BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 11 miesiąc temu #300095 przez bombel779
Emme napisał:

Bobmel też szukam jakiegoś rowerka, jeden mam na oku i jeden mogę odkupić od znajomych, ale muszę zobaczyć w jakim stanie jest. Powiedz mi czy ten Wasz ma podnóżek? bo na zdjęciu nie widać, a rzadko podobne modele mają (a właśnie najbardziej mi się podobają), a nie chciałabym, żeby jej nogi dyndały ;/

Podnóżka nie ma (te rowerki które oglądałam mające podnóżek, niestety mi się nie podobały bo większość z nich jest taka "wymyślata" - za dużo ozdób/dodatków, za dużo kolorów, i te kształty zwierzątek...bleeeeee) a ja stawiam na klasykę i prostotę.
W tym rowerku jest natomiast blokada pedałów, czyli przednie koło się kręci a pedały "stoją" w miejscu.

Aniołek wrzesień 2013 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #300098 przez olka
karotka18 napisał:

Hej :)

Własnie mi przyszły ubranka Kuby te co zamawiałam i godnie polecam rewelacja :)
Poza tym Kuba w weekend zrobił mi po 2-3 kroki ale na łóżku. A jutro idziemy na miarę osłuchanie i wagę :)

karocia, pokażesz co zamówiłaś ? :unsure: :)

a ja czekam na moje kozaki, ale zamawiałam przez sklep internetowy (nie przez all.) i żadnego maila o realizacji zamówienia jeszcze nie dostałam... :dry: mam nadzieję, że nie będę zbyt długo czekała... :dry: :dry:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #300102 przez sylka
Emme napisał:

zobacz na all może tam będzie ;) lub zrób zdjęcie i pokaż :)

Monix Tola też wyszedł pierwszy ząb jak miała 5,5 m-ca, wychodziły jej po 2 co 3 miesiąca, a teraz nie ma nic :)

U nas pierwsze 2 zeby wyszły jak Kuba miał 5,5 mies kolejne jak 8 a od Świąt Bozego Narodzenia co miesiąc coś znajduję :)

Emme my mamy taki rowerek http://img20.allegroimg.pl/photos/oryginal/20/83/29/25/2083292586

12 lata 11 miesiąc temu #300105 przez olka
o boszzzzz :ohmy: :ohmy: zobaczcie jak ta kobieta wygląda :ohmy: :ohmy: :ohmy: www.pudelek.pl/artykul/38076/ludzka_klep...alii_50_centymetrow/

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #300106 przez megi23
moja tesciowa chce chyba kupic malemu na roczek hgustawki bo kazala mi zobaczyc jakie sa na

all :)

allegro.pl/hustawki-hustawka-pl-super-pr...24h-i2080496792.html

chyba jej o cos takiego chodzi bo mowila ze niby do 2 lat maja byc i ze stelazem

12 lata 11 miesiąc temu #300110 przez nikita
gdzie jest mely :unsure: :unsure: :unsure: smutno tu bez niej :ohmy:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #300112 przez Emme
Bombel mi też te z wszystkimi bajerami się nie podobają, ale takie jak Ty kupiłaś też widziałam z podnóżkami, choć jak jest blokada, to teoretycznie to jest podnóżek, tylko może jeszcze do nich nie sięgać

ja myślę o takim sprzedajemy.pl/rowerek-arti-duo-trojkolowy-na-sprzedaz,279664

Sylka też mi się podoba

Megi my mamy tego typu huśtawkę, ale jest na balkonie ;)
u nas niespecjalnie się sprawdziła- trzeba postawić ją na dywanie, bo się ślizga (a my nie mamy dywanów), po 2 nawet jak się ją rozhuśtało to chwila i już się zatrzymywała (a nie tak jak na huśtawkach w parku), po 3 Tola wystawia ręce i łapie za ramę i boję się, że coś się jej stanie

12 lata 11 miesiąc temu #300119 przez bombel779
Emme napisał:

Bombel mi też te z wszystkimi bajerami się nie podobają, ale takie jak Ty kupiłaś też widziałam z podnóżkami, choć jak jest blokada, to teoretycznie to jest podnóżek, tylko może jeszcze do nich nie sięgać

No właśnie, ja jestem dobrej myśli - uważam że zablokowane pedały wystarczą ;)
A powiedz mi Emme - Ty robiłaś wcześniej (przed urodzinami Toli) ozdoby na tort.. ile wcześniej je robiłaś?? Rozchodzi mi się o to ILE to może stać..??

12 lata 11 miesiąc temu #300122 przez ifka
olka napisał:

o boszzzzz :ohmy: :ohmy: zobaczcie jak ta kobieta wygląda :ohmy: :ohmy: :ohmy: www.pudelek.pl/artykul/38076/ludzka_klep...alii_50_centymetrow/

wyglada koszmarnie :huh:

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu #300125 przez sylka
Emme też brałam go pod uwagę,ale w końcu wybrałam taki bez efektów dzwiękowych gdy ż uznałam że w rowerku nie są potrzebne. Moje uszy trochę odpoczną :)

12 lata 11 miesiąc temu #300127 przez Emme
Bombel stoją do dziś :D jeśli nie będą długo na torcie np przez noc to się nie rozpuszczą i będą stały, aż się zakurzą. ja robiłam przez miesiąc, ale jakbym przysiadła to jeden wieczór i zrobione :)

12 lata 11 miesiąc temu #300133 przez Emme
Sylka mnie znów przekonała ta barierka i dość szerokie podnóżki, nawet nie wiedziałam, ze są tam jakieś efekty dźwiękowe ;)

12 lata 11 miesiąc temu #300147 przez sylka
ja też szukałam z barierką i podnóżkami :)

12 lata 11 miesiąc temu #300149 przez ifka
u nas chyba uzębienie szykuje się znów do natarcia :( :S .Od dwóch dni i wczorajsza kolacja (butla wypijana w połowie) i jak Lenka pije z butli to tak jakby marszczyła buziaka,wygląda to jakby ją coś bolało :( .

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu #300155 przez bombel779
Emme napisał:

Bombel stoją do dziś :D jeśli nie będą długo na torcie np przez noc to się nie rozpuszczą i będą stały, aż się zakurzą. ja robiłam przez miesiąc, ale jakbym przysiadła to jeden wieczór i zrobione :)

Aaaa czyli spokojnie będę mogła zacząć robić ozdob jak mi dojdzie lukier?! :) Ciekawe co z tego wyjdzie :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka