BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 10 miesiąc temu #320790 przez mankowa
hahaha lenka nie zla jest, szybko chodzi i takim szerokim chodem, mojej jak zakladam buciki to tez lepiej chodzi nie przewraca sie tak , oo wicie co czytalam ze jak dziecko stawia nozke do srodka, to mozna zakladac buciki na odwrot lewy na prawy , prawy na lewa noge...i ze to koryguje...no i faktycznie jak tak zrobilam to nie stawiala tak stopki do srodka. ale podobno do 2 latek dziecko ma czas by prawidlowo zaczac stawiac nozki.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #320798 przez sylka
Megi a sprawdzałaś reakcję na światło. Jak KUba spadłz łózka 2 razy to co pierwsze to czekałam aż sam się poruszy a 2 sprawdzałam reakcję źrenic na światło i pozwoliłam mu pujść spać chyba po 2 godz. a 2 dni obserwowałam.

MAnkowa mówiłaś keidyś o szczepieniu odra-świanka- różyczka. NAjlepszy okres na zaszczepene to 13-15 mies. więc spokojnie możesz lecieć do PL i po powrocie zaszczepić.

12 lata 10 miesiąc temu #320800 przez megi23
Wiesz Mankowa no ja zawsze opanowana jestehm jak cos sie dzieje pozniej sie telepie jak nic juz jest po narazie wziela go tesciowa ale zabronilam o klasc....
No on si od wczoraj tak tlucze wczesniej nic nie bylo bo sie puszcza juz.... Ehhh no masz racje nie da sie chodzic krok w krok teraz zobaczylam ze na gboku ma jeszcze bo otarl sie lecac .... Moj nogi stawia prawidlowo tylko jemu sie spieszy on szybko chce chaoyucznie to robi... Jakby mogl to by biegal ...no nic zostaje mi go obserwowwac i jak cos do szpitala od razu....

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #320801 przez megi23
On juz sie wscika wspina mam mu poswiecic i zobaczy?c czy sie nie zwezaja czy jak???

Ten wozek to baby desing travel co moge miec

o taki ten wozek

przemyslak.pl/94027

wlasnie wola mnie tesciowa lece mysle cos sie stalo a ona mowi ze ogladal reklame palec w buzi i trzyma sie lawy puscil sie i zrobil kroka stanal dalej reklama przeszedl pol pokoju stanal reklama sie skonczyla i siadl na pupe hehe cwaniak :silly:

12 lata 10 miesiąc temu #320806 przez sylka
Megi wez na rączki i do światła powinny się zwęxić pod jego wpływem.

Wózek to chyba parasolka, zobacz czy jest o nim opinia na www.bangla.pl ja często czytam tam opinie o produktach :)

12 lata 10 miesiąc temu #320847 przez nikita
pulpecyjko co tam u was?

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #320853 przez megi23
Noby oczka ok zaspal na dole na siedzadco ale nie spal od 13 wiec moze bedzie ok.... Zjadl truskawki z jogurtem i chrupki kukurydziane i sie bawil...

Teraz S go przyniosl nakarmilam go i przebralam pobawil sie z nami i zasypia mam nadzieje ze noc bedzie ok....

12 lata 10 miesiąc temu #320940 przez karotka18
biedne te wasze dzieciaczki od tych upadków mi jeszcze Kuba nie upadł tak wiec nie pomogę.

12 lata 10 miesiąc temu #320978 przez pulpecja
nikita napisał:

pulpecyjko co tam u was?

a właściwie to nic ciekawego :blink: też nie mam weny do pisania, podczytuję Was,ale zazwyczaj jak już włączę forum to muszę się oderwać i zostawiam komputer włączony, widzicie mnie a tak naprawdę mnie nie ma.Zmęczenie na nowo dominuje, kiedy będą wakacje :unsure: :unsure: :ohmy: :side:

Zdróweczka Maluszki :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #321155 przez karotka18
:)

Co tak ostatnio mało piszemy ? :(

12 lata 10 miesiąc temu #321188 przez sylka
U nas w końcu pierwsza noc bez kaszlu i budzenia. Spanie do 5.30 jedzonko i później do 8.30 już ze mną :) Teraz ten raz na jakiś czas kaszlnie ale nie tyle co wcześniej :) Chyba leki zaczynają już działać a najlepsze że nie są to typowo przeziębieniowe leki :P

12 lata 10 miesiąc temu #321224 przez Karol
Dziewczyny ile mogę podawac pulneo to są krople czy tam syrop na odkrztuszanie,podaję juz tydzień ładnie Karolkowi sie odrywa, ale jeszcze czysto nie ma.I jeszcze przerąbane z ta wodą morską do nosa mam mu psikac pare rzay dziennie a ja raz nie mogę bo jak z tym podchodzę to jest koszmar, do tego tyle razy juz mu do oczu tego nalałam bo sie wierzga we wszystkie strony.

12 lata 10 miesiąc temu #321231 przez sylka
Karolek nie wiem. A KArol ma suchy czy mokry kaszel? Bo niekiedy syropy odkśtuśne pogarszają kaszel poprzez nieustanne rozrzedzanie wydzieliny jak są długo stosowane. A kaszel zmienia się w czasie choroby.
Co do noska to P. dziś po 16.00 odbiera kropelki robione na zamówienie, jak chcesz to napisze ci później ich nazwę. Kuba ma obrzęknięty w srodku nosek od kataru i lekarz powiedział że zwykła woda morska nic nie pomorze.
My mamy leki (tabletki) które KUba bierze 30 i 15 min przed jedzeniem 3x dziennie i 1 na samą noc po jedzeniu.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #321236 przez megi23
hej mamcie Sylka dobrze ze Kubusiowi lepiej u nas tez nocka za nami byla spokojna bez przebojow wstal rano przed 7 i juz glodny .. niema juz obu spuychniete a na czole jest tylko krska wszystko sie goi na szczescie.. zjadl niedawno pol omleta i kanapke jego lepiej ubierac niz zywic :silly:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka