pięknego, mi łzy wzruszenia ciekły po policzkach a Mężu miał łzy w oczach :cheer: warte swojej ceny, nawet dwa razy tyle bym dała za taki cudowny widok :cheer: pięknie nam buźke pokazała, rączkami do nas machała, języczek wystawiała, otwierała usta no pamiątka EKSTRA naprawde. Mamy kilka fotek i 7 filmików :) :) co chwile je oglądamy :cheer: ale normalnie córcia to cały tatuś ;) córunia tatunia jak nic :laugh: gin sprawdzał wszystkie narządy i mówi, że pięknie się rozwija i nie ma się do czego przyczepić :) jest troszke większa jak na ten tydz bo ma 600g i 28cm :cheer: byliśmy na zakupach nachodziłam się, obkupiłam naszą księżniczke i wydałam mase kasy ale za to jaka szczęśliwa wróciłam :silly: :silly: kilka ciuszków kupiliśmy typowo dziewczęcych ale większość uniwersalnych. Tatuś dumnie wybierał kolory :cheer: no i będzie Julita albo Oliwia jeszcze myślimy między tymi dwoma imionami :) także Anabelle zmień w tabelce i wpisz imiona :) byliśmy też oglądać wózki i foteliki i zastanawiamy się nad dwoma wózkami i fotelikami, ogólnie dzień SUPEROWY :cheer: :cheer: ide rozpakować zakupy bo z wrażenia jeszcze tego nie zrobiłam hehe :laugh:

[/url] [/url]

10 lata 4 tygodni temu #945170 przez monia89
Karola super kot ja za nimi nie przedam wole psy. Malina ja wole byc gotowa zawsze z tymi sprawani widziałam niestety jak ba porodówce golili dziewczyne masakra! Najgorsza była depilacja na patologi :P
Ada super!!!!
Mozesz mi powiedziec jeszcze raz jak po kolei było z tą płcią u Dzidzi? U nas córa córa chłopak raczej córa .. .

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia