BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 11 miesiąc temu #299782 przez justyna84
Ja mialam prubke tego hippa w domu jak dzisiaj go posmakowalam to jest obrzydliwy gorszy niz bebiko ,ale Oskar wypil do dna ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #299789 przez olka
justyna, nie przejmuj się, mój Jaś też mnie klepie po twarzy albo ściska z całej siły i drapie :blink: i myślę, że takie małe dzieci nie mają w sobie jeszcze złości i nie robią takich rzeczy specjalnie :)

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

12 lata 11 miesiąc temu #299791 przez sylka
Bo bebiko ma w składzie glukozę by był słodki a hipp nie.
Kuba nie robi mi na złóść, nie bije. Kiedyś gryzl jak zęby szły ale oduczyłam go. Są momenty że nie posłucha ale ogólnie słucha sięjak czego zakazuję a P> też mu nie pozwala na wszystko.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #299798 przez justyna84
Olka to mnie pocieszylas bo ja juz chcialam dyscypline wprowadzac :ohmy: :woohoo: wiadomo zakazy musza byc .
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
.Pewnie mu to minie z czasem.Przypomniala mi sie teraz kolezanka jak spacerowalysmy to ona muwi do malej ''pokaz gdzie ma tata kuku ''a ona pokazala kuku ;) .To jest dopiero szkolenie :ohmy: ;) miala 13 miesiecy

12 lata 11 miesiąc temu #299801 przez sylka
justyna spokojnie przejdzie

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #299807 przez megi23
Moj teraz tez gryzie ale przez zeby raczej woli sie tulic i rozumie jak mowie ze nie wolno odwraca sie i idzie sobie. Czasami sie nie slucha ale przewaznie rozumie jak mowie nie wolno al bo odwracam jego uwage czym innym wystarczy ze maz pokaze telefon swoj to az piszczy bo go chce a moj S tez mu nie pozwala na wszystko musi znac granice...... Wlasnie zaspal na lozku musielismy tv wylaczyc i za 5 min chrapal teraz maz go dal do lozeczka :)

Moj od poczatku tylko Hipp po Bebiko i. Bebilon wymiotowal strasznie az sie trzesie i drze i krzyczy mama am am jak widzi ze niose butelke do podgrzewacza 220 na jednym wdechu chce wypic musze mu sama przerwy na oddech robic :lol:

Mioj S sie dzis pyta co che na 30 urodziny bo mam 7 marca mowie nie wiem on. Bo nie chce w ciemno kupowac powiedzialam ze rowerek treningowy on tewciowa bedzie ci przylazic .. Kiedys mi go obiecal jak pracowal w innej firmie jak mu umowe mieli przedluzyc ale nie przedluzyli wiec teraz kupi tylko komvbinuje jak miejsce zrobic chce orbitrek ale mowie ze za duzo zajmuje. Bo moglb y rower normalny kupic ale przywiozlam swojego gorala tylko kom binuje jak fotelik zamontuje cos widzialam ze sie na rame zaklada bo malego bede wozic na wycieczki po lesie :)

12 lata 11 miesiąc temu #299809 przez pulpecja
dobry wieczór :) ja tylko na moment, przywitać się :)
coś się nieciekawie czuję, ale wezmę aspirynę na noc i powinno być ok. też byłam dzisiaj na spacerku bo Kasia ostatni raz była w poniedziałek. u nas było dzisiaj -9,5 C ale też zmarzłam jak diabli mimo słoneczka :( ale najważniejsze, że Kasia była ciepluteńka :)
jutro wstaję o 6, niecierpię tego :( ;(
a tu moja Kasia na nocniczku :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

:)
Załączniki:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #299813 przez justyna84
Wiecie co Oskar ma uczulenie na calym ciele ;) nei mam juz do tego sily :( .Jakies chrostki placki suche na nozkach pleckach brzuchu no i najgorsze ze na twarzy nie mam ojecia od czego :( zrobilam diete nei pomogla .Na dodatek sie to zawalilam bo chyba na twarzy pogorszylo sie dlatego bo mu dalam poszewke prana w zwyklym proszku dzisiaj sie kaplam ;) . Dermatolog mi nie chciala wypisac testow z krwi :angry: bo stwierdzila zen ie moze i poslala mnie do pediatry , nei wiem jaka to jest ruznica :angry: . chyba musze isc do alergologa . to jest jakas paranoja ;)

12 lata 11 miesiąc temu #299814 przez arturek
dobry wieczór wszytskim:)
myśmy byli na wyjezdzie u dziadków a w moim rodzinnym mieście sosnowcu,niestety jak sie tam jedzie to nie da sie myslec o niczym innym:( i my z kumpelami tez w wiekszosci o Madzi zesmy rozmawiały:( umówiłysmy sie na dzis i poszłysmy zapalic znicz,nie chce mówic co sie tam czuje szczegolnie jak sie jest mama,ale ja sie nie mogłam uspokoic,samo miejsce jest smutne a teraz jest jeszcze smutniejsze.ja bym tylko chciała,na prawde, z całego serca zeby sie okazało ze ta mała kruszynka juz nie żyła jak ją ona tam zostawiła,na prawde bo jak nie to bede ja nienawidzi jeszcze bardziej...

12 lata 11 miesiąc temu #299817 przez arturek
ide sie sprysznicowac bo znów mi sie beczec chce

12 lata 11 miesiąc temu #299819 przez megi23
Moj S zabrania mi ogladac wiadomosci na temat Mzdzi bo potem chodze jak w depresji i wyje tuulac malego .......

A Kasia przecudowna na nocniczku jutro dam fotke xtymka jak siedzi na tronie;-)

12 lata 11 miesiąc temu #299824 przez pulpecja
ja nawet nie mam siły myśleć o tej tragedii.... :( :( już mówiłam po prostu tego nie ogarniam, nie pojmuję :(

zmieńmy temat...

w weekend zaszalałam i wydałam ponad 200 zł na allegro i w sklepie www.aledobre.pl boniuszka to wszystko przez Ciebie :lol: :lol: :kiss:
kupiłam POTRZEBNE rzeczy do stworzenia tortu na roczek :) :)
a przed chwilką kilka ozdób - świeczkę, kilka sztuk baloników i girlandę, taką samą jaką miała ifka na fotce :)

12 lata 11 miesiąc temu #299839 przez megi23
Ja juz tez mysle nad tortem tylko nie pamietam bo cos zona chrzestnego mowila ze zrobi malemu taki zeby mogl zjesc bez chemii robila mu na chrzciny pycha bez mas ciezkich itd a jak nie mam cukiernie zamowie hmmm. Istny zawrot glowy tyle tego jest ze oczywiscie zanim sie zdecyduje to troche minie :laugh:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #299843 przez arturek
Puplecja a jaki masz system z nocniczkiem?
ale czadrskie mają rzeczy na tej stronie co podałas ale ceny tez ...czaderskie:)

12 lata 11 miesiąc temu #299847 przez megi23
Ja malego sadzam rano po obudzeniu przed kazdym jedzeniem i po jedzeniu

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka