- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- nesQa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- nesQa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
- Karlinka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 10
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 6
Ja na twoim miejscu jakbym jechała zapytałabym sie o jakieś ubezpieczenie tam, bo nie wiem jak to jest na wypadek gdybyś musiala jechac do szpitala. Albo wzieła dobry zapas gotówki na taką wizyte.
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
co do norm przy cukrzycy to piszę to co mi powiedzieli(w poprzedniej ciąży)na warsztatach w poradni diabetologicznej i to co mi powiedział gin:)
dziewczyny współczuję wam problemów z zębami....ja przed ciążą zrobiłam porządek...wymieniłam wszystkie plomby...wyleczyłam 1 ząb..ściągnęłam kamień i jest gitara i nie uwierzycie,ale to właśnie gin powiedział,że mam dentystę odwiedzić(nie żebym miała taki syf w paszczy,ale dla własnej spokojności!!!
i wiecie co ja mam 8 dwie na górze.....już od jakichś 20 lat i są jak nówki...tzn nic się z nimi nie dzieje...aż w szoku jestem bo z dolnymi musiałam się już pożegnać jakieś 3 lata temu
Malina kurcze nie wiem jak to jest z podróżami tak długo......wiem jedno ja rady bym nie dała...jak za długo siedzę to nogi mi puchną i muszę się połóżyć
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
Wózek na spokojnie nie ma co się spinać można poglądać i kupić w marcu, ja akurat mam to szczescie ze dostała od znajomych ;]
Ide dzisiaj na vipowska imprezkę, moj dostał zaproszenie i tak się zastanawiam w czym iść kurde. Ehh pewnie nogi nie włoże do szpilek ggrrr
- syza24
- Wylogowany
- rozmowna
Malina ja też raczej tyle godzin bym nie dała rady, jak ostatnio jechałam do rodziny to mój ginekolog pozwolił mi tylko na max 3 h podróż no i jak pytałam ostatnio czy mogę na sylwestra wyjechać w góry to się nie zgodził powiedział że zrobię to na swoją odpowiedzialność więc lekarz powinien raczej dać ci odpowiedź ale ja też na twoim miejscu sama przemyślałabym czy opłaca się bo wypadałoby mieć jakieś ubezpieczenie, które kosztuje no i tak długa droga???
Co do zębów to ja też jak starałam się o dzidzie to wyleczyłam wszystkie zęby i jak na razie spokój ale jak ostatnio piłam glukozę to poczułam, że pewni po urodzeniu i tak trzeba będzie odwiedzić dentystę
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
Chociaz z drugiej strony też czasami trzeba mieć ten powód żeby się wypindrzyć i poczuć sie kobietą
Wracając do tematu podrózy sama sie zastanawiam czy do domu dojade samochodem 5 godzin jazdy. A nie wiem jak u was ale mi już zaczynają dokuczać skorćże macicy tak więc odpoczynek i jeszcze raz odpoczynek.
- Agula89
- Wylogowany
- budujemy zdania
kto dziś myka na andrzejki ?
Dziasta miłego wieczorku ja to tez ostatnio "domowa" jestem ale tak jak mówisz czasem kobitka ma ochotę sie wystroic
ja buszuje po Trójmieście i trochę mnie szlag trafia jak widzę tyle ładnych rzeczy a ja połowy to nie założę juz grrr
kupiłam sobie tylko narzutke/sweterek i niby ładny ale zaczynam sie czuć jak wieloryb a jakoś aż tak dużo nie przybrałam ale okrągła jestem w wszystkim:( ehhh
niech te nasze dzieciaczki nam to potem wynagradza
A ja bym też tyle godzin w podróży nie dała rady wczoraj chodziłam po galeri 2h i jak sie usiadłam na kawie to już wstać nie mogłam a ból kości ogonowej ogromny jakbym sobie ja stlukla dosłownie. Także malina musisz sama ocenić jak Ty się czujesz na siłac.
Aleeee obczailismy z mężem świetna hurtownie z art dla dzieci, mają tam dosłownie wszystko. Akpolbaby sie nazywa i widziałam ze maja tez sklepy w Bydgoszczy Elblągu Poznaniu Płocku. Jak komuś blisko do tych miast to polecam.
a jutro to co wszystkie kobitki lubią najbardziej szaleństwo w sklepie Skandynawskim
świeczki, pipeczki, duperelki mąż to najbardziej uwielbia
I pisałam w tygodniu o zgadza i powiem Wam ze od środy mnie nie opuszcza... jakis dramat dziś juz sie poddałam i kupiłam coś na to cholerstwo. ..mam nadzieje ze tak do marca nie będzie ?!?!???
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
Lalka ja też mam dwie górne 8 całe i zdrowe, ale te z dołu się posypały jedną już wyrwałam.
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Na chwilkę tylko wpadłam bo padam ze zmęczenia !!
Dziś z moim Przyszłym Mężem byliśmy rano na zakupach spożywczych do naszej kuchni bo juz cała gotowa tak samo salon Czekamy tylko na narożnik Tak to wszystko gotowe !! Więc trzeba bylo jedzonka kupić
Pozniej sprzątanie ...Misiek sprzątnąłcały dom,a ja się zdrzemnęłam w tym czasie Jak sie obudzilam zostały mu tylko podłogi i lazienka wiec sprzątnęłam lazienke tzn kibelek,prysznic,wanne i umywalke i dwa lustra umylam a podloge Męzus dokończył
Objadłam sie zapiekankami ktore zrobil na kolacje
Jutro Was doczytam :*
BUziaczki i milej imprezy andrzejkowej My zostajemy w domku
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
z Antkiem w ciąży pracowałam i studiowałam dziennie i już później musiałam zrezygnować z 4h wykładów bo nie mogłam wysiedzieć. kość ogonowa bolała, ręce i nogi drętwiały, brzuch twardniał, no i miałam pobolewanie jakby pod biustem. przepona? nie wiem