BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

10 lata 2 miesiąc temu #962449 przez Karolincia
Karlinki nie było od dłuższego czasu ...:( A Malina to tak jak Alesandra napisała, oby było wszystko dobrze z Kalinką i łożyskiem :(

To prawda coraz mniej tu Nas jest,coraz mniej dziewczyn regularnie się udziela :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #962450 przez malina219
Cześć Mamuski! :*
Piękne brzuszki macie :)
Karolincia wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia!!! :kiss: :kiss: :woohoo: wyglądałaś pięknie, od razu jak wrzuciłaś to zdjęcie na fb to się zakochałam! :D

Aleksandra widziałam te rzeczy na gazetce lidla. Boskie! Ale u nas zresztą jak wszędzie dzicz w lidlu, więc pewnie nic nie kupię.

Mleczna Mama w takim razie dobrze, że mówisz, że u Ady Okej ;)

Karola ja to Cię podziwiam... mnie od razu brzuch boli z nerwów jak zaczynam oglądać :D mam to samo co do rozstepow... nie mogę na nie już patrzeć :///

Co do wyprawki to ją już mam wszystko oprócz lozeczka i materacyka. Muszę pakować torbę do porodu powoli.
Ja czuje się średnio poza tym mała jest strasznie ruchliwa a dzisiaj jeszcze ani razu jej nie poczułam... mam nadzieję, że tylko sobie odpoczywa. Od dwoch dni bardzo pobolewa mnie szyjka i kuje dol brzucha ale jutro wizyta i mam nadzieję że powie że wszystko jest okej.

10 lata 2 miesiąc temu #962452 przez Alesandra
malina Kochana my wszystkie trzymamy za was kciuki a jutro daj znać koniecznie jak u Was ... i nie stresuj się, chociaż ja też przed każdą wizytą fiksuję. mam nadzieję, że jeszcze kilka tygodni Kalina wytrzyma w brzuszku.

Moja od wczoraj tak boleśnie się kręci, że mam nadzieję, że już nie chce zmienić pozycji

10 lata 2 miesiąc temu #962453 przez Karolincia
Malina - Bardzo się cieszę, że się odzywasz !!! :* Martwię się, gdy milczysz :* Kalinka może odpoczywa, ostatnio u mnie Lilunia też była spokojna do tego stopnia , że przez cały dzień ani drgnęła, dopiero wieczorem koło 21 mnie lekko kopnęła, a ja już odchodziłam od zmysłów że coś się stało, płakać mi się chciało, aż tu nagle puk puk i Leniuszek się odezwał :)
Może właśnie dziś ma dzień Lenia ? :) Ciśnienie niższe to i Niunia spokojniejsza ;)
Może Kalinka Ci napiera na szyjkę ? Stąd ten ból? Dobrze, że już jutro wizyte masz!! Siedzieć będę jak na szpilkach i czekać na wieści !!!! Bardzo mocno zaciskam kciuki już dziś za Was :* :)
No prosze wyprawka juz gotowa super :) :)

Dziękuję za życzenia :* Dziękuję za komplementy aż się....zawstydziłam :blush: :blush: :blush: :) :)

10 lata 2 miesiąc temu #962454 przez Alesandra
Malinka jak ty masz wogle na imie

10 lata 2 miesiąc temu #962455 przez malina219
Aleksandra chciałabym, żeby chociaż do końca lutego posiedziala w brzuszku :) dziękuję :*

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 2 miesiąc temu #962456 przez Karolincia
Alesandra - Oby nie zmieniła :) Trzymam mocno kciuki :*

Ja mam wizytę w przyszły poniedzialek :) A usg dopiero 20 lutego :///

10 lata 2 miesiąc temu #962457 przez Karolincia
Malina - Jaki brzuszek śliczny :o :) :) Zero boczków !!!!! Zgrabna Mamuśka z Ciebie :D :D :) Śliczna piłeczka :) :)

10 lata 2 miesiąc temu #962459 przez malina219
Aleksandra Malwina, ale od zawsze jestem Malina :P

10 lata 2 miesiąc temu #962460 przez Alesandra
Karolincia a ja mam USG 13 lutego w piątek :(

10 lata 2 miesiąc temu #962461 przez karola1322
malina śliczny brzuszek ja dopiero wizytę 16 eh a wyprawkę resztę będę kupować po wypłacie i mój musi sie urlop wziość zęby ze mną jechać bo samą mnie nie puści

10 lata 2 miesiąc temu #962462 przez Alesandra
no bo chyba jest też Malina- jako imię :) ale pewna nie jestem

10 lata 2 miesiąc temu #962465 przez syza24
Cześć :)
U mnie dzisiaj jazda z ostatnim zwolnieniem tylko w porównaniu do was to nie zus się czepia tylko pracodawca ale najgorsze jest to że 8 dostarczyłam im zwolnienie a oni teraz przy naliczaniu wypłaty się czepili do tego zwolnienia!!! Ale już przy którymś z rzędu telefonie z kadr wkurzona powiedziałam, że oni chyba ze mnie kpią że ja będę coś im poprawiać i jak chcą to niech proszą zus o duplikat albo kontaktują się z lekarzem bo ja swój obowiązek spełniłam czyli w ciągu 7 dni im dostarczyłam to zwolnienie a jak spóźnią się z wypłatą to proszę o naliczenie odsetek za każdy dzień spóźnienia :angry: tak mi hormony dziś szaleją że nie wytrzymałam a co :evil:
Piękne brzuszki macie ja mam podobny brzusio do Lalki tylko z wystającym pępkiem, no ale podobnie opadnięty i mam 107 cm w obwodzie :P
Monia cudny ten twój synek taki kochany :)
Moja malusia dziś obróciła się i kopie po drugiej stronie brzucha a myślałam, że to już nie nastąpi bo w poprzedniej pozycji była już od ponad miesiąca :blush: :silly:
Mam pytane czy wy przed porodem musicie w jakiś sposób zawiadamiać pracodawcę o tym ile urlopu będziecie brać?? Jakieś podania musicie dostarczać czy coś podobnego??

10 lata 2 miesiąc temu #962467 przez Karolincia
Alesandra - Oby ten 13 ...był szczęśliwy :*

Karola - To wezmie urlop i pojedziecie razem :)

Ja właśnie przeglądam koszule do karmienia do szpitala chce zamowić, ale nic mi się nie podoba ;P

10 lata 2 miesiąc temu #962469 przez Karolincia
Syza - A to Łobuziara Mała się przekręca :)
O rany.....to się narobiło....:/// Współczuję kłopotu z pracodawcą, dziwne że robi Ci problem ze zwolnieniem :( Pewnie masz rację z tymi odsetkami dobrze powiedziałaś !!!
W ciąży jesteś to hormony maja prawo buzować :P

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia