BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 10 miesiąc temu #320166 przez megi23
Hej laski moj w loncu zasnal dzis by sobie guza nabil a to dlatego e on w jednej rec zabawka a druga sie podciagal do lawy na dolle i nie wycelowal szybko po lod w sprayu i ma tylko czerwone ale on sie nie poddaje znioslaj i znowu to samo placze chwile i idzie dalej puszcza sie czesciej dzis mi sie zaszedl dalam go do lozeczka zebym mogla isc do wc w pokoju go nie zostawiam bo nie wiem gdzie i w jakiej pozyc?jo go zastane to sie kiwal w nim az walnal buzia nie mogl powietrza zlapac az siny sie stawal... Ale udalo sxie kilka razy go uderzylam w pupe i dmuchnelam swoje powietrze w buzie i zlapal moje i kolory nabieral to potem juz mi z rak nie zlazil eh... Moja mala przylepa a rano zaspal mi n rekach w pionie ...

Ja mam buty ortopedyczne i wlasnie na przemian mu sciagam troszke a na troche ubieram jak z nich wyrosnie kupie kapcie usztywniane...

Nas czeka neurolog jak roczek skonczy i chce przed swietami zalatwic bo moge u mamy isc ale znowu beda rozbiezne decyzje..... Jak juz go ta prowadzi to do konca...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #320177 przez arturek
hej
smutny dzis dzien....nie dostałam 13stki:(

dobra a teraz bardzie serio. :laugh: Powiedzcie mi co robicie na roczek?
obiad i ciasto? czy ciasto i kolacje?
dajcie pomysł na jakies dobre i szybkie ciasto lub sałatki... 2 tygodnie zostały a ja mam puste w głowie:(

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #320213 przez nikita
ja robie od 16 do 20
najpierw tort capucino i sernik +kawka
a o 18 kolacje stawiam
bigos, kiełbaskę, palki z kurczaka i kotleciki grzybowe to na ciepło a na zimno galat, sałatka z gyrosa i śledzie pod pierzynką i chyba starczy no i może jeszcze jakąś wędlinkę i sery

12 lata 10 miesiąc temu #320256 przez sylka
U nas były schabowe z piersi z kurczaka, ziemniaczki pieczone, skrzydełka w panierce, surówki, sałatka selerowa z ananasem, jarzynowa i krabowa, wędlina, ciasto, tort, wiadomo ogórki, papryka grzybki z cebulką. W sam raz dla każdego na 2 dzień zostało nam na obiad :)

12 lata 10 miesiąc temu #320258 przez justyna84
Nikita a nei zamawiasz torta?extra :unsure: bo ja tak sie zastanawiam nad tym tortem :unsure: czy poprostu nei kupic ciasta czy zrobic i zz glowy no ale na nim nei bedzie pisalo moj roczek ;) :) jaki ty robisz. U mnie sredni tort na roczek kosztuje 50 zl nie wiem jak mi sei to wszystko oplaci bo jak kupie gotowe

12 lata 10 miesiąc temu #320263 przez sylka
My mieliśmy tort ok 2 kg chyba 1,8 kg i płaciliśmy ok 60 zł. dla wszystkich starczyło.

12 lata 10 miesiąc temu #320280 przez justyna84
Ten moj wlasnie ma miec 2 kg.Dobrze wiedziec bo wlasnei ta sprzedawczyni powiedziala ze na tyle osob (12) to spokjnie moze byc sredni.

U nas pada deszcz ze sniegiem ;) a juz myslalam ze sniegu nei bedzie ;)
Dzisiaj bylam na babskich pogaduchach przy piwku a M zostal z oskarem i powiem wam ze sie troche wyluzowalam psychicznie byly to tylko 2 godzinki ale cenne :) i pomogly .Ostatni raz bylam na takim wypadzie jak Oskara jeszcze na swiecie nei bylo , bo tak to zawsze jak gdzies idziemy to wszyscy razem :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #320297 przez Karol

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
:kiss:
Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu #320321 przez nikita
justyna84 napisał:

Nikita a nei zamawiasz torta?extra :unsure: bo ja tak sie zastanawiam nad tym tortem :unsure: czy poprostu nei kupic ciasta czy zrobic i zz glowy no ale na nim nei bedzie pisalo moj roczek ;) :) jaki ty robisz. U mnie sredni tort na roczek kosztuje 50 zl nie wiem jak mi sei to wszystko oplaci bo jak kupie gotowe

Nie kochana, mi robi kumpela albo piętrowy albo straż pożarną powiedziała ze cos wymyśli a ja daje jej wolną rękę i piecze mi capucino a ja sernik i starczy
Karol mały cudny :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #320356 przez mely10
czesc :lol:
a ja bede miala torta Hello Kitty :lol: :lol: :lol: zamawiam go w piekarni :lol:
ale was zaskoczylam co :lol: :lol: :blink: :side: :side: i nie zgadniecie............rozowy bedzie :lol: :side: :side: :side: :woohoo: :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #320358 przez megi23
Hej Mely tak myslalam. Bo jakiz by inny hehe :P :side: :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #320360 przez nikita
Mely różowy :unsure: :unsure: :unsure: niemożliwe :ohmy: :ohmy: to nas zaskoczyłaś :silly:

12 lata 10 miesiąc temu #320362 przez mely10
nikita napisał:

Mely różowy :unsure: :unsure: :unsure: niemożliwe :ohmy: :ohmy: to nas zaskoczyłaś :silly:

wiedzialam ze bedziecie w szoku :lol: :lol: :side:

12 lata 10 miesiąc temu #320368 przez nikita
ja uciekam spać
mely zapodaj jakiś monolog bo jakoś mało do czytania jest :ohmy: :silly: :blink:

12 lata 10 miesiąc temu #320370 przez megi23
Milej nocki Nikita :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka