- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Spóźnione, ale szczere życzenia z okazji Dnia Kobiet !!! Cieszę się, że upłynął Wam tak rozkosznie i słodko
Ja dostałam od Męża storczyka i stoi sobie w łazience
Obiecane zdjęcia wózka i łóżeczka Wam pokaże jak Męzuś skończy remont sypialni już maluje ściany, sufity pomalowane w sypialni i garderobie
Malina Śliczny brzuszek !!! Pięknie wygląda!! Ja tez się doszukuje sa,mych minusów cc i jestem nia przerażona Jakos czuje się gorsza od innych kobiet, że będe cc mieć, a nie naturalny poród
Karlinka - Obyście szybko wrócili do domku z Filipkiem !! Uroczy Królewicz <3
Kalinka - Na kiedy masz przewidzianą cesarkę??
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Powiedz mi Kochana co brałas do szpitala Marcinkowi na Inflancką, trzymałas się szttywno tej rozpiski co jest na stronie szpitala?
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
Dr był rano mówił że zrobią badania mi i małemu na cytomegalie, że może i w tej ciąży to przechodziłam, wtedy porównają przeciwciała moje i małego, jeśli ma inne znaczy że cytomegalie miałam no i powinno być wszystko ok i do domu jeśli nie to transport do drugiego szpitala.
Marcinkowi już zrobili badania, a ja nadal czekam, może zapomnieli, albo zmienili zdanie?????
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- MlecznaMama
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
tego też nie rozumiem ponad wszystko. Dlaczego czujesz się gorsza od tych co rodzą SN? a jaki Ty masz na to wpływ.... żaden. Weź się KAolincia nie przejmuj....
ja jakbym miała na to wpływ wolałabym rodzić teraz przez CC..... i mówię to z pełną świadomością....
Joasia ja Cię oczywiście pamiętam. Gratuluję Synka... dorodny chłopaczyna!
Malina jaki piękny brzuszek!! już ostatnie chwile w ciąży!
lecę gotować
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Najgorsze to czekanie Oby wyniki byly dobre i żebyście wyszli do domku :*
MlecznaMama Ja się boje cc ze wzgledu na pokarm bo chce Lili karmic piersia
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
siedzę, czekam i nic. Poszłam zapytać co dalej i dr powiedziała że zostajemy do piątku, a w piątek małego przewiozą do centrum bo na razie nie mają miejsc, chyba. Że coś się zwolni to w czwartek.
Wyjdziemy dopiero na wiosnę
- MlecznaMama
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- PINK FLOYD - LEARNING TO FLY
- Otrzymane podziękowania: 17
Karolincia....... wyluzuj się. Szwagierka dwie cesarki i po dwa lata dzieciaki karmiła!!! Stres to największy wróg laktacji! Chcesz karmić?- prosta zasada..... WYTRWAŁOŚĆ, DUŻO PIĆ, I CZĘSTO PRZYSTAWIAĆ DO PIErSI... NIE MA LEPSZEJ RECEPTY NA UDANĄ LAKTACJĘ. Wiadomo,że czasem się nie udaje ale nie stresuj się. Ja walczyłam o laktację długo - miałam problemy bo studiowałam. Odciągałam laktatorem w uczelnianej ubikacji, piłam herbatki na laktacje starałam się, stresowałam jak szalona - a mój Syn pewnego dnia przestał pić mleko z piesi.... po postu nie i koniec..... po paru dniach walki przeszliśmy na MM...a ja w końcu wyluzowałam|!!!! i skończyło się wiele problemów jakie mieliśmy przy karmieniu piersią. Nie zawsze pierś jest lepsza - to też moje zdanie.
Bęęęęędzie dobrze!!!!
Coś mi sie wydaje że Monia89 już mogłą urodzić....
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
Co do Moni to tez właśnie rano sobie o niej myślałam.... Ciekawe
Karolincia nie przejmuj sie tak
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
Karolincia ja dla Marcinka wzięłam 3 pajacyki, 3 body, skarpetki i niedrapki, niestety wszystko o tyle za duże było (roz 62) że te prawie 3 dni w jednym pajacyku był (56),
- syza24
- Wylogowany
- rozmowna
Dziewczyny nie ma co stresować się CC w nim przecież chodzi o bezpieczeństwo waszych dzieciaczków. Jakby mi ktoś zaproponował teraz CC to biorę w ciemno i idę nawet jutro a nie tak czekać w niepewności nie wiadomo ile???
Ja po wizycie u lekarza średnio zadowolona jestem bo dalej nic nie wiadomo u malutkiej wszystko dobrze chociaż już biedactwo tak pozwijane że mi jej szkoda ale przepływy, wody, łożysko itp. wszystko dobrze lekarz próbował ją wymierzyć ale średnio się dało mówi że nie jest na tyle wielka żeby było to przesłanką do CC do szpitala też nie ma sensu dawać skierowania bo mała nie ma główki w kanale rodnym czyli tylko czekać na akcje porodową i nic innego nie można zrobić
czyli czekamy dalej dobrze, że super pogoda jest to można chociaż spacerować bo w domu zwariowałabym z tym czekaniem.
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna
Ja niestety leze i leze. Dzis posprzątałam w szafie tylko,bo zamowilam sobie ciuszki na po ciąży i wypadalo zrobić porządek i miejsce na nie. po tym sprzątaniu czuje sie jakby mi ktos kręgosłup zlamal,brzuszek sie od razu napina,wiec z powrotem do lozka i odpoczywam.
MlecznaMama ten prysznic mi pomógł na noge! Zapomniałam podziękować . Ustawilam na najmocniejszy strumień i od razu lepiej
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Syza - Spokojnie, Lilunia zdecyduje sie w kńcu na wyjście, wiem że czekanie jest męczace, ale już niedługo na pewno !! Pogoda cudowna, tez dzis skorzystałam i byłam na mieście odebrać w urzędzie dowód osobisty z nowym naziwskiem po Męzu oraz w banku załatwić sobie nową kartę z nowym nazwiskiem Wróciłam i położyłam się
Malinka - Pochwal się co zamwówiłaś?? Odpoczywaj Kochana !! Już niedługo Kalinkę poznamy !!! Ahh...cioteczka się nie może doczekac !!!!
Kristi - Dziękuję, :* Kurcze szkoda mi Was Bidulki Kochane
- malina219
- Wylogowany
- rozmowna