BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 10 miesiąc temu #322367 przez sylka
arturek napisał:

dzieki Sylka, a powiedz mi czy robiłas jakies próby czy Kuba nie jest uczulony na białko?

Jesli chodzi ci o białko z jajka to nie. Po prostu podałam całe jajko i było ok.

Nikita ja też zastanawialm się nad jazdą na rowerku ale do niedzieli musimy byc jeszcze w domku. W tyg. może wyjdziemy na rowerek :)

Czy u was też tak okropnie wieje?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #322373 przez nikita
u nas troszkę wieje ale na słońcu jest cieplutko
sylka a co ty podajesz Kubusiowi na ząbki bo ja mu dawałam paractanol w czopkach jak mial gorączkę i bolały go te ząbki ale gorączki juz nie ma a zęby nadal bolą

12 lata 10 miesiąc temu #322389 przez sylka
Teraz nic nie podaję a wczęsniej nurofen w syropie lub panadol (ale był za słaby) Czopków nie podaje bo po nich po kilku min jest kupa wiec nie zdązą się dobrze wchłonąć :P Czasem podałam Camilię.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #322396 przez ifka
Sylka, super butki :lol: :lol:
u nas zakupy bucikowe nieudane. Qrcze juz miałam ta wiadomośc napisanę i wcisnęłam coś i mi zniknęla :angry: :angry: :angry: .
W jednym sklepie znaleźlismy butki,ale nie było Lusiowego rozmiaru :( .Całe szczeście jest internet :lol: .Potrzebuję Waszej porady a mianowicie:
te które znaleźliśmy i nas zachwyciły to te:

Mówię Wam jakie świetne, miękkie, skórzane, podeszwa rewelacja - można je wykręcić (jedyny maly minus za brak ochrony czubkow),ale po 3 m-cach i tak z nich wyrosnie, więc myślę,że tyle przeżyją :) .a drugie z tej firmy to takie:

.Te pierwsze sa bardzo przewiewne, mieliśmy mozliwośc je obejrzeć.Tych drugich nie.Tylko tak mi się nasunęło czy w tych pierwszych nie będzie jej za chłodno.One maja dziurki z góry i z boczku-praktycznie sama skórka,bez dodatkowego wyściełania.
Teraz na zimówki juz za cieplo (stópkę ma mokrą dosłownie i to jak wychodzimy z samochodu).a nie wiem czy na te pierwsze nie za zimno jeszcze.Oprócz takich butków chcialam jej jeszcze kupić trampusie i na lato sandałki.Więc jestem w kropce, jak to zrobic żeby było dobrze :unsure: .Czy później w tych fioletowych nie będzie jej za ciepło (tak przy 15-20 stopniach), czy może biegać później w trampach??Zgłupiałam :S :P

[/url]
Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu #322399 przez megi23
Ja bym fioletowe wziela j :)

Witaj w klubie ja tez sie dzis nalazilam zaz butami dla malego i wogole nie bylo....

12 lata 10 miesiąc temu #322400 przez nikita
ifka sama nie wiem które buciki ale chyba te fioletowe lepsze bo to dopiero wiosna sie zaczyna i jeszcze będą chłodne dni chyba ze te dziurki to takie malutkie są sama nie wiem :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #322401 przez ifka
nikita napisał:

ifka sama nie wiem które buciki ale chyba te fioletowe lepsze bo to dopiero wiosna sie zaczyna i jeszcze będą chłodne dni chyba ze te dziurki to takie malutkie są sama nie wiem :)

Ja też mam problem, te dziurki to dość spore.Ehh...,żeby cenowo było bardziej przyzwoicie :ohmy: :S ,to bym wzieła teraz te fioletowe, pozniej te z dziurkami :lol: a tak musze wybrac jedne :dry:

Myslicie,że później mogłaby smigac w takich trampusiach z "befado" jak cieplej będzie?
lub

i latem sandałki.
Czyli te fioletowe:marzec, kwiecień, maj
trampki maj/czerwiec - ogólnie wakacje naprzemiennie z sandałkami.Gdyby trampusie zaniemogły,to może jakies przystepne cenowo adidaski.Dobrze mysle :unsure: :) .

[/url]
Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu #322404 przez megi23
Ifka super pomysl maz chcial dzis Tynmkowi z nike kupic adidaski ale powiedzialam ze za wczesnie bo moze munozka urosnac narazie takie cos jak sylka chce pozniej adidaski i trampusie a pozniej sandalki tak jak Ty uklad mam :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #322414 przez megi23
Ja wlasnie buszuje po allegro za butami dla malego i wezme z bartka na wiazanie tanio ma dziewczyna do sprzedania skorzane jej dziecko zrobilo kilka kroczkow tylko bo na rzepy pewnie cwaniak bedzie je odpinal:-)

czy moga byc takie ??

brac czy nie brac?? :unsure:
Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #322430 przez ifka
megi23 napisał:

Ja wlasnie buszuje po allegro za butami dla malego i wezme z bartka na wiazanie tanio ma dziewczyna do sprzedania skorzane jej dziecko zrobilo kilka kroczkow tylko bo na rzepy pewnie cwaniak bedzie je odpinal:-)

czy moga byc takie ??

fajne, bartek solidna firma :) .Pani twierdzi,że kilka kroczków (nie wyglądaja na więcej?).Qrcze będę szczera,bo przecież po to tu siebie mamy :blink: :) .Butki bardzo fajne :) , ale ja bym się chyba na używane nie skusiła (czytalam,że się nie powinno używanych butków zakładac chodzącemu dzieciaczkowi, żeby ewentualnych wad po poprzedniku"nie zalapało" ).Z drugiej str.jak sprzedawca twierdzi,że mało używane...No nie wiem :unsure:.Ogolnie butki całkiem fajne, wiązane i na wiosnę w sam raz :) .

[/url]

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #322431 przez megi23
ifka napisał:

megi23 napisał:

czy moga byc takie ??

fajne, bartek solidna firma :) .Pani twierdzi,że kilka kroczków (nie wyglądaja na więcej?).Qrcze będę szczera,bo przecież po to tu siebie mamy :blink: :) .Butki bardzo fajne :) , ale ja bym się chyba na używane nie skusiła (czytalam,że się nie powinno używanych butków zakładac chodzącemu dzieciaczkowi, żeby ewentualnych wad po poprzedniku"nie zalapało" ).Z drugiej str.jak sprzedawca twierdzi,że mało używane...No nie wiem :unsure:

tos mi pomogla :unsure:
ale masz racje tez czytalam tak wiec kupimy nowe :lol:

w poneidzialek tutaj podejde do obuwniczego jak cos to mi zamowimy mu buty jakie bede chciala tak bym zniam pojade do mamci iala bo nie mamy butow zadnych oprocz zimowych i ortopedycznych :S

dziek iza dpowiedz mykam do lozia bo mnei nogi z tego lazenia masakrycznie bola milej nocki papa

12 lata 10 miesiąc temu #322433 przez ifka
megi23 napisał:

ifka napisał:

megi23 napisał:

czy moga byc takie ??

fajne, bartek solidna firma :) .Pani twierdzi,że kilka kroczków (nie wyglądaja na więcej?).Qrcze będę szczera,bo przecież po to tu siebie mamy :blink: :) .Butki bardzo fajne :) , ale ja bym się chyba na używane nie skusiła (czytalam,że się nie powinno używanych butków zakładac chodzącemu dzieciaczkowi, żeby ewentualnych wad po poprzedniku"nie zalapało" ).Z drugiej str.jak sprzedawca twierdzi,że mało używane...No nie wiem :unsure:

tos mi pomogla :unsure:
ale masz racje tez czytalam tak wiec kupimy nowe :lol:

oj starałam się :) :blink: .ale szczerze, jak im się przyglądam, to wyglądaja na noszone kilka razy a nie kilka kroczków.Ja bym nie brała :) :kiss: .

[/url]

12 lata 10 miesiąc temu #322439 przez nikita
my juz kozaczki spakowaliśmy do kartonu teraz mamy trzewiki i mam jeszcze mamy adidaski ale rozmiar większe wiec może za 2 miesiące będą dobre a latem dopiero kupimy sandałki
megi bierz buciki sa fajne

12 lata 10 miesiąc temu #322440 przez arturek
fajne te buciki.Ifka zjakiej firmy te różowe ?
urzekły mnie:) A co uzywanych butów to sie zgadzam z Ifka, niestety którkotrwała inwestycja no ale jak mus to mus:)ja chyba bede musiała z Zuzia chodzic i przymierzac bo ma wysokie podbice i niektóre buty nie wchodza...

12 lata 10 miesiąc temu #322441 przez ifka
arturek napisał:

fajne te buciki.Ifka zjakiej firmy te różowe ?
urzekły mnie:) A co uzywanych butów to sie zgadzam z Ifka, niestety którkotrwała inwestycja no ale jak mus to mus:)ja chyba bede musiała z Zuzia chodzic i przymierzac bo ma wysokie podbice i niektóre buty nie wchodza...

Jedna i druga para ,to firma Emel :) .Te różowe, to na takie juz sporo cieplejsze dzionki .

[/url]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka