BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 3 tygodni temu #946575 przez Alesandra
ja juz tak dawno w pepco nie bylam a tamtyle cudnosci jak widze:)
na dworze coraz gorzej zimnej masakra a zima bajgosza wciaz przed nami :woohoo:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 tygodni temu #946576 przez Karolincia
Ada - Ooo..widzisz :D moj Mężulek przyszły takie wybrał legginsy mi sie spodobały bardzo i wzięliśmy :) Ja mialam wczoraj gorszy dzien.... ;) To niewiele utylas :) Ja też tylko 2 kg :) Moja ginekolog i polozna mowia ze to prawie nic :) :)

Alesandra - Ajjj tak wiele cudowności :)

Wkurzylam sie...ten ZUS !!!!! Właśnie dzwonilam do zusu aby sie dowiedzieć, czemu mi nie wyplacili jeszcze kasy za zwolnienie...a baba mi powiedziala,ze wstrzymali wyplate mojego zwolnienia, beda wysylac do mnie lub mojego pracodawcy pismo abym ja lub moj pracodawca zlozyli wyjasnienia , o ktore spyta mnie zus.... :/ zdenerwowali mnie :/ Bo przez to wstrzymuja wyplate mojego zwolnienia.....

10 lata 3 tygodni temu #946577 przez Karolincia
ehhhh...

10 lata 3 tygodni temu #946578 przez monia89
Hej . Karolincia szalejesz Kochana z zakupami. :-D
Ja kupiłam dziś Antosiowi lego duplo w lidly były a ze obok robiłam glukoze to zajrzałam
nie smakowała mi tak jak z Tosiem ale przeżyłam. Dobrze że dostałam letnia wode do popijania :P

10 lata 3 tygodni temu - 10 lata 3 tygodni temu #946580 przez Karolincia
zły dzień.... :(

Monia - Gratuluje Ci Kochana ze dałaś radę:) Dzielna Kobitka :) oo...fajnie :) klocuchy Antosiowi kupilas na Mikolajki?? :)

10 lata 3 tygodni temu #946585 przez Ada2424
Karolincia fajne są takie z grubszej bawełny te leggincy :) a jaki rozmiar wzięłaś? ja mam na 74 ;) no ja wczoraj fatalnie się czułam, tak mnie mdliło cały dzień, że szok :( nic tylko się cieszyć, że w nas nie wchodzi, przynajmniej nam nie grozi, że przytyjemy 20 czy 30 kg ;)

[/url] [/url]

10 lata 3 tygodni temu #946591 przez Karolincia
Ada - Niby tak :) Ja teżna 74 :P hehehe :) jedne tylko te szare legginsy i te półśpiochy w kwiatki wzięłam na 68 cm ;) A te jeansowe i te w paseczki legginsy i w reniferki leggisny wzięłam na 74 cm ;)

Kurde z tym zusem to ja sie załamie :(

10 lata 3 tygodni temu #946596 przez Anabelle

10 lata 3 tygodni temu #946597 przez Alesandra

10 lata 3 tygodni temu #946599 przez karola1322
heja ja własnie s przyszłam z zakupów na obiad musiałam se zrobić drugie śniadanie i zrobiłam skok z jabłek :P Z tym zusem przekichane karolicia będzie dobrze ja che iść się zapytać czy mam szanse mieć macierzyńskie składki są odprowadzane ale ja mam umowę zlecenie a jak nie to pójdę do opiekli niech mi płacą bo z jednej wypłaty ciężko się utrzymać

10 lata 3 tygodni temu #946600 przez monia89
Karolincia jedne na mikołaja i na gwiazdke jeszcze mu teraz marynarke i sanki zamowiłam. Mam nadzieje że dojda do pt.
A z zusem współczuje
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 3 tygodni temu #946605 przez Anabelle
też miałam wstrzymane podczas macierzyńskiego, bo robili kontrolę.
niestety, szukają jak tylko matkom odebrać, ot taka polityka prorodzinna, zamiast się skupić na oszustach podatkowych... jedni łapią miliony jak z tym amber gold co facet tyle ludzi okradł, ale ścigać to będą kobiety w ciąży i matki czy przypadkiem coś za dużo nie dostały. porażka.

10 lata 3 tygodni temu #946606 przez Karolincia
Monia - Ksiegowa do mnie oddzwonila bo jej mowilam o tej akcji z zusem to powiedziala ze najważniejsze kruczki prawne mamy spełnione ciągłość zwolnienia,zwolnienie oddawane przeze mnie w ciągu 7 dni, pójście na zwolnienie po 30 dniach przepracowanych itp....
Tylko wiesz czekanie na papier od zusu i co oni tam chca zeby im wyjasnic.... :(
Dobra wiadomosć to taka ze mi wyplaca za cale zwolnienie z odsetkami nawet ;)

Karola - to pewnie tez tych papierów bedziesz miala do wypelniania.... :(

10 lata 3 tygodni temu #946609 przez monia89
Anabell dokładnie.
Karola tylko te formalnosci tyle trwają bo to czasy prl wszystko pocztą musi byc odsyłane a teraz jeszcze święta więc może być tak jak u nas. Oby nie.

10 lata 3 tygodni temu #946610 przez Karlinka
Kurcze Karolincia to widzę, że nie tylko ja nie dostałam ostatniej wypłaty od zusu- teoretycznie mają 30dni więc jeszcze czekam ale pewnie przyjdzie mi dzwonić do nich. Kurde i to jeszcze tak przed świętami ;/ pewnie też lada dzień jakieś pismo dostane ;/ to jest dobijające że kobietom w ciąży i matkom takie akcje robią a niby w naszym państwie polityka prorodzinna taaaa...

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia