- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- sylwira1721
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój Skarbeczek Najsłodszy Tobiś <3
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pulpecja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- od 19.03.2011 r. jesteśmy w Trójkę :)
arturek nasz psiak jest zazdrosny o Kasię, ale tak fajnie,śmiesznie jednak dominuje u niego UNIKANIE i omijanie Kasi szerokim łukiem chyba,że wita się z nią na powitanie, wtedy liże ją po rączkach słodkie to
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
my już w domku byliśmy u moich rodziców na 2 dni
mały dostał wczoraj czopki bo płakał tak go dziąsła bolały
a co do smoczka to my wogole nie używamy, Ignacy ma tylko jedno zdjęcie ze smoczkiem a tak to nawet nie chce do buzi wziąść
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
- Sikoreczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- 26.03.2011 Nasz mały skarbeczek
Kuba ciągał smoka przez 4 miesiące a później sam go odstawił. Teraz jak mu daje to sobie go używa jako gryzaka. Kilka razy ubolewałam nad tym że nie mam co mu dać zamiast piersi... ale teraz cieszę się że nie muszę go odzwyczajać. Nam lakarka powiedziała że dziecko powinno smoka ciągać i nawet na nas "krzyczała" że Kuba już nie ciąga ale mówiła że góra do roku i 2 miesięcy. Niestety smoczki nie są najlepsze na zgrys...
Dziewczyny wy już macie rowerki dla pociech więc proszę o opinie jak się sprawdzają bo ja chce kupić Kubie i nie wiem na jaki sie zdecydować. Mam 3 typy
allegro.pl/rowerek-smart-trike-lollipop-...war-i2158557369.html
allegro.pl/rowerek-trojkolowy-boby-milly...bon-i2162900445.html
allegro.pl/smoby-rowerek-be-fun-confort-...24h-i2172082014.html
Nikita co do wyjazdu i pakowania to nie wiem jak mój J. to zrobił ale do forda fokusa kombi spakował 3 torby z ciuchami, 2 pary nart i butków, wózek, łóżeczko turystyczne + dodatkowy materac, wanienke, torbę z jedzeniem i piciem, siate z zabawkami i ... nasze wielkie sanki
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To Ty masz forda focusa a my golfa 3 i jak do mamy jade biore wielki wozek lozeczko turystyczne dodatkowy materac wielki plecak to moje ubrania i 3 siaty z malego ubraniami laptop buty plus dla meza torba osobno bo on wraca i teraz jszcze rowerek chce wziasc nie liczac mlek pieluch i innych pogrzebnych rzeczy on zawsze tak upcha ze sie miesci
Moj ciagnie w sumie i tak jest duzy procent ze aparat nosic bedzie bo ja z mezem nosilismy ja mialam powazna wade dlatgop jakwyjda zabki udamy sie do mojej ortodontki chodz logopedka mowila ze narazie jest ok.....
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
Chyba ida nam dolne 3 .
Sikoreczka, my mamy ten pierwszy i jestesmy zadowoleni .Szukaliśmy czegoś co: będzie miało podnóżki, pasy, obręcz, możliwość sterowania za pomocą rączki i nie bedzie hałasowało (tzn. bez muzyczek itp. ) i ten rowerek własnie taki jest .Pulpecyjka pisała,że ma mały kąt skrętu,ale nam wystarcza i wydaje mi się,że jest ok.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Kupiłam dziś buciki Kubie. Poszłam sama rozejrzeć się by w tyg. uderzyć z nim do konkretnego sklepu i Kupiłam. Trafiłam na przecenę ostatniego rozmiaru z 100 zł na 60 Całe ze skórki, usztywniane zapiętki, profilowana stópka, kosteczka odpowiednio też zabezpieczona, z odpowiednimi atestami i wiązane a z nich przyznam że nie ma wyboru w sklepach. Dobre na stópkę Kubusia
A oto zakup
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
SYLKA buciki super mam nadzieje ze i ja znajde co prawda jeszcze tydzien siedzimy nie ma juz strupkow ale ma plamki niech sie zagoi wszystko calkiem
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas mleko jest po 36,99 w Kauflandzie a rossman 39,99 pozostałe markety po 42 zł.
- arturek
- Wylogowany
- rozmowna
- Zuza 14.03.2011
Sylka napisz,prosze przespi n te placuszki z jabłkami i mam pytanie jak robicie jajecznice?
zuzi sie strasznie źle zakłada buty tak jakby do połowy tylko pieta wchodziła...
co do rowerków ten zielony tez mam na oku:)
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Placki robię tak: jajko + maka mieszam dodaję trochemleka zwykłego krowiego i do tego pokrojone cienko jabluszko lub potarkowane. Troche cynamonu do smaku i wykładam łyżką na patelnię obsmażam z 2 stron. mozna posypac cukrem pudrem ale ja nie sypię.
a jajecznice robię na parze. W mały garnuszek nalewam wody na to stawiam porcelanową miseczke i w nej roztrzepane jajko+ tyci soli i np. szczypiorek i trochę masełka. Co jakiś czas mieszam jak zaczyna się ścinac
- arturek
- Wylogowany
- rozmowna
- Zuza 14.03.2011
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
u nas zęby idą pełną parą trzonowe
a my dzisiaj byliśmy na pierwszym spacerku na rowerze troszkę chodziliśmy troszkę jeździliśmy a teraz Ignacy śpi