BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 10 miesiąc temu #322960 przez ifka
nikita napisał:

natka zakłada ogrody :ohmy: super fajne zajęcie, mnie tez zawsze interesowała gospodarka przestrzenna :lol: no ale na interesowaniu sie skończyło ;)

ifka ciiiii może sie nie skapnie ze mu zjadłam ;) :)

szukam kurteczki wiosennej dla małego :) :)

heheh u nas chrupki musza być, bo Lenka podchodzi do komody i robi mmmmyyyymmm mama tzn. dajcie chrupka :laugh: .

U nas zakupy kurteczkowe już zapodane,ale jeszcze nie przyszły :dry: :) :P

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #322961 przez sylka
Ja mam bezrękawinik i kurtk ę wiatrówkę. Teraz czekam na spodnie sztruksowe bo kupiłam na all :) Dziś nawet na spacerze zaczepił mnie mój listonosz i pytał czy coś do mnie będzie ja mówię ze dziś nie ale za kilka dni napewno :) usmiał się ale dla pewności przeszukał torbę.

12 lata 10 miesiąc temu #322971 przez Natka
Sylka nadal nic nie wezmie do raczki ALE za to juz sobie gryzie chrupki chlebek i takie tam inne oczywiscie ja go musze karmic :) wiec jakis postep jest

a z chodzeniem to sie nie stresuje. Sylka jak mowilas przyjdzie czas na niego :) i tak i tak widze jakie juz robi postepy ze np juz chodzi przy meblach :)

Ja stopniowo bede kupowala ubranka dla malego bo jak narazie urzadzam mu pokoik i powiem wam ze takie
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
strasznie duzo kosztuja ...ti cos zamowie na All i 300zl nie moje :( no ale P ma miec ladny pokoik :) :)

Ja dopiero jutro rano do was zajrze znowu bo od 5 tygodni nie mozemy sie ogranac z M z naprawa laptopa :angry: :angry: jakos nigdy czasu nie ma :) ale niby M ma go dzis zawiezc do kolegi WKONCU :D :D

tak wiec duzo buziakow na wieczor :kiss: :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #322973 przez justyna84
My mamy taka kkurteczke na wiosne Oskar juz w niej smiga jestem zadowolona
www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/chłopcy/Dzieci , rozm. 92-128/Kolekcja/Kurtki & płaszcze/79241/2

Pierwszy spacerek z rowerkiem zaliczony po pol godzinie drogi malemu sie znudzilo :) potem jak jezdzilismy przy drodze i jezdzily atka to mu sie podobalo machal raczkami i przebieral nogami ,a ja mialam troche smiechu .Po godzinie bylismy w domu obiad zjedzony a dziecko spi:)

12 lata 10 miesiąc temu #322976 przez megi23
Witam Natka :-)
A moj wlasnie wyciagnal nowa paczke pampersow i zrobil sobie z niej jezdzik caly dzien pogodny spiewa mama wola nie poznaje go heehe wczesniej marudzil na zeby ale chwilke jutro ide znowu polowac na buty dla Tymcia bo w srode chce w koncu wyjsc po miesiacu siedzenia...
Apropo smarkania Tymcio smarka od 2 dni ale wnioskuje ze na kolejne zeby.... My ze szwagierka na zmiane szalejemy na all hehe teraz znowu ona corci 2 komplety zamowila i upatrzyla cos na Tymcia na lato :laugh:

12 lata 10 miesiąc temu #322996 przez nikita
justyna nie chce nam sie otworzyć twoja kurteczka a chętnie bym zobaczyła :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #323003 przez justyna84
Nikita nie iwem czemu ta strona sie tak dlugo wgrwa jak ja wchodze to jest ok

musisz weejsc na glowna strone C&A w rubryce ''szukaj'' wpisac PALOMINO wejsc na 2 strone
i najlepiej od konca liczyc :) kurteczka jest 16 niebieska :):)

zrobila bym ci zdiecie ale moze byc neiewyrazne bo z komorki

Czy wasze dzieci sie tez tak kreca w nocy !! moj okropnie tylko ze to jest takie krecenie jakby spac nei umial i sie caly czas budzi albo jest niespokojny przez sen. :unsure:
Moze go przerastaja wrazenia przez dzien :unsure:

12 lata 10 miesiąc temu #323102 przez arturek
hej dziewczyny
musze sie czys pochwalic,Zuzia zaczyna chodzic:) matko jaka radość:) ale to fajnie patzrec jak robi cos nowego,w sumie tak prostego a tyle w tym odwagi i skupienia....

12 lata 10 miesiąc temu #323145 przez nikita
no i sie Arturek doczekał :) :) :) :)
dzień dobry :lol:
tak sobie myślę ze trzeba zorganizować forumowe spotkanie :ohmy: na forum :silly:
co sie podziało z naszymi dziewczynami :unsure: :unsure:

12 lata 10 miesiąc temu #323151 przez Natka
witajcie dziewczyny :)

u nas pieknie sloneczko swieci mam nadzieje ze u was tez :)

Ja wiosny/lata sie juz nie umiem dokczekac :D

Arturek gratulacje dla Zuzi ze juz chodzi :* :*

Nikita a moze kawke ?? bo widze ze jeszcze nikogo nie ma :( a sama nie chce pic

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #323152 przez ifka
dżem dobry :) :kiss:
Oj, żeby nocka była taka, ale niestety :dry: :( .Zasnęliśmy 0 21.20 i 22.30 już pobudka, płacz, brak sposobu na uspokojenie :( :S .Nie mam pojęcia co się działo. JAkby miała troszkę zatkany nosek, zakropilam wodą morską i odciągnęłam,ale podczas całego zabiegu tak płakala i krzyczała,że nosek tak czy siak znow się napelnił. Zasnęła z nami po 1. Nad ranem słyszałam jak jej troszkę chlupocze, w którejś cdziurce-teraz jak biega nic się nie dzieje :S .Nie wiem o co kaman :unsure: :S .

Arturek gratki dla Zuzi za kroczki :woohoo: :kiss: .

Przyszły wczoraj nasze kurteczki :) .Jestem zadowolona z zakupu, juz wyprane i czekają na wyższą temperaturkę :woohoo: .

Dziś powinny dojść butki. Oj ciekawa jestem,co to będzie :unsure: :) .Już nie mogę się doczekać :laugh: .

Sylka, widzialam ciasteczka - super, mam nadzieję,że smakowały :blink: .

Nikitka, ERROR i wirus sieja spustoszenie :angry: :huh: :S .Ja gdybym nie wyłączała antywirusa,to też by mnie tu nie było.

Hej Natka :) , dawaj kawusie :)

I nikt nie zrobił kawki, to ja zrobiłam-częstujcie się

[/url]
Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #323159 przez Natka
Ifka współczuje wam :* :* :* Piotrek tez sie czasami wierci i kreci w nocy ale smoczek go uspokaja

a pochwal się kurteczkami :)

Prosze kawka podana :)
Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #323163 przez ifka
Natka jak Lence nic nie dokucza, to też spokojnie spi do 4-5 rano tylko czasem wstaję,żeby jej smoka podac ale wczoraj to nie wiem co sie stało. Może zabki a może faktycznie jakis katar...Pojęcia nie mam.

Kurteczki nic specjalnego, takie wiatróweczki, podszyte polarkiem :) :

ale myślę,że na wiosnę w sam raz :).
Super,że Piotruś smiga już przy meblach, niebawem pewnie sam zacznie :) :kiss: .

[/url]
Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu #323167 przez sylka
Arturek Buziaczki dla Zuzi od Kubusia za pierwsze kroczki. Teraz to za rączkę mogą już chodzić :)

Ifka Ciasteczka super, Kuba się zajada i ja też bo Łasuch jestem :D Moja siostrza już zażyczyła bym zaserwowała jak przyleci :)

Kurteczki bardzo fajne :)

Kuba już 2 dzień wstał o 6.00 wyspany i teraz ma 1 drzemkę. Chyba chłopak czuje wiosnę i szkoda mu czasu na spanie.W nocy śpi spokojnie, nie budzi się nie wierci. Wędrował tylko jak był chory. Teraz zaypia na pleckach i śpi z rączkami w górze a nie na brzuszku zwiięty w kłębek jak w czasie choroby.

U nas słoneczny dzień ale bardzo wietrzny i temp ok 0 st. C.

12 lata 10 miesiąc temu #323168 przez Natka
Moze poprostu miala zla noc :) i dzis juz wroci wsyzstko do normy :)

Odnosnie zabek to Piotrek ma 5(te ktore widze) katarek, goraczke tez mial ostatnio i lekarka powiedziala ze 4 ida ale ja tam nic nie widzialam ... zobaczymy :P

A kurtki super na wiosne :) Lenka napewno w nich musi slicznie wygladac :*

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka