BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 2 miesiąc temu #962359 przez kristi*
Karolincia ja chodzę do szkoły policealnej, podobno można się dogadać, żeby semestr później zacząć, ale nie chcę, teraz mam fajną grupę :laugh:
Koleżanka właśnie na początek lutego miała termin, zaliczała wcześniej, a druga ma półroczną córkę. Jak mały się urodzi najwyżej zrobię sobie wolne na jakieś dwa zjazdy, a potem się zobaczy mleko w butelki i mężuś będzie zostawał :cheer:

Karolincia Stał się cud!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: już taka zrezygnowana zaglądam na konto zusowskie i nie wierzę :woohoo: 11 lutego mi zapłacą :woohoo: :woohoo: :woohoo: tyle czasu potrzebowali :blink:

monia89 cudny jest twój Antoś :laugh: , aż tęsknie za siostrzeńcem - słodziaki.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #962360 przez kristi*
Karolincia teraz dopiero zobaczyłam, ślicznie wyglądaliście :cheer: , śliczna sukienka, i brzuszka tak nie widać :laugh:

10 lata 2 miesiąc temu #962362 przez *Beata*
Karolincia ślicznie wyglądaliście, jeden z ważniejszych dni już za Tobą, jeszcze trochę i będzie kolejny:)

10 lata 2 miesiąc temu #962364 przez Karolincia
Kristi - Aaa...jak fajna grupa to szkoda się rozstawać, pewnie ;) Dasz radę, dogadasz się z wykładowcami :) Ja to niestety muszę tą dziekankę wziać, ze wzgledu na to, że będę mieszkać pod Łodzią, a szkoła w Warszawie za daleko :/ A plan mam na ten semestr super do 13 w sobote i do 15 w niedziele :/ Długo bym w niej nie siedziała, ale trudno :) Decyzja podjęta :) ;)
Aaaa...dziękuję ;) :) Sukienka weszła i jeszcze miałam luz w niej :D a tak się bałam, że się nie dopne ;) Mój Mężuś rozmazany troche na zdjęciu, bo machał głową, jak moja mama zdjęcie robiła :P hehehe ;)

WOW !! ZUS Ci zapłąci 11 lutego :D wreszcie sie namyślili kiedy to uczynić :/// Żałośni są :/// Mi wypłacili wszyyyystko !!! Co do grosza, aż się zdziwiłam :D Wchodząc na konto na drugi dzień po otrzymaniu jednej kwoty, że mi znow licz przybyło :D hahaha :P ;) Pewnie 9 lutego mi zapłacą za te 8 dni lutego ;) a od 10 lutego następne zwolnienie :D :) :)

10 lata 2 miesiąc temu #962365 przez madlen_m
Witam :)
Karolincia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :cheer:
Ja też nie mam jeszcze torby spakowanej i ubranek popranych. Mam zamiar zacząć od przyszłego tygodnia prać, prasować i się spakować do szpitala. Muszę jeszcze kupić kilka rzeczy jak podkłady, pieluchy, wanienkę, wózek itp. Łóżeczko już zamówiliśmy i czekamy na kuriera.

10 lata 2 miesiąc temu #962366 przez Karolincia
Madlen - Spakujesz spokojnie ;) :) No proszę to teraz oczekiwanie na kuriera w tym tygodniu :) :) :woohoo: :woohoo:
Dziękuję pięknie za życzenia :*

10 lata 2 miesiąc temu #962368 przez *Beata*
Czy pakujecie do szpitala ubranka dla maleństwa na pobyt w szpitalu czy tylko do wyjścia?

10 lata 2 miesiąc temu #962371 przez Karolincia
Beata - Również na pobyt w szpitalu będę pakować ubranka ;)

10 lata 2 miesiąc temu #962372 przez *Beata*
Też tak zrobię, z tego co słyszałam, to w szpitalu jak się ubiera dziecko w swoje ciuszki, to jak położne biorą dziecko np. do przebrania, to ubierają w jakieś szpitalne i tamte ubranka już przepadają i stają się własnością szpitala... Niewiem jak to u Was wygląda...

10 lata 2 miesiąc temu #962375 przez Karolincia
Beata - Omg!!!! :ohmy: :ohmy: :ohmy: W tym szpitalu co będę rodzić wymagane jest, aby wziąć swoje ciuszki dla Maleństwa z domu, mam nadzieje że nie będzie takich cyrków :(

10 lata 2 miesiąc temu #962378 przez madlen_m
Ja biorę tylko ubranka na wyjście ze szpitala. W szpitalu ubierają w szpitalne ubranka, a jak ma się swoje to mogę się pomieszać ze szpitalnymi i może być problem z odzyskaniem ich. Nie będę się przejmować czy gdzieś nie zawieruszą się moje ubranka.

10 lata 2 miesiąc temu #962379 przez monia89
Karolincia pięknie wyglądaliście!
Beata ja biore swoje bo szpital daje tylko jedne zaraz po porodzie. Musisz zadzwonić i dowiedzieć sie jak jest u Ciebie w szpitalu.

10 lata 2 miesiąc temu #962380 przez *Beata*
Pewnie co szpital to obyczaj... Wolałabym, żeby dziecko było ubrane we własne ciuszki, bo te szpitalne to wiadomo jakie są, ale też nie chciałabym, żeby nowe ubranka dla dziecka zostały w szpitalu, bo trochę mi ich szkoda...

10 lata 2 miesiąc temu #962382 przez Karolincia
Madlen - Na stronie szpitala gdzie bede rodzic jest napisane aby mieć swoje ciuszki piszą ile sztuk itp :)

Monia - Dziękuję :) Ja też swoje biore :)

Beata - Ja tak samo :// Szkoda mi będzie jak się gdzieś zawieruszą te Nasze ubranka :(

10 lata 2 miesiąc temu #962388 przez lalka
Beata u mnie do szpitala bierze się tylko pampersy i chusteczki dla dzidzi i ewentualnie smoczek(ale tylko gumowy nuk-tak mi powiedziała połozna)żadnych ciuszków...tylko na wyjście!!!

Karolincia najlepszego!!!!

Monia ja mam w obwodzie 130
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia