- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
na chrzciny dostał on niej łańcuszek a na komunie napewno dostanie medalik he he
a na roczek nie wiem, ona nie jest za tym żeby dawać kasę ale chyba jej powiem ze jak chce to sie razem wybierzemy do sklepu i kupimy mu ciuszki bo nie ma kureczki przejściowej czapek itd albo kasę niech daje
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karotka18
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kubuś nasze szczescie
Kuba o 19.30 zawsze woła mama am i już wiadomo że kąpiel jedzonko i spanie
FAjnie że umie wkladać klocki Kuba celuje ale nie zawsze sam włoży bo np. do góry nogami wkłada ale jak mu pomoge to zadowolony że klocek wpadł do środka ,
Czy wasze dzieci też segregują zabawki. Kuba lubi wkładać i wyjmowć zabawki z pudełek. Ostatnio jak składałam pranie zabrał mi skarpetki z rzucił na ziemię a później po jednej brał i układał na łóżku w rządku jak ułoży to zaniósł spowrotem do miski z praniem.
ja tak mam od jakiegoś czasu nazywam to jego sprzątaniem
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
ha znalazlam sklep bartka w stalowej i to nie wiedizalam ze milion razy przejezdzalam obok niego w galeri cit park tak wiec za 2 tyg na zkaupki a wsam raz dostanie kaske to mu buciki kupie dzis przyszly te ze smyka sa rewelacyjne mialam oko wkladka musi byc 12,5 i to 20 jest musze w bartku sprawdzic ale to chyba 19 bedzie ... maly juz w nich maszerowal po pokoju i super ozke trzymajai wogole a do tego dala trapki gratis hehehe nie wiedzialam a tu mila niespodzianka dzwonilam i pytalam co to za buty a ona ze zapomniala powiedziec ze 2 gratis da
moj mi szuflady nasze otwiera i moja bielizne lub S skarpetki.. walaja sie po pokoju
- Karol
- Wylogowany
- gaworzenie
- 15.02.2011r. cudowny SKARB Karolek ♥
Mój Karolek rusza z chodzeniem Robi 6-7 kroczków ... i klap Ostatnio sam przeszedł przez cały pokój tylko troszkę Go zarzucało Karolek do tej pory pił mleko NAN PRO 2, otatnio ani nie chce się tknąć. Nawet w nocy jak mu daję przez sen to go odrzuca A przecież taki maluszek chyba musi jakieś mleczko pić Czym mogę to mleko zastąpić
Sylko i inne dziewczyny , które mają dzieciaczki po roczku Czy wasze maluszki chętnie piją mleczko
POZDRAWIAM
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Twoj Karol widze tak jak Tymus dzis wiecej lazil niz raczkowal nawet pchacza uzywal gdzie wczesniej sluzyl mu tylko do zabawy nie do poruszania sie..
teraz slysze go na dole jak spiewa
kurde te rozmiary z bartka mnie dobijaja buciki mi sie podobaja rozmiar 19 a wkladka 11,7 a maly musi miec 12.5 jak dam rozmiar 20 to wkladka 12,2
te mi sie podobaja bardzooo
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja tez ale karolek moze tego nei robija swojemu MM zageszczam od 6 miesiaca bo sie nie najadal
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
megi23 napisał:
ja tez ale karolek moze tego nei robija swojemu MM zageszczam od 6 miesiaca bo sie nie najadal
to moze najpierw tak sprobuje moze jak poczuje inny smak bedzie jadl tu dziewczyny musialy na odwrot wylaczyc zageszczacze i same mleko dzieciom daja i pija wtedy..
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja nie zagészczalam mleka moze ze 2 razy i Kubie wystarcza. Wczesniej pierß to teæ nie zagészczone bylo i mu pasowalo
MAly chetnie pije mleko i je lubi. Pije 2 x dziennie i czasem 1 w ciagu dnia. Rano przed sniadaniem 240 i wieczorem po kolacji na spanie 260 ml.
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jaś,nasz największy skarb!!
Ja zrobiłam listę prezentów którą wsadziłam do koperty razem z zaproszeniami i kartami na życzenia.wczoraj była chrzestna Ignacego i się pytała co mam mu kupić na chrzciny i powiedziała ze ona żadnych gówien nie będzie kupować tak samo było na gwiazdkę powiedziała ze zabawek mu nie kupi bo on jest jeszcze mały, to kupiła mu 2 dresy a teraz to ja nie wiem co mam jej powiedzieć.
W liście napisałam że zabawek nie chcemy, jak już ktoś chce coś podarować to coś praktyczniejszego np. zestaw naczyń - talerzyk+miseczka+kubeczek+sztućce (są teraz takie piękne kolorowe), karnet na basen z nauką pływania, pianka do pływania, huśtawka, piżamka, wszelkiego rodzaju książeczki... początkowo miałam jeszcze wpisane: basen z piaskownicą i stoliczek z krzesełkami do pokoju, ale stwierdziłam że nie będę miała teraz gdzie tego trzymać więc z tymi akcesoriami się wstrzymałam. T powiedział że piaskownicę i basen kupi Jaśkowi jak się przeprowadzimy do domu, a mebelki do pokoju planuje zasponsorować nam teściowa
- pulpecja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- od 19.03.2011 r. jesteśmy w Trójkę :)
u nas znów pozytywny wieczór, Kasia samodzielnie wypiła mleczko z butelki i odpłynęła w swoim łóżeczku
w nocy musiałam na śpiąco przystawić Kasię do piersi, bo jednak pierś nie wytrzymała "odzwyczajania" i ponad 12godzin dało efekt piersi-kamienia ale Kasia wszystko spiła i od razu było ok
Dziewczyny myślicie,że laktacja się dostosuje sama ?? bo nie chciałabym łykać niczego na spalenie pokarmu
Zamówiłam przed chwilką kapciuszki dla Kasi: allegro.pl/show_item.php?item=2187629009
megi te, które wkleiłaś to cud miód malina są Śliczne
no i tyle DOBRANOC Babeczki:*
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa