BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #300289 przez olka
no a najlepsze jest to, że już chyba ze dwa razy zgłaszaliśmy reklamację do tego okna i przyjeżdżali "specjaliści" i coś tam naprawiali, ale jak się okazuje odwalili fuszerkę :angry: :angry: :angry:
okno w kuchni też cieknie i codziennie wycieram z parapetu kałużę wody :angry: :angry: :angry: jak będzie cieplej to znowu zaczniemy zgłaszać reklamacje, już mnie to w***wia, bo ileż można!!! :angry: :angry: :angry: w kuchni też już raz "naprawiali" i wyszło g***no !!! :angry: :angry: :angry:

EDIT

Sylka, ja wiem że mamy cały czas możliwość reklamacji, ale już mnie do doprowadza do szału :angry: :angry: reklamowaliśmy właściwie wszystkie okna w naszym mieszkaniu, czyli w sumie 5 sztuk, a pomimo tego ciągle coś nie tak się dzieje :angry: ocipieć można :angry: i osiwieć :blink:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #300292 przez megi23
bombel ile dalas za rowerek ???

12 lata 11 miesiąc temu #300293 przez justyna84
No chyba szlak mnie trafi na miejscu subskrypcje mam wylaczona a powiadomienia na poczte mi przychodza dalej juz mnei to w....ia :angry:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #300302 przez olka
justyna, ten napis Subskrybuj musi nie być przekreślony, wtedy maile nie będą przychodzić :)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #300304 przez sylka
Olka a jaką macie wilgotność w mieszkaniu, macie uszczelkę w drzwiach wejciowych? i które piętro? Czasem pomaga wyjęcie uszczelki w drzwiach od progu i sprawdz czy macie odpowietrzniki zamontowane w oknach. W mieszkaniu musi byc zachowana cyrkulacja powietrza by woda się nie skraplala. Wiadomo tyci jej będzie bo jest róznica między temp. pakietu szybowego na zewnątrz a w pomieszczeniu. Ale woda nie może się lac kałużami na parapet.

12 lata 11 miesiąc temu #300305 przez ifka
sylka napisał:

U nas grzejniki gorące mam na 3. W domu 23 st.

Ifcia mam 1 kupiłam na próbę i tylko jego używam :) ceratka raz dwa umyta kieszonka łapie co trzeba :) Żałuję że wcześniej nie wyhaczyłam ich na allegro

Mam taki :)

o własnie taki mamy - super jest :lol: :lol: .Moja śpioszynella wstała właśnie :)

[/url]

12 lata 11 miesiąc temu #300309 przez Emme
tyle już nardukowałyście :S

powiem tylko, ze mam takie sztućce jak Sylka i tylko takie śliniaki używam- nie przemokną (a miałam zwykłe materiałowe bez ceratki i do d z nimi) i szybko się czyszczą. Poza tym mam miseczkę na przyssawkę i super się sprawdza- nic z premedytacją nie ląduje na ziemi

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #300311 przez sylka
A Kuba zasnał trochę marudzenia, płaczu i demolki w łóżeczku a za 2 min cisza i suseł śpi :)

Chyba znów katar się bliża przez ząbek :(

edit.

Ola napisz mi na PW dokładnie co się dzieje z oknami to może mój P. coś doradzi :) choć wiadomo najlepiej jest zobaczyć. Na oknach się zna bo kieruje ich produkcją,

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #300314 przez Emme
ja kupiłam te śliniaki w biedronce za 3 zł 3 szt :lol:

12 lata 11 miesiąc temu #300315 przez olka
sylka napisał:

Olka a jaką macie wilgotność w mieszkaniu, macie uszczelkę w drzwiach wejciowych? i które piętro? Czasem pomaga wyjęcie uszczelki w drzwiach od progu i sprawdz czy macie odpowietrzniki zamontowane w oknach. W mieszkaniu musi byc zachowana cyrkulacja powietrza by woda się nie skraplala. Wiadomo tyci jej będzie bo jest róznica między temp. pakietu szybowego na zewnątrz a w pomieszczeniu. Ale woda nie może się lac kałużami na parapet.

uszczelki nie mamy w drzwiach wejściowych, mieszkamy na 3 piętrze. odpowietrzniki też są. A ta woda to jak jest ulewa i zacina w okno w kuchni to kapie :angry:

12 lata 11 miesiąc temu #300320 przez megi23
ooo to moj tez ma teraz straszny katar leci mu orkopnie :S i juz msialam mu smarowac dziaselka bo plakal bez niczego posmarowalam dalam smoka na chwile a ten zaaz hahaha

a jak sie dzis zbudzil po drzemce wolal mamo zawsze mamamama a teraz mamo chwila przerwy i znowu mamo juz lezka mu leciala zobaczyl mnie to skakal w lozeczku :silly: oczy :silly: iscie juz zerkal czy jedzenie jest w miseczce

apropo sztuccow my mamy z baby ono z miseczka dostal ale korzystam z miseczki z hippa i lyzeczek :)

12 lata 11 miesiąc temu #300321 przez sylka
Czyli jak deszcz pada z falą na okno to woda leje się wam pod ramą tak?

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #300324 przez ifka
Emme napisał:

ja kupiłam te śliniaki w biedronce za 3 zł 3 szt :lol:

:ohmy: :lol:

allle tu gwarno :lol: :kiss: :kiss:

EDIT

ostatnio kupiłam Lusi z ciekawości:

jak dla mnie rewelacji smakowej nie ma :blink: .Lenka trochę zjadła, ale bez jakiegos entuzjazmu :silly:

[/url]
Załączniki:

12 lata 11 miesiąc temu #300341 przez olka
sylka napisał:

Czyli jak deszcz pada z falą na okno to woda leje się wam pod ramą tak?

tak :dry: :dry:

12 lata 11 miesiąc temu #300351 przez ifka
wczoraj miałam w opcji podwieczorkowej dla Lenki "bakusia", ale jakos nie bylam przekonana i jej nie podałam :P

[/url]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka