BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #298102 przez sylka
To się nieźle nagłowisz nad menu. Mam nadzieję ze wyrośnie z tego.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #298157 przez ifka
sylka napisał:

Leńcia ślicznie wygląda :) Ifka butki macie na twardej podeszwie czy miekkiej?

dzieki sylka :) :kiss:

Jedne ma na twardej, drugie bardziej miękkie.Te co ma na zdj to te na twardej,bo są wyższe i szersze w paluszkach.Obie pary dostałyśmy po Lusiowej koleżance.

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu #298316 przez sylwira1721
halo :lol: cisza jak makiem zasiał :)

co do Madzi to nie wiem cemu ale mam dziewne przeczucie ze ta matka sciemnia znów ze zabiła to dziecko! mi sie zdaje ze ten detektyw ją juz tak naciskał ze wymyslila to wszystko bo pokazala mu miejsce gdzie NIBY byly zwloki a ich tam nie... smierdzi mi ta sprawa B)

12 lata 11 miesiąc temu #298347 przez sylka
Moj P. powiedział że w życiu nie zniósł by mi wózka na spacer późna porą tzn. jak już szarówka na dworze a tym bardziej przy minusowych temp. po kapaniu dziecka a po drugie dziwi sie ze ojciec nie zauważył że dziecko sine jest- zakładając wersję matki. Jak to ona powiedział że główka jej latała, kurcze jak dziecko zemdlało (załózmy) to wiadomo że główka lata jak ciało wiotkie. Blefuje a policja się z nią pieści jak z jajkiem, powinni przycisnąć. Jak udaje tką chorą to wiadomo zawsze lepiej taką grac i trafić na leczenie do zakladu niz siedzieć w pierdlu

12 lata 11 miesiąc temu #298354 przez Monix
Ech... dziewczyny tak mi szkoda tej małej Madzi... serce się kraje :( O niczym innym dziś nie myślę, tylko o tym niewinnym dzieciątku :( Niech ta
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
powie prawdę i nie trzyma w niepewności całego społeczeństwa, które zapewne bardziej martwi się losem jej własnego dziecka niz ona sama

12 lata 11 miesiąc temu #298364 przez sylka
Dokładnie :( Jak patrze na swojego szkraba to nie wiem jak mozna skrzywdzić/porzucić czy cokolwiek innego zrobić z maluszkiem ktego nosiło się pod sercem

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #298367 przez megi23
Mi tez ta sprawa smierdzi a wypowiadal sie lekarzi mowil zekazda matka niezaleznie co. By sie nie stalo jakby np upadla darla by sie w nieboglosy ze jej wypadla i krzyczala pomocy a ona niby nic nie zrobila dziwne ......

Wiecie jak jest baby blues to roznie jest ale rodzina powinna cos zauwazyc ze jej diecko powinno byc obojetne itd ... I niby ona miala cos z glowa jako panna...

12 lata 11 miesiąc temu #298372 przez sylwira1721
mi sie cos zdaje ze ona wczesniej bila to dziecko i sciemnila ze gdzie indziej sa zwłoki bo bala sie ze policja jeszcze zauwazy slady bicia ... nie wiem taka moja wersja!

12 lata 11 miesiąc temu #298377 przez megi23
Ale byl maz i dziadkowie i nic by nie widzieli ??? A dla mnie to ktoss w tym jeszcze uczestniczyl i mogla ja sprzedac.....mysle ze ona by tegoi sama nie wymyskila...

12 lata 11 miesiąc temu #298378 przez Monix
Przed chwilą oglądałam TVN24, był reportaż na temat przemocy w rodzinie. Pokazywali filmy i zdjęcia dzieci bitych i maltertowanyh.... Jedno dziecko, maleńkie leżace w szpitalu całe posiniaczone :( Wyłam jak głupia... W takich sytuacjach zastanawiam się gdzie jest Bóg, czy on tego nie widzi?! Ech... jaki dziwny jest ten świat...

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #298379 przez sylka
Mój mały leciał z wózka na sekundę odwróciłam glowę i siegałam do torby po spodnie a 2 ręka trzymałam go (odpięłam już pasy) szybko łapałam go za ubranie by tylko nie walnął w podłoge w przychodni. Ułamek sekundy i poczułam tylko jak smyrnął mnie po ręce. Łapałam za bluzkę i nogi. Na wys. stelaża go złapałam. NA szcżescie nic się nie stało zapłakał bo sięwystraszył jak szybko i gwałtownie go złapałam. Myslałam ze zawałi dostanę. Od tej pory nie odpinam mu pasów póki nie przypomnę sobie czy wszystko z torby wyjełam.

edit.
W takiej sytuacji działa się instynktownie. Wzięlam Kubusia przytuliłam go mocno a on zaczał się do mnie śmiać.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #298387 przez Monix
O widzę, że martela wróciła ;) Pojawiła się w powitaniach. Ciekawe co na to moderatorzy... Mnie tam ona nie wadzi, ale wiecie jak to z regulaminem ;)

sylka, bo każda normalna matka własnie tak zareaguje, tylko podłe
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
są zdolne do takich sytuacji jak ta obecna... :(

12 lata 11 miesiąc temu #298396 przez megi23
Moj jak uderzyl sie w luk brwiowy w pokoju o lawe drewniana zanim dolecialam krzyczalam ze rozwalil sobie glowe szybko mama moja lod w spray dawala i prxykladalismy przybieglamz nim na rekach placzac i nie wierze ze kazda mama by pomocy nie wzywala lub sama ratowala
Dzis mezowi upadl odwrocil sie na sek dal go na podloge pewnie reka mu podjechala ja pomagalam szwagierce maluchy smaroewac na ospe pudrem przylecialam od razu po lod

Moje dziecko zasypia z telefonem meza w reku i nie daz go sobie wyciagnac bo jak probuje to sie wkurza hehe :P :laugh:

12 lata 11 miesiąc temu #298399 przez sylka
To zbanowali martelę. Inny nick ma czy jak.. Mi tam tez nie wadzi :P

12 lata 11 miesiąc temu #298403 przez Monix
sylka napisał:

To zbanowali martelę. Inny nick ma czy jak.. Mi tam tez nie wadzi :P

Zeby było śmieszniej ma taki sam :silly: Zero przypału hehe :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka