BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 2 miesiąc temu #961078 przez Karolincia
Madlen - Właśnie dlatego to przeważyło nad podjęciem naprawde trudnej dezycji dla mnie....czuje że mi ktoś wyrywa z piersi serce....:( Czuje sie jakbym oddawała swoje dziecko :( To jest okropne uczucie :( Czuje sie z tym podle :(

Agula - Jaka Gwiazda piękna :D Śliczna Jamniczka !!! :) Młodziutka jeszcze jest :) Mój kawaler 3 lutego kończy 7 lat :) Dobrze, że moj Meżulek jedzie w tą delegację,przynajmniej dłużej pobędę z moim Psiakiem ...:) Czuje żal do siebie, że go zostawiam :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #961081 przez Karolincia
Madlen - Ja biore Tardyferon rano i wieczorem po jednej tabletce. Spróbuj brać jeszcze kilka dni i zobaczysz jak się będziesz po nim czuła, jak tak dalej będzie to popros ginekolog o zmianę leku,bo masz po nim takie dolegliwości przykre ;)
My zamawiamy w lutym łóżeczko

O takie ;)

Agula - Bardzo fajne te koszule wydają się bardzo wygodne :) Tą drugą to sobię kupię, ale ta pierwsza wydaje mi się, że może się rozpinać na dole :whistle:
Załączniki:

10 lata 2 miesiąc temu #961083 przez kristi*
Karolincia ze zwolnieniami do tej pory było tak, jak na profilu rozpisali, albo całość dzień po upływie zwolnienia wypłacali, albo dzielili na raty, i tam też w tabeli było napisane ile kasy za jaki czas zwolnienia. A i podają kwotę brutto czyli to co wypłacają zawsze jest ok 100zł mniej od tego co jest w tabeli

Alesandra u nas na razie kiepska sytuacja, ale zobaczymy, chociaż ja już wcześniej mężulkowi mówiłam że z jego ojcem będą problemy, w najgorszym razie będzie trzeba coś wynająć,
Powodzenia na wizycie – będzie dobrze

madlen_m ja biorę żelazo 2x dziennie – biofer folic, chociaż czasem zapominam, ale nic mi po nim nie jest.

Agula89 hehe to mój też się śmieje – ja dla odmiany walczę w nocy z kotem, kiedyś głupi kocur przesypiał całą noc na krześle i nic go nie ruszało, a teraz rozrabia – na parapet wskakuje i kwiatki podjda, do wózka też wskakuje i drapie materacyk, mam w pobliżu spryskiwacz z wodą, więc jak przyłazi to psikam – ucieka z miaukiem, jak mój ścianke skończy to drzwi z powrotem założy.
Śliczna jamniczka
Ja mam taką ściąganą koszulę, na napy też może być - oby nie guziczki :laugh:

10 lata 2 miesiąc temu #961087 przez kristi*
Karolincia fajne łóżeczko, i te komplety pościeli..... cudne teraz robią :laugh:

10 lata 2 miesiąc temu #961090 przez karola1322
fajne koszule mi te drugie by spasowały bo te pierwsze maz by szybko odpiol a my łóżeczko za mówili teraz bo może sie zdarzyć ze w lutym urodzę

10 lata 2 miesiąc temu #961095 przez Karolincia
Kristi - A no widzisz...spryciarze pracują w tym zusie ://// Wrrrr....ważne że wypłacili, od razu humor mi się poprawił, bo o jeden problem z głowy mniej ;) ;)
Prawda? Piękne są te komplety pościeli ;)

Karola - Hahaha :D a no widzisz...na to nie wpadłam, że Meżus by mógł się dobrać do mnie szybko w tej pierwszej koszuli :D

10 lata 2 miesiąc temu #961141 przez madlen_m
Dzięki dziewczyny, spróbuje pobrać to żelazo kilka dni i zobaczę co będzie się działo.

10 lata 2 miesiąc temu #961142 przez malina219
Cześć Mamusie :woohoo: U mnie nic nowego temu nie piszę, ale na bieżąco Was podczytuje. Co raz bardziej kapie mi z piersi... :whistle: Dużo odpoczywam tak jak lekarz kazał, ale chyba dla własnego spokoju pójdę już na wizyte w przyszły wtorek a nie za dwa tygodnie.

Karolincia Ty to masz ciężko z tą psinką :( Współczuję, ale podejmujesz dobrą decyzję. Dla psa zmiana miejsca zamieszkania też nie jest dobra, więc lepiej jak zostanie i będzie blisko do jej lekarza :)

Karola ŁÓŻECZKO BOSKIE! zakochałam się. Nie wiem z którym obrazkiem bym wybrała.... Ale ja kupuję za 160 zł ładne białe u mnie w mieście, nie mam nie ograniczonego budżetu, żeby kupować to co mi się spodoba :blink: Gratuluję, że zostałaś Ciocią! :)

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #961151 przez Karolincia
Malina - Kamień z serca mi spadł jak napisałaś :* Cieszę się że duużo wypoczywasz :) A jak z apetytem lepiej trochę?? :) Ooo...to widzę masz już sporo pokarmu :)
Idz idz w ten wtorek do lekarza :)
A no dlatego taka decyzje podjęłam , ale przykro mi strasznie z tego powodu że musimy się rozstać:(
Jak kupisz łóżeczko to pokaż koniecznie ;)
My też drogiego nie kupujemy za 400 zł z materacem pościelą i poszewką na kołdrę i pościel ;) Do tego przybornik , rożek baldachim ;)

10 lata 2 miesiąc temu #961155 przez malina219
Karolincia no ja jeszcze będę musiała materacyk i pościel dokupić :* Z apetytem bez zmian, ale wciskam na siłę wyboru nie mam :) jak ubiore wkładki laktacyjne to jak na złość wyciagam suche a jak nie zaloze to plamy na staniku :D a jaki masz materacyk przy tym lozeczku? :*

10 lata 2 miesiąc temu #961156 przez kristi*
Ja też apetytu nie mam - raczej jem na siłę, dzisiaj się zważyłam i od ostatniej wizyty (13.01) nic mi nie przybyło równe 60kg :ohmy:

10 lata 2 miesiąc temu #961174 przez Karolincia
Zazdroszcze Wam Kochane brak apetytu, mało przytyjecie przynajmniej , a ja ? Roztyje się jak gruba świnka :P ;P

Kristi - Wow...to faktycznie jak nic nie przytyłaś to nieźle .... :blink: :blink: ...nieźle .... To faktycznie masz mały apetyt :)

Malina - Bidulko współczuję :( Ja okropny mam apetyt a szczególnie na słodkie staram sie ograniczać...codziennie patrze na swoje biodra i mnie szlag trafia :(

10 lata 2 miesiąc temu #961191 przez malina219
Karolincia widzisz jem mało bo apetytu brak a na plusie już 10 kg jestem i rozstepy mam nawet nad kolanami przy zgieciach! Nie wspominając o brzuchu, piersiach, pupie i udach.... mam nadzieję że Kalina bedzie piękna i zdrowa skoro mamuska się tak sypie hahaha :)

Kristi z Ciebie to laska! :)

10 lata 2 miesiąc temu #961201 przez Alesandra
Witam Was mamulki
U nas bez zmian.Mała rośnie ale mało, średnio 150 g na tydzień . teraz waży ponad 1600. Przewidywana waga końcowa to około 2500 kg. za 2 tygodnie mam kolejną wizytę. a po niej mogę dostać skierowanie do szpitala;/

10 lata 2 miesiąc temu #961245 przez Karolincia
Malinka - Jestes piekna kobietka a rozstepu pewnie znikna po ciazy :)
Mnie zgaga zaczela meczyc :( Od kilku dni na wieczor mnie meczy :( Cokolwiek zjem :(Ale trudno taki moj urok :)
Kalinka bedzie super laska po mamie ;)
Alesandra - Kurcze jak to do szpitala skierowanie? Czemu?? :(
Ojj nie martw sie ddrobniejsza z niej Dziewuszka bedzie :**

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia