BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 10 miesiąc temu #322443 przez arturek
a zwracacie uwage z jakiej firmy są buty? czy tylko tak ogólnie zeby były ok dla stópki

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #322447 przez Sikoreczka
Megi od obcej osoby też bym nie kupowała bo nigdy nie wiadomo czy dziecko które je nosiło nie miało problemów ze stopkami. Od kogoś z rodziny lub znajomych to może bym się zastanowiła :)

Ja wychodze z założenia że jak teraz zainwestuje to później moge je sprzedać jako używane :D

Dzięki za opinie o rowerkach :D hehe ale i tak nie wiem który wybrać :P :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #322448 przez ifka
arturek napisał:

a zwracacie uwage z jakiej firmy są buty? czy tylko tak ogólnie zeby były ok dla stópki

wiesz co arturek, jak dzis biegałam po tych sklepach, to nie szukałam konkretnej firmy,ale czegos co będzie spełnialo nasze i Lusiowe wymagania. A o tej firmie,w ogóle wczesniej nie slyszlam. Przypadkiem na nie trafiłam.

[/url]

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #322450 przez megi23
Nie biore w sumie zawitkowski mowil nawet ze butki pierwsze powinny byc nowe :-)
Ja zwracam uwage na firme i na sztywne piety i wogole ortopedycznie dobrane. Musze wymierzyc malemu stopki dokladnie bo maja byc 1 cm wieksze zawsze
Jejku kosci mi odpadna tak mnie bola nadgarstki kolana i piszczele chodz kosci nie bola podobno mascia musialam nasmarowac a dawnoooo mnie nie bolaly :(

Pok mykam spac milej nocki moze usne bo i tak zaraz mi telefon padnie do jutra

12 lata 10 miesiąc temu #322456 przez olka
witajcie :kiss:
widzę, ze temat bucikow wiosennych przerabiacie :) chętnie poczytam, bo też musimy kupić, wiadomo ;)
u nas Jasiek znowu ma lekki butelkowy bunt :dry: czasem wypije a czasem nie...
A gdzie podziewa się Justysiak i Bombel??? Jakoś ich dawno nie było ?

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

12 lata 10 miesiąc temu #322471 przez Sikoreczka
Kurde ale mnie wkurzyła
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

W ramach tego że ja mam urodziny 23 (piątek) a Kuba 26 (pon) postanowiłam zrobić imprezki w sobotę i w niedzielę ( bo muszę zrobić dwie żeby teściowa i teściu ze swoją drugą żonką sie nie pozabijali :silly: ) no więc podzieliłam gości na dwa dni żeby mniej więcej po równo było no i odrazu jedzonko na dwa dni naszykować. J. pojechał do mamy żeby dać jej zaproszenie a ona żeby szykować tort na poniedziałek bo ona w sobotę ani w niedziele nie przyjdzie :unsure: :angry: nosz kurna tak mnie wkurzyła bo nie dość że dwie imprezki specjalnie ze względu na nią robie to ona jeszcze nie przyjdzie bo w poniedziałek chce... tylko głupia nie myśli że J. wraca z pracy ok 17 a Kuba często śpi do ok 17.30-18. Normalnie porażka...

eh szkoda że się nie zapyta czy mam kase żeby kupić min 2 torty... i zrobić dwie imprezki...

12 lata 10 miesiąc temu #322476 przez karotka18
my co do butków to postawiliśmy na elefanten

www.deichmann.com/PL/pl/shop/chlopiece/c...piece-buty-chlopiece

www.deichmann.com/PL/pl/shop/chlopiece/c...piece-buty-chlopiece

i jutro jedziemy po te dwie pary chyba ze nie będzie rozmiaru albo źle leżały ale na tego typu się nastawiam :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #322505 przez ifka
karotka, super te butki :) , widziałam te modele.Ten na rzepy w wersji dziewczęcej oglądalam :) , podobały mi się, ale ja szukałam wiązanych i były tylko jedne :( .

Kupiłam jednak te fioletowe, zobaczymy co to będzie jak przyjdą :)

[/url]

12 lata 10 miesiąc temu #322506 przez karotka18
ja nie patrze czy na rzepy czy wiązane bo po konsultacji z ortopedą dowiedziałam się ze to nie jest istotne bo w dzisiejszych czasach można tak idealnie dobrać butki ze spełniają wszelkie wymogi :)

12 lata 10 miesiąc temu #322539 przez sylka
Co do bucików to na firmę aż tak nie patrzyłam podobnie jak ifka znalazłam buciki firmy o której nie słyszałam ale sznurowane a na tym mi zależało i spełniające wymogi. I tak kUba je ponosi do maja bo w maju planuję zakup lżejszych trampeczków i sandałków by miał na zmianę na lato.

12 lata 10 miesiąc temu #322553 przez ifka
sylka napisał:

Co do bucików to na firmę aż tak nie patrzyłam podobnie jak ifka znalazłam buciki firmy o której nie słyszałam ale sznurowane a na tym mi zależało i spełniające wymogi. I tak kUba je ponosi do maja bo w maju planuję zakup lżejszych trampeczków i sandałków by miał na zmianę na lato.

Czyli Sylka masz bucikowe plany podobne do moich :) .To mnie upewnia w tym,że dobrze myslę :blink: .
A powiedz jak Kubuś????

A ja w pt.wziełam ostatni antybiotyk i dziś.......znów porażka :angry: ,znów wszystko mnie boli, uszy, gardło, głowa, zęby, ehhhh...itd.Kaszel tez wrócil. Jutro rejestruję się do lekarza (mam nadzieję,że tym razem się dostanę do rodzinnego) :angry: :dry: .Jutro też Lusię do ortopedy zapisuję-ciekawe na kiedy termin będzie :unsure: :S .

Miłej niedzieli :kiss:

[/url]

12 lata 10 miesiąc temu #322555 przez sylka
Kuba jeszcze smarka ale wodnistym katarem który jak kichnie leci mu z nosa. Także chyba koniec zatkanego nosa bliski. Trochę kicha ale z kaszlem spokój z 1 albo 2 kaszlnie.

12 lata 10 miesiąc temu #322566 przez mankowa
hej hej , to dobrze ze z kubusiem juz lepiej. Ja wczoraj bylam u pediatry i juz mam tez dobrego pediatre, odpowie mi na kazde pytanie ze jestem usatysfakcjonowana. Podejrzewamy ze u Gabi goraczka z powodu zabkow , wyniki z moczu przyjda w tym tyg ale mysliy ze to zeby, bo ogoraczka przeszla ale marudna sie zrobila.. poza tym jak pytalam doktor co moze powodowac ze gabi staje na glowce ze sklonu na podlodze kilka razy dziennie, tzn opiera sie na glowie i oglada swiat do gory nogami, to powiedziala ze musi to byc hormonalne ze musi jej to sprawiac przyjemnosc jak nie ktore dzieci uderzaja sie glowka o sciane czy podloge to ona opiera sie glowka na podlodze hahhah, i pytalam sie o nozke ktora leci do srodka to ma prawo skorygowac sie samo do 5 roku zycia, o i to tyle :)

12 lata 10 miesiąc temu #322583 przez justyna84
Hejka, my wczoraj mielismy roczek wszystko sie udalo :laugh: oskar dostal kasiore i rowerek czekam az ten mrozek przejdzie i bedziemy jezdzic :laugh:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

12 lata 10 miesiąc temu #322633 przez ifka

częstujcie się dziewczynki przy niedzieli :) :kiss:

[/url]
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka