- Otrzymane podziękowania: 12
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
Ja się zastanawiam czy małemu coś przybyło od ostatniego USG skoro u mnie nic kompletnie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
Mam nadzieje ze znajdziecie odpowiednią osobę. Musicie założyć działalność gospodarcza?
A mały na pewno przybrał. Na kiedy masz wizyte
- MlecznaMama
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
oj Kalinka współczuję zatrucia. ,mam nadzieję że już po wszystkim!
mi chwile przed porodem powiedzieli że mały ok 3600 a ważył 2900 mylą się zatem w różne strony.,
ja nie mam takiego zaufania do zwierząt niestety i nie dopuściłabym aż tak psa lub kota do dziecka. Zwierze też może być zazdrosne a to jednak dziecko...- największy skarb.
dziewczyny wczoraj miałam kanałówkę! ale przetrwałam bez bólu i jestem szczęśliwa ze mam to za sobą... tak się cieszyłam że jak weszłam do sklepu szybkim kokiem jak się nie sypnęłam !!! wpadłam na pasty do zębów i skręciłam nogę. podleciał do mnie ochroniarz i chyba myślał że rodzę bo stękałam z bólu. Ale jakoś żyje.
a jak się mają wasze brzuszki? może jakieś zdjęcia ??
KArolincia za moment ślub! i jak jest stres?
co tam u Sagi, KArlinki, i wielu innych wątkowych koleżanek?
ostatnio dziewczyny na usg był stres....lekarz powiedział że z usg wychodzi 28 tydzień. ja mówię jak to? przecież jest 31. i lekarz na to żebym go nawet nie staszyła. Zwróciłam uwagę dlaczego córka z usg na usg jest coraz mniejsza!!!!!!!! no przeraziłam się.... on pomierzył jeszcze raz i powiedział żebym się nie matwiła.. wyszła na 29 tydzień. pociesza mnie tylko że syn też był mniejszy.
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Niestety nie mam czasu na doczytanie wszystkich postów, bo tak na chwilkę weszłam, moja mama wczoraj przyjechała z moim Ukochanym Psiuniem <3 i od rana robiłyśmy porządki, byłyśmy na zakupach spożywczych
Rozmrażam teraz schab, karkówkę , flaczki, mięsko do rosołku
Powoli praca wre przed ślubem !!!
Po południu Was doczytam moje Kochane :*
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- Agula89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Siade do kompa to jeszcze raz napisze !!! Teraz spadam robić obiad
Na szybkości. Dostałam dziś kocyk dla małego. Zamowilam z nattu.pl. zamowilam średnio gruby i myślałam ze będzie grubszy.. ale Pani z nattu zaręcza ze są bardzo cieple... Dodatkowo termoforek z pestkami wiśni.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Podgrzałam termofor, aromat boski !
- Agula89
- Wylogowany
- budujemy zdania
monia ja mam suczke, jeszcze nie wysterylizowana bo chcieliśmy ja dopuscic . akurat teraz miała cieczkę no ale nie dalabym rady jeszcze mieć szczeniaki w domu
Ale moi znajomi maja tez suczke i tak jak u Ciebie ona strasznie pilnuje małego krzywdy nie da mu zrobić. Wózka pilnuje na spacerach i w domu jak ktoś nowy chce wziasc małego na ręce to obserwuje bacznie
Tak jak piszesz w marcu zrobię jej przegląd solidny, odrobaczam regularnie.
Ale dziś miałam wyrzuty sumienia rano...
Jak zeszlam na dol, siedziała na kanapie i się tak ucieszyła jak mnie zobaczyła jak by mnie tydzień nie widziała.. A ja się poczułam jak wyrodna Pani...ehh niby to tylko psiun a człowiek przywiazany jak do dzieciaka
mleczna mama
Dobrze ze się odezwalas bo się martwilysmy juz u Ciebie !
No i sobie jeszcze kłopotu narobiłas ta skręcona noga ! Bidaku ! Uważają na siebie i powoli chodź
Trzymamy kciuki za twoja córunie żeby rosła ! Ale tak jak piszesz może to "uroda" twoich dzieciaczkow ze są małe.
aleksandra cieszy to ze twoja mała troszkę ciałka nabrała i niech rośnie dziewczyna !! a ty odpoczywaj dużo !
Ja popranego nic nie mam bo czekam aż mąż szafę skreci. A podloga jeszcze nie w pełni położona bo akurat w tym tyg nadgodziny robi
No może w sobotę się uda.. Ale to tez szafy się jeszcze muszę przewietrzyc za nim będę w nich układać rzeczy małego..
kalinka dobrze ze juz wirus cie opuścił bidaku...bo nie dość ze sama się meczyłas to jeszcze dzieckiem musisz się zająć.. Nie zazdroszcze ! Zdrowiem nam !
Witam nowa mamę
Tak jak pisały dziewczyny napis z cos o sobie nam
karolincia faktycznie ty zaraz nam tu slubujesz ! Pamiętaj nie szalej za mocno ! I w każdej wolnej chwili odpoczywaj !
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
Mlecznamama Ty bidulko!
- syza24
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
Tyle naskrobałyście, ze muszę później wszystko nadrobić
Moja koleżanka urodziła wczoraj zdrowego chłopaka 4.5 kg troszkę się męczyła bo mimo, że drugie dziecko to trwało to wszystko 10 godzin
Moja mama była od poniedziałku i sporo mi pomogła. Mam wszystkie ciuszki dla malutkiej już wyprane i wyprasowane no i okazało się, że do 3go miesiąca mam całą komodę wypełnioną po brzegi nic już nie mogę kupować mebelki całe dokładnie wymyte, a łóżeczko przeniesione do sypialni
Kochaną mam tą Mamcie
I wczoraj byliśmy na zakupach i dokupiłam wszystko co mi jeszcze brakowało. Kupiłam kosmetyki które przydadzą mi się do szpitala i po typu kulka pod pachy bezzapachowa, szare mydło do podmywania (tak poleciła mi pani położna), nakładki na ubikację, taki miniaturowy żel i szampon, no i taki miękki stanik do karmienia ale okazało się, że kupiłam według tego rozmiaru co sobie mierzyłam ok 2 tyg. temu no i po przymierzeniu w domu okazało się że urosły mi piersi i muszę kupić jeszcze rozmiar większy
No i oczywiście kupiłam w końcu ozdoby do małej pokoiku. Wzięłam kilka białych ramek i obrazki kwiatków i motylków też w białych ramkach przy okazji znalazłam super piankowe naklejki które idealnie nadały się do ozdobienia mojego przedpokoju
A i ostatnio odwiedziła mnie moja przyjaciółka i kupiła mi lampkę w Ikei która mi się strasznie spodobała www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00097097/ okazało się, że na żywo jest jeszcze lepsza.
A tak ogólnie to jak teraz odpoczywam to jakoś lepiej się czuje tylko coraz częściej i mocniej mnie ciągnie brzuch ale na szczęście mam wizytę już za tydzień.
- Agula89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Lamilou są boskie ! Ale cenią się kurde...no niby z nattu minky org wiec mam nadzieje ze tak jest jakościowo super i szycie tez jak byś chciała kupić. No ja długo dojrzewalam do kupna tego typu kocyka teraz to tylko jakieś cienkie bawełniane dokupie tylko.
syza witaj to ci zazdradzczam upranych i uprasowanych rzeczy... To wszystko przede mną
Lampa śliczna. Ja tez cos na ściane muszę kupić małemu i na sufit tez. OOo matko ile ja rzeczy mam jeszcze do kupienia !!! Macie jakieś info czy może gdzieś przypadkiem nie rozdają worków z pieniędzmi
Ide spać
- Alesandra
- Wylogowany
- gadatliwa
jutro mam panieński koleżanki macie pomysł jaki drobiazg można kupić na taką okazję?
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
Wczoraj się nałaziłam, i w końcu przenocowałam u mamy - moja kotka była przeszczęśliwa a jak chrapała
Dziś od rana gardło boli, i nawet zaliczyłam rzyganko , wiedziałam że tak będzie ostatnio nie mam apetytu i mnie mdli z rana
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Jak tam nocka Wam minęła , jak samopoczucie??
Kristi - Współczuję Ci z tymi wymiocinami i z tym samopoczuciem
Alesandra - Cieszę się, że ruszysz z praniem i prasowaniem tylko nie przemęczaj się !!
MlecznaMama - Osz kurcze.....:(skręcona kostka? Bardzo boli?? Bidulka z Ciebie :*
Agula - Śliczny śliczny ślicznyyy kocyk !!!! Taki superowy
Malina - Lamilou są przepiękne ale fakt cena też piękna Z jednej strony duży wydatek, ale z drugiej może na dłużej będzie miała Kalinka taki kocyk?
Syza - Wow Szalona Ty !!! Poprane poprasowane
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna