BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 10 miesiąc temu #321632 przez sylka
Naleśniki daję po kawałku, a budyń i kisiel sama robię

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #321639 przez megi23
Ta co ty on krzyczy am am bym szybciej dawala jak pytam dac jeszcze on ammmmmm hehe apetyt ma po tatusiu wczoraj tez nie mniej zjadl nie wiem gdzie on miesci dzis zrobil 4 mega kupale hehe ale on jak widzi kogos kto je leci i drze sie am am ;-)
Zupy uwielbia wszystkie brokulowa ze szpinakiem jarzynowa ale ja musze go :P :lol: towac ze sloiczka odpadaja jedyna ktora zje to marchewkowa z ryzem

12 lata 10 miesiąc temu #321664 przez arturek
sylka napisał:

kisiel, budyn, paluszki ptysiowe i zwykłe np. z sezamem, bułeczka z wędliną czy serkiem topionym, kluseczki, ryż z owocami, owsianka z owocami, jajecznica, naleśniki, placki z jabłkami, jajko na jak coś mi się jeszcze przypomni to napiszę.

hej laseczki
u nas leje:( pogoda barowa..kto idzie na pifko:)?
Zulka jeszcze nie chodzi i czasami wydaje mi sie ze jest jakby "uwięziona" w swopim malutki i jeszcze niedoskonałym ciele bo tak sie strasznie rwie do wszystkiego ale jej nie wychodzi,owszem idzie za raczke ale sama to 1-2 kroczki zrobi nie tak jak Lenka:)
Przetrzymuje ja w nocy...wredna matka...pierwszym razem 20 min beczała potem 10 a teraz tak z 5 i zasypia,moze uda sie przespac cała noc bez budzenia??
Sylka mam pytania do twoich przespisów
jak robisz budyń i....
owsianke ?moczysz ja cała noc?....
jajecznice robisz tak normalnie jak dorosłemu?
a paste z jajek to robcie dziewczyny z całych jajek czy tylko z żółtek?

12 lata 10 miesiąc temu #321674 przez arturek
a wiem co jeszcze?
dziewczyny postanowiłam sie odchudzac i szukam jakis tabletek albo herbatki czy mozecie cos polecic,skutecznego??

12 lata 10 miesiąc temu #321681 przez megi23
Ja tez sie odchudzam i odradzam tabletki i herbatki jdne niszcza watrobe drugie odwadniaja i spowalniaja jelita ja jem mniej po 18 nic rano jem chleb pelnoziarnisty obiad lekki owoce wode zielona i czerwona herbata i cwicze na sprzecie 30 min jak sie uda moze wroce do swojej figury sprzed ciazy... Musze kupic l karnityne bo jak cwicze to moge

12 lata 10 miesiąc temu #321706 przez mankowa
z powodzeniem moge polecic diete kapusciana, ja po dwoch dniach na kapuste juz patrzec nie moglam ale diete trzymam i nie powiem czasem zjem cos innego kalorycznego, przzucilam sie na wase chlebki 3 ziarna sa superrr...chudne,tzn ja i tak wrocilam do swojej wagi ale chcialabym jeszcze z dwa kilo mniej miec i juz sie dobrze czuje ufff.

12 lata 10 miesiąc temu #321839 przez karotka18
Hej dziewczyny tak sobie pomyślałam może ze względu na to ze jest tu taka sytuacja ze wiecznie wirusy są na naszym forum to może przeniesiemy sie na jakieś inne ? trochę szkoda bo mamy tu piękne wspomnienia ale tez nie wiadomo kiedy wruci wszystko do ładu ja np. do naszego archiwum w ogóle sie dostać nie moge jak nie wejde sposobem to na obecny nasz wątek tez sie nie mogę dostać

12 lata 10 miesiąc temu #321960 przez megi23
Hej laski ja i tak whodze przez telefon :-)
Ja dzis spalam do 10 juz nie pamietam kiedy tak spalam dlugo oczywiscie Tymcio juz przed 7 wstal rowno z ttatusiem dalam mu mleko chcialam uspac nie dal sie przyszla szwagierka wziela na dol do tesciowej pozniej go przyniosla bo zasypial i sie polozyl wtulil i do 10 spal teraz tezz spi zjadl pobawil sie i prosil bym go polozyla tylko glowe do poduszki przylozyl juz chrapal:-) moze to ta pogoda mnie glowa znowu boli :(

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #321972 przez megi23
Aaa do jedzenia dodaje jeszcze paroweczki:-)

TOBIASZKU DUZO ZDROWKAA NA TE POCHMURNE DNI USMIECHU NA CODZIEN I SPELNIENIA MARZEN :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #322013 przez pulpecja
Jasiu Olusiowy i Tobiaszku Zdróweczka na ostatni przedroczkowy miesiąc :kiss: :kiss: :kiss: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ifka czy możesz podać link do sprzedawcy od domku Lusiowego ?? zamówię chyba taki dla Kasi na roczek...jakoś tak mi głupio,że dostała wcześniej rowerek i w dniu urodzinek nie rozpakuje od nas paczki :blink: :lol: a taki domek sprawi jej na pewno duuużo radości :) :)

pokażę Wam jedną z moich ulubionych ostatnich fotek, szkoda tylko,że jakościowo jest niefajna:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dziewczynki a jak u Was ze smoczkami ?? Dzieciaki jeszcze je mają ? Kasia używa smoka w sumie tylko czasami do zasypiania i niestety zawsze w nocy...ale jakoś nie mam serca zabierać jej go bo w nocy zawsze płacze po przebudzeniu aż łezki jej mocne lecą, a przy smoku od razu się uspokaja...z drugiej strony wszędzie radzą aby wraz z roczkiem pozbyć się na dobre smoka.
Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu #322021 przez mankowa
sliczne zdjecie ...moja ciaga smoka nie malze caly czas, ale nie ma serca jej tego odbierac, na wszystko przyjdzie czas, od wczoraj mi goraczkuje, kurde tydzien temu tylko antybiotyk skonczyla i znow cos, mam nadzieje,ze to zabki, bo ani nie ma kataru ani nie charcze tylko goraczka.....ja pierdziele boje sie ze jak przyjedziemy do pl to tez bede latac po lekarzach i niestety wtedy tylko prywatnie bo nie mamy ubezpieczenia.....szkoda mi jej bardzo , bo jest wesola dziewczynka a cos jej dolega tylko co....Sylka jak twoj kubus sie czuje? mam nadzieje,ze juz lepiej. Ja wlasnie na MMR bede szczepic na 15 m-cy i na ospe tez tak pozniej przed wyjazdem nie bede oslabiac jej organizmu bo to tylko gorzej dla niej.pozdrawiam was i tez zycze zdrowka wszystkim chorowitkom

12 lata 10 miesiąc temu #322026 przez arturek
u nas tez smoczek króluje przy zasypaniu i w nocy,bez tego mała nie zaśnie,ale w ciagniu dnia nie daje jej w ogóle
Karotka moze masz racje moze trzeba sie gdzies indziej przenies,tylko gdzie?? mysle jak nie zadziałamy to forum umrze smiercia naturalna:((((
Pulpecja świetne zdjecie ,mnie sie nie udało jeszcze takiego z psem zrobic...a wasz pies nie jest zazdrosny o Kasie?
WSZYTSKIE NAJLEPSZEGO DZISIEJSZYM SOLENIZANTOM:)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #322030 przez ifka
Pulpecyjko, proszę allegro.pl/czarodziejski-zamek-miejsce-d...ent-i2179896187.html :) i jeszcze ma taki wzór allegro.pl/zamek-rajski-ogrod-miejsce-do...ent-i2172527870.html .Sprzedawca szybki, uczciwy, przyjemny - polecam :) .

Lenka ma smoczka przy zasypianiu i w nocy się budzi,żeby jej dać. W dzień nie "mokuje" :blink: . Jutro jedziemy na zakupy "butkowe" :) .

[/url]

12 lata 10 miesiąc temu #322039 przez karotka18
Mój Kuba ma 4 smoki wszystkie w użyciu i nie zabieram mu jeszcze ma czas na odstawienie dydusia :) czasami sobie go chowa w kieszeni czasami mi potrafi z trzema zasnąć 2 w łapkach i jeden w buzi ale tylko nuka innych nie tknie.

12 lata 10 miesiąc temu #322064 przez megi23
KASIA slicznie wyszla z pieskiem
Moj dzis znalal sobie zabawe lazil do mnie od lozka do pufy tesciowa zlapala na kamere w koncu jego kroczki :-)
Moj ma 3 smoczki jeden ostal sie z lovi i nowe z tommie tippie i w dzien nie musi miec wcale przy zasypianu ttak ale wypluwa potem w nocy szukamy ale pod eka mam zapasowy zawsze jak placaze maluchy biegna i mu go wkladaja hehe
Ifka my tez jutro jedziemy na zakupy butkowe na wiosne juz i jakies do chodzenia bo ma tylko ortopedyczne

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka