- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- anioleczek208
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- "nigdy nie trać nadzieji"
co do wagi zobaczymy ile Antos przybral

co do prania to juz bylam przy koncu co mnie bardzo cieszylo ale wczoraj Szwagier z narzyczona pzywiezli Nam caly karton ubranek niektore nowe niektore nie ale sliczne i rozne rozmiary co mnie bardzo cieszy

Zauwazylam ze Ada przestala sie u Nas tu udzielac...ciekawe dlaczego....
Beata dokladnie Co do pakowania do szpitala tez zaczynam o tym myslec i chyba w tym tygodniu to zrobie a niech torba stoi i czeka...bo nigdy nie wiadomo..co do ruchow dziecka to nie licze czuje malego wiec nie licze a jak chwile jakas nie czuje to mowike sobie ze spi pewnie wiec potem sama go pobudzam i juz sie rusza

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kristi*
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12

syza24 biorę rutinacea max, bo mi mamcia swoje przeziębienie sprzedała i katar męczy
*Beata* ja mam w karcie ciąży tabelkę do liczenia ruchów dziecka od 30tc, ale nie liczę, bo mały jest tak ruchliwy że nie a to sensu, czasem się zastanawiam czy kiedyś śpi, a może w czasie snu też tak się wierci

Byłam dzisiaj w szkole juz wszystko zaliczone, II semestr zaczyna się dopiero 28 lutego, więc nie wiem czy go zacznę może akurat będe rodzić

Koleżanka przyniosła mi dużą torbę ciuszków po swojej córce, są śliczne zwłaszcza jeden kaftanik mi się spodobał

- kristi*
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- kristi*
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- lalka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- monia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 10
Mi brakuje podkładów podpasek płynu do higieny nakładek na wc tamtum spryskiwacza czopków.
za torbę wezme się w tym tyg jak popiore swoje rzrczy.
co do Wagi lekarze bardzo się mylą nawet do kg więc ja byn sie nie przejmowała zbytnio tymi wyliczeniami jak dzidzia waży już 2,5 kg jest super.
A to my i moj pępkowy obwód prawie 110 cm
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Karolincia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 21

Wreszcie się wyspałam i odespałam te sobotnie harce weselne

Monia - Piękny brzuszek

Lalka - Torba spakowana to można spokojnie czekać na pierwsze skurcze

Kristi - Hahahah

Ja ciuszki przejrzałam, ale nie posortowałam jeszcze

Brakuje mi tylko ciuszków na rozmiar 68 i 74 - niby pare mam,ale to i tak za mało

Staniki do karmienia kupuje w kwietniu - na początku kwietnia

DZIĘKUJĘ WAM KOCHANE ZA ŻYCZENIA :* :*

- *Beata*
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 2
- Kalinka90
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Syza uroczy ten kaftanik

Monia śliczny brzuszek. Mi ostatnio tak urósł że mam wrażenie jakby go ktoś nadmuchał

Powoli pakuję torbę do szpitala, muszę jeszcze przeprać koszule, kupić siateczkowe majtki, wodę i takie tam.
W końcu luty już w przyszłym miesiącu malutka z nami będzie. ja mam wizytę za tydzień.
Dostałam taką karuzelę z muzyką dla małej używana i nie wiem jak ją wyczyścić przez całość idzie kabel, co prawda zabezpieczony ale nie chciałabym tego zalać. Nie wiem jak ją odświeżyć

- Alesandra
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
karolincia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Samych pięknych dni przepełnionych miłością i uśmiechem

Moja malutka też jest bardzo ruchliwa. cały czas mi brzuch faluje nie mam chwili spokoju

Co do pakowania torby to pewnie w połowie miesiąca zacznę ale muszę dokupić jeszcze z jedną koszulę do karmienia staniki ale te to po porodzie bo teraz moge nie trafić z rozmiarem bo jak do tej pory moje piersi za dużo się nie powiększyły maksymalnie o jeden rozmiar.
W przyszłym tygodniu mąż powinien przywieźć łóżeczko dla małej od szwagierki więc tylko materacyk dokupię bo kołdrę mam tylko poszewki muszę zamówić albo znaleźć gdzieś tutaj na mieście...
Monia przepiękny masz brzuszek bardzo kształtny

Kristi widać, że Twój kocur lubi wygodę i oby tylko później jak Marcinek już będzie na świecie nie chciał jeździć z młodym w wózku. Co do ciuszków to śliczne a te napisy świetne

U nas dziś noc w miarę spokojna choć koło 4 mała już zaczęła szaleć i tak do tej pory :

- Karolincia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Cieszę się, że znaleźliście mieszkanie z dobrymi warunkami,do którego się przeprowadzacie

Na spokojnie urządzicie się do końca i będziesz mogła prać i prasować Malusiej rzeczy

Mi też o jeden rozmiar biust urósł , ciekawe po porodzie o ile się powiększy

Dziękuję bardzo za życzenia :*

Beata - Długo pracowałaś w ciąży, w końcu odpoczniesz !!!

Kalinka - To już ostatnie drobiazgi zostały do włożenia i torba spakowana

Właśnie już luty !!! Za miesiąc Marcóweczki zaczną się rozpakowywać

- monia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 10

Tosik jak Tosik dalej woła ogór do brata chociaż tłumacze mu że to Olek Ale generalnie wie żr bedzie dzidzia pokazuje jej szafke pampersy jak będzie płakać że trzeba monia dać no i że w wózku wozić bedzie. Mówi tylko że bujak samochodów kopar i lego nie da :-D
A tak tuli die do ogóra buziaki daje i pępek wciska....
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Karolincia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Zdjęcie piękne, wzruszajace

No to teraz będzie większy obwód jak z Olusiem będziesz szła do porodu

- Alesandra
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

I właśnie widziałam że od czwartku przepiękne ubranka i pościel śpiworki będą dla maleństw w Lidlu. Znając jednak życie to nie załapię się na nic bo zazwyczaj jak są takie akcje to już tłumy pod sklepem zbieraj się z godzinę przed otwarciem.. raz jak byłam przez przypadek to mało mnie nie staranowali
- Karolincia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja się czuję bardzo szczęśliwa po ślubie jeszcze bardziej zakochana w swym Meżusiu

Właśnie mam zamiar zapolować na te ubranka w lidlu, bo widziałam reklamę super te bluzeczki są w 3paku i spodenki

Właśnie, Ci ludzie jak się rzucą na te ciuszki to pewnie nic nie zostanie, a ja nie mam zamiaru pchać o się 7 rano bo to będzie dziki tłum :///