- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- olka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...ale dziś jesteś mały jak okruszek...
my dziś mieliśmy ladną pogodę i zaliczyliśmy spacerek, podczas ktorego Jasiek spał
od jutra mój P. ma urlop ojcowski 2 tyg z czego się bardzo cieszę jak będę wracała z pracy to zawsze obiadek będzie hihi
ifka, zdrówka życzę
a! Próbowałam się wbić na forum z komputera i znowu wirus mi nie pozwolił już mnie ku***ca bierze dobrze, że mam ten darmowy internet w telefonie...
Justyna, być moze test nie wykazał ciąży, bo jest na to za szybko . Gdy byłam w ciąży z Jasiem, to dwa testy (jeden w 2 tyg, drugi w 3 tyg) nie ujawniły dwóch kreseczek dopiero trzeci test pokazał ciążę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
A tak przy okazji witam w nowym tygodniu Tymcio oczywiscie nie dal mi pospac i rowno z tatusiem wstal
Wczoraj duzo chodzil niz raczkowal a to pewnie zawziewczamy nowym bucikom bo zapomnialam ze mam now na zapinanie usztywniane lzejssze od ortopedycznych i sa na styk 19 na wiosme 20 musze kupic papuci spisuja sie uper maly nie odpina
aa zaraz ocoplasu dostane z tymi butami znalazlam buty firmy mrugała tez sa takie jak Bartek z tymi certyfiktai itd.. ale jakas masakra ja sie zdecydowac nie moge a oczywiscie S powiedzial zebym ja kupila bo ja wiem co dobre i wybiore najlepiej ... tylko dla mnei jak sa wiecej niz 2 rodzaje to juz masakra ze zdecydowaniem
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja test robiłam ponad 2 tyg. po terminie @ bo myślałam że znów się spóźnia z powodu stresów w pracy i obrony. Nie spodziewałam się że tak szybko zaciążymy a to był 4 tc 3 d jak sie za 2 dni u ginka okazało. No i na wakacjach (w weekend wyjeźdzaliśmy na Mazyry) nici były z opalania a jeszcze musiałam zbywać znajomych bo czkaliśmy az serduszko zabije by informować wszystkich. Tylko moja sis wiedziała i pomagła mi się wykręcać
My mamy rozmiarek 21. Kuba zainteresowany jest sznurówkami w czasie zakładania ale później ich nie rozwiązuje
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hehe to ja idac na swoj slub nie wiedzialam ze jestem w ciazy ale profilaktycnzie kazalam do kieliszka wode dac i nic nie pilam ja jak poszlam do ginka to bylam juz w 6 tyg i serduszko slyszelismy
hmm moj wlasnie sznorowki rozwiazuje w ortopedycznych to robil dlatego chyba na rzepy wezme...
allegro.pl/ostatnia-para-trzewiki-adidas...-20-i2168760132.html
te mi sie podobaja..
a cos podobnego mamy ten sam kolor ale inny mis i sa super po domu..
allegro.pl/piekne-buciki-na-wiosne-i2183568567.html
- pulpecja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- od 19.03.2011 r. jesteśmy w Trójkę :)
Kasia dzisiaj brzydko spała wierciła się niemiłosiernie i cichutko płakała przez sen chyba zęby, bo dziąsła ma tak napuchnięte, jak nigdy
u mnie zapowiada się ciężki tydzień,bo M. poleciał dzisiaj na 4 dni do Hiszpanii, oj nie lubię być sama, nawet przeszło mi przez myśl, żeby wziąć L4 na Kasię bo po pracy sama z Kasią ostatnio nie kontaktuję ale nie biorę bo a nuż będę później potrzebowała L4...
teraz oby do świąt, jeszcze miesiąc i wolny tydzień
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a to z wczoraj:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a gdzie nasze babeczki bombel i justysiak ?? nawet na facebooku ich nie widać może się już wybudowały i urządzają chatki
- karotka18
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kubuś nasze szczescie
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pulpecja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
piesiu jest u nas rzadko, w sumie na weekendy i to nie na wszystkie,jest u mojej mamy, bo moja babcia i teściowa nie dawały sobie rady z Kasią i Blackim za duże obciążenie źle nam z tym ale nie mamy wyjścia
jak Blackuś jest u nas, to Kasia wariuje na jego punkcie, jak szalona, uwielbia go...a on omija ją raczej szerokim łukiem hahaha
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nomusze isc glodomorra wstala hehehe milego dzionka
- karotka18
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kubuś nasze szczescie
moje butki www.deichmann.com/PL/pl/shop/damskie/dam...damskie-buty-damskie
a po kapciuchy za tydzień
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
KUba zawsze jak wejdzie do kuchni to robi samolot dla Kacpra. Podnosi jego spanie i wywala wszystko do góry nogami. Pisak też omja go raczej łukiem za to małego ciągnie do niego. Wczoraj wylał mu wodę z miski, nie raz wyciaga karmę... dlatego kuchnia zawsze jest zamknięta by pies miał spokój a ja nie głowę bo czasem powarkuje na KUbusia i mam nadzieję ze go nie ugryzie.
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
Jak tam, smakowały moje wczorajsze cisteczka .
Zapisalam Lenkę do ortopedy, termin dopiero na kwiecień .
Nasza nocka też kiepska, również stawiam na zęby.Nie śpimy od 6.50.Teraz 1 drzemka.
Pulpecyjko, sesja świetna.Jak ja lubię na Was patrzeć .
Wasze zakupy butkowe, super .My czekamy na nasze.Lenka nosi 20 a kapciuchy 19-zalezy jaka firma i model. I na kurteczki-powinny dotrzeć w tym tygodniu.
Jak mi się uda wyskoczyć na miasto,to kupię sobie takie:
butyboti.pl/katalog/buty_damskie-sarah_karen-2220040510002
- pulpecja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a ja mam dla Was mega pyyyszny przepisik na małe bezy, robiłam wczoraj i...tak nam smakowały, że musiałam wieczorem robić drugą partię a dzisiaj kolejną
przepisik:
2 białka
120g (12 łyżek stołowych) cukru pudru
maliny
piekarnik rozgrzać do 130C
białka ubić na sztywno i pod koniec stopniowo dodawać cukier puder
na nieprzywierającej blaszce (ja dałam papier do pieczenia) układać kleksy ciasta o średnicy 4cm (nakładałam po prostu łyżkę stołową). Na każdym kleksie położyć 3 maliny i przykryć kolejnym kleksem ciasta.
bezy piec przez 50 minut z uchylonymi drzwiczkami piekarnika
naprawdę palce lizać !! !!
są też inne wersje bezy np.
1. zamiast malin 100g gorzkiej czekolady rozpuścić w 100ml śmietany. Ubić krem i przykryć grubą warstwą bezy.Piec w 120C aż beza się zarumieni.
2. zamiast malin ćwiartki jabłek karmelizować w mieszance z cukru i masła, dodać obrane i grillowane migdały, przykryć bezą i zapiekać 15 minut w 210C.
3.połowki nektarynek bez peset napełnić malinami, położyć na herbatnikach, przykryć ciastem bezowym i zapiekać przez 15minut w 210C.
Póki co robiłam z samymi malinami
sylka Kasia też dobiera się zawsze do misek psiaka, wczoraj o mały włos napiłaby się wody z jego miski, zareagowałam w ostatniej chwili,jak już prawie włożyła buźkę do wody
ifka buciki ekstra.mam niemal identyczne z lasockiego i je uwielbiam
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tymvcio niedawno obudzil sie z 2 drzemki zjadl pomidorowke z kluseczkami i bawi sie teraz pokoj wyglada jakby tornado przeszlo po nim
Buty sliczne karotka w twoich bym nogi polamala nigdy na obcasie nie chodzilam bo wysoka jestem nawet do slubu nie mialam za to Twoje ifka rewelacja musze tez sie wybrac na zakupy wiosenne moj pd wczoraj chodzi jak mnie widzi wola mama hehe albo mamo jak cos chce