- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
laski mam pytnie wiem ze juz milion razy byl walkoany temat z fotelikami ale ja nie wiem jaki wypatrzylam recaro young sport co myslicie o nim ma dobre wyniki w crash testach.??/?tylko mam nadzieje ze jeszcze uda nam sie pojechac w maxi cosi do Przemyśla bo tam kupie tam nie ma problemu ze sprowadzaniem jakiego chcemy a napewno taki beda miec na stanie..
o taki chce mialby juz do konca
dzwonilam dzis do mamci umowi mnie z ginkiem i ortodontka na polowe kwietnia.. i tam malego zaszczepie na odre swinke i ospe
aaa i mam pytanie odnosnie czapeczek moj ma obwod glowki 48 to mam wybierac od 48 do 50 czy od 46 do 49 ??? bo nie wiem jaki rozmiar zamowic
dzie idziemuy z S do chrzestnego malego wreczyc mu osoiscie zaproszenie i zobaczyc sie chcialam wziasc malego ale S przewrazliwiony i powiedzial ze nie bo maly po chorobie itd czasami ta jego nadopiekunczosc mnei wkurza ciekawe czy na spacer nas pusci wczesniej padalo i wialo ale teraz sloneczko i ladnie
ja rozumiem ze on sie boi o niego ale tez nie moge chuchac i dmuchac on jest przewrazliwony na punkcie swojego " kukusia " tak wola na TymciA
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Szwagierka poleciła mi to mijscce i tu jedziemy www.villa33sopot.pl/strona-glowna.html blisko na plaże, kuchnia także spokjnie można ugotować coś dziecku. Sami byli tu z synkiem gdy miał kilka miesi ponad roczek.hej dziewvczyny
macie jakies fajne miejsce nad morzem ktore byscie mogłby polecic na wakacje,bo ja sie juz zczełam rozglądac:)
- justysiak83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nareszcie razem :)
Mileiśmy się dzisiaj wybrać na sapcerek bo przestało padać, ale teraz z kolei tak wiece że głowe urywa i się chyba nie wybierzemny.
Megi superaśne te czapki, na pewno jakąs kupie. Ostatnio kupiłam sztruksową (też fajną) ale niedługo ciensze trzeba będzie zakupić
A wiecie co, ja bedę miała problem z butkami dla Domisia bo on ma bardzo wysokie podbicie i w żadne buty mu nóżki nie wchodzą
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Byliśmy dziś na zakupach KUba dostał bodziaki z Myszką Miki w Biedronce i kupiliśmy mu większą piłke do kopania po domu.
Dziś moja siostra przylatuje do nas przyjedzie w środę. Najpierw załatwia w mieście narzeczonego sprawy ze ślubem
- justysiak83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- karotka18
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kubuś nasze szczescie
- olka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...ale dziś jesteś mały jak okruszek...
cześć tak w ogóle
powiedzcie, jak to się liczy tę rozmiarówkę u dzieciaczków bo ja to zielona jestem... powiedzmy, że Jasiek ma 10 cm stópkę, to jak to się przekłada na rozmiarówkę? help please
- justysiak83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do butków to czytałam gdzieś że powinny być o 7-8mm. dłuższe niż stópka dziecka.
- karotka18
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kubuś nasze szczescie
a ile takie butki z Emela kosztują? Tańsze niż z Bartka, czy nie?
cześć tak w ogóle
powiedzcie, jak to się liczy tę rozmiarówkę u dzieciaczków bo ja to zielona jestem... powiedzmy, że Jasiek ma 10 cm stópkę, to jak to się przekłada na rozmiarówkę? help please
mój Kuba rozmiar stopki ma 21,5 a nr buta 22
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bodziaki chyba do 86 w Biedronce były.
Ola tu masz rozmiarówkę BArtka ale inne firmy pasują do niej bo wg. niej mierzyłam stopę KUbusia www.sklep.bartek.com.pl/pl/product/8998/t-5124299x.html jest tam opcja wydrukowania wkładki bucików i pomiaru stopy.
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
- arturek
- Wylogowany
- rozmowna
- Zuza 14.03.2011
tez sobie scigne tzn wydrukuje ta romiarówke ale nie wiem jak bedzie z kupnem bo zuzia ma wysokie podbicie
Sylka dzieki za linka,rzeczywiscie super sie prezentuje ten dom,taki nowoczesny.Ja bym chciała jechac w strone Helu i tak mi sie marzy stanac na samym koncu Polski:)
Dziewczyny ja juz nie wiem co robic:( Zuzie tak obsypało takimi małymi czerwonymi krosteczkami ze jeszcze troche a bym pomyślała ze ma różyczke:(
- arturek
- Wylogowany
- rozmowna
- Zuza 14.03.2011