BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

9 lata 10 miesiąc temu #961690 przez syza24
Aleksandra ja na swój panieński dostałam dużo gadżetów erotycznych, no i kilka takich śmiesznych jak czekoladki penisy itp. A sama jak szłam na Panieński to w galerii handlowej są takie sklepy z gadżetami, prezentami itp. i tam możesz dostać fajne prezenty na taką okazję

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 10 miesiąc temu #961709 przez Kalinka90
Aleksandra coś takiego właśnie albo sexy bielizna albo jakieś sprośne papcie czy coś :).

MlecznaMama no to pięknie nie dość że nogi takie obciążone to jeszcze jedna skręcona.
Ja się w nocy przeraziłam, synek bardzo wymiotował i od razu mi się przypomniało jak byliśmy rok temu na rota w szpitalu, eh masakra, na całe szczęście dziś jest ok.

Ja muszę kupić jeszcze kosmetyki dla siebie do szpitala i pieluchy tetrowe dla małej, ubranko na wyjście, przewijak, szczotkę do butelek, chusteczki. No i chyba tyle.
Mąż będzie pokoik malował dzieciaczkom w przyszły weekend.
Dziewczyny a co to za badanie ten gbs to ten wymaz z pochwy? w którym to tygodniu. I jak macie te wizyty teraz co ile 3, 2 tygodnie?

9 lata 10 miesiąc temu #961710 przez Kalinka90
Syza gdzie kupiłas jednorazowe nakładki na ubikację, tez bym takie chciała, i dla siebie i dla synka, nie raz trzeba się wysikać w jakimś publicznym miejscu.

9 lata 10 miesiąc temu #961712 przez karola1322
Kalinka90 GBS masz wymaz z pochwy i odbytu na paciorkowca typu b robi się go po 34 tygodniu ja od początku mam co dwa tygodnie ale teraz jedzie na urlop to mam za 3 tygodnie i chyba ostania

9 lata 10 miesiąc temu #961716 przez Alesandra
Dziękuję dziewczyny

Karola jak możesz mieć już ostatnią ??
Co do wizyt ja na początku miałam raz w miesiącu, od drugiego trymestru co 3 tygodnie a teraz już co dwa tygodnie ale słyszałam, że niektórzy ginekolodzy od 37 tygodnia zapisują na wizyty co tygodniowe. a pod koniec ciąży są 2 razy w tygodniu wizyty u położnej na Ktg ale pewnie co lokal to ma swoje zasady

9 lata 10 miesiąc temu #961717 przez Alesandra
ja już miałam GBS pobierany i nie wyhodowałam paciorkowca jak to napisali na wyniku także chociaż taki plus

9 lata 10 miesiąc temu #961720 przez karola1322
Bo on tylko co dwa tydnie daje. Jak urodze przed terminem to ostania. Nstepna wizyta czeka 2 marzec a to juz moj termin jak byde po termnie to nie ostania

9 lata 10 miesiąc temu #961721 przez kristi*
Ja na swoim panieńskim dostałam puszkę w której była szarfa z napisem wieczór panieński, dzwoneczek, stringi, kostka z pozycjami :P i gumowy penisek hehe
Ogólnie dobra zabawa była :laugh:

9 lata 10 miesiąc temu #961728 przez Karolincia
Fajowskie gadżety dostałyście Kochane na panieński :D :D

Dziewczyny co myślicie o chustach do noszenia dzieci?? :)

9 lata 10 miesiąc temu #961750 przez syza24
Kalinka te nakładki na ubikacje kupiłam w Rossmanie są pakowane po 5 szt. i kosztują grosze a jakoś nie wyobrażam sobie załatwiać się na skoczka po porodzie więc dziewczyny polecam ;)
Karolincia chusty są super w szczególności jak się mieszka w mieście :) ja mam od szwagierki bardzo fajne nosidełko więc nie będę kupować niczego innego

9 lata 10 miesiąc temu #961757 przez Karolincia
Syza - Z wózka też będziesz korzystać? :) Czy raczej stawiasz na nosidełko?? :) Ja od kuzyna żony dostałam dwie chusty, może raz spróbuje Małą Lilkę w niej przenieść, najpierw w domu spróbuję z nią pochodzić i zobaczymy czy będzie mi wygodnie :) :) Czy się przekonam ;)

9 lata 10 miesiąc temu #961796 przez syza24
Jak najbardziej z wózka będę korzystała ponieważ mieszkam w małej miejscowości i będzie mi wygodnie tutaj jeździć wózkiem. Ale jak będę jechać na zakupy albo coś załatwić to będę wolała nosić małą w nosidełku niż męczyć jej kręgosłup w foteliku samochodowym ;)

9 lata 10 miesiąc temu #961802 przez Karolincia
Syza - Rozumiem Kochana rozumiem ;) Pewnie, że tak lepiej jej zrobi wyprawa z Mamusią w nosidełku niż w foteliku samochodowym :)

9 lata 10 miesiąc temu #961817 przez Kalinka90
My odkupiliśmy od znajomych taki wózek co się fotelik samochodowy do stelaża przypina, mnie nosidełko jakoś tak ograniczało, a chusty nie próbowałam, gdybym dostała na pewno bym spróbowała.

9 lata 10 miesiąc temu #961818 przez anioleczek208
hej mamusie ;) nie pisze moze czesto.tu do Was ale zauwazylam ze lalka ada tak czesto sie udzielały a teraz cisza ;( dziewczyny meldowac Nam sie tu ze wszystko ok u Was ;)
Pogoda dzis straszna u mnie pada snieg z deszczem czy cus ;/ lezymy z mega meczaca mnie zgaga masakra jakas ;/;/ a mezusz z moim tatusiem skrecaja mebelki do sypialni ;) po weekendzie jade kupic to co brakuje ubiore lozeczko w pościel i bede czekala ;) choc.do terminu jeszcze jeszcze ;)
prawie uporalam sie z praniem bo.zostaly dwie pralki a tu sie dowiedzialam ze jeszcze jutro dojada 2 kartoniki lumpkow do malego ;) super ciesze sie ;) wszystko sie przyda choc nie wiem kiedy on to wszystko wynosi tyle tego ma :) dobrze ze rozmiarowka rozna ;)
hmm GBS ciekawe kiedy ja bede miala ...w poniedzialek mam wizyte ale to chyba bedzie za wczesnie...ja pewnie bede miala chyba ze sie myle bo zanim zaszlam w ciaze wyszlo mi ze mam paciorkowca ecoli i gronkowca zlocistego nie wiem skad to diabelstwo sie wzielo ;/ ale bralam leki i jak to mowil lekarz "uspilismy" te bakterie bo pozbyc na zawsze sie ich juz nied a niestety ;/ zobaczymy jesli beda to dostane leki przed poroden zeby maly sie nie zarazil...
ciekawe czy jeszcze jest glowka w gore czy juz sie przekrecil ;)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia