BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #325907 przez megi23
heloww my tez mamy zamiar uderzyc na basen do janowa lubelskiego podobno jest wypasiony kolega nasz z 2 malych dzieci jezdzi :)

laski mam pytnie wiem ze juz milion razy byl walkoany temat z fotelikami ale ja nie wiem jaki wypatrzylam recaro young sport co myslicie o nim ma dobre wyniki w crash testach.??/?tylko mam nadzieje ze jeszcze uda nam sie pojechac w maxi cosi do Przemyśla bo tam kupie tam nie ma problemu ze sprowadzaniem jakiego chcemy a napewno taki beda miec na stanie..

o taki chce mialby juz do konca

dzwonilam dzis do mamci umowi mnie z ginkiem i ortodontka na polowe kwietnia.. :) i tam malego zaszczepie na odre swinke i ospe

aaa i mam pytanie odnosnie czapeczek moj ma obwod glowki 48 to mam wybierac od 48 do 50 czy od 46 do 49 ??? :S bo nie wiem jaki rozmiar zamowic

dzie idziemuy z S do chrzestnego malego wreczyc mu osoiscie zaproszenie i zobaczyc sie chcialam wziasc malego ale S przewrazliwiony i powiedzial ze nie bo maly po chorobie itd czasami ta jego nadopiekunczosc mnei wkurza :P ciekawe czy na spacer nas pusci wczesniej padalo i wialo ale teraz sloneczko i ladnie :)
ja rozumiem ze on sie boi o niego ale tez nie moge chuchac i dmuchac on jest przewrazliwony na punkcie swojego " kukusia " tak wola na TymciA :lol:
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #325933 przez sylka
arturek napisał:

hej dziewvczyny
macie jakies fajne miejsce nad morzem ktore byscie mogłby polecic na wakacje,bo ja sie juz zczełam rozglądac:)

Szwagierka poleciła mi to mijscce i tu jedziemy www.villa33sopot.pl/strona-glowna.html blisko na plaże, kuchnia także spokjnie można ugotować coś dziecku. Sami byli tu z synkiem gdy miał kilka miesi ponad roczek.

12 lata 9 miesiąc temu #325956 przez justysiak83
Sylka super miejscówka, kurcze ale mi się chce już lata.
Mileiśmy się dzisiaj wybrać na sapcerek bo przestało padać, ale teraz z kolei tak wiece że głowe urywa i się chyba nie wybierzemny.
Megi superaśne te czapki, na pewno jakąs kupie. Ostatnio kupiłam sztruksową (też fajną) ale niedługo ciensze trzeba będzie zakupić :silly:
A wiecie co, ja bedę miała problem z butkami dla Domisia bo on ma bardzo wysokie podbicie i w żadne buty mu nóżki nie wchodzą :( :huh:

12 lata 9 miesiąc temu #325988 przez sylka
Justysiak u nas taka sama pogoda. Niby słoneczko a wiatr mało głowy nie urwie.
Byliśmy dziś na zakupach KUba dostał bodziaki z Myszką Miki w Biedronce :) i kupiliśmy mu większą piłke do kopania po domu.
Dziś moja siostra przylatuje :lol: do nas przyjedzie w środę. Najpierw załatwia w mieście narzeczonego sprawy ze ślubem :)

12 lata 9 miesiąc temu #326000 przez justysiak83
Sylka też kupiłam te bodziaki, z muszką miki, królikiem i autami :)

12 lata 9 miesiąc temu #326010 przez karotka18
hej jaka jest rozmiarówka tych bodziaków ?

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #326013 przez olka
a ile takie butki z Emela kosztują? Tańsze niż z Bartka, czy nie? :unsure:

cześć tak w ogóle :laugh: :kiss:
powiedzcie, jak to się liczy tę rozmiarówkę u dzieciaczków :dry: :unsure: bo ja to zielona jestem... :huh: powiedzmy, że Jasiek ma 10 cm stópkę, to jak to się przekłada na rozmiarówkę? :unsure: :huh: help please :blink: :kiss:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

12 lata 9 miesiąc temu #326015 przez justysiak83
Karotka nie pamietam ale chyba do 92 były rozmiary.
Co do butków to czytałam gdzieś że powinny być o 7-8mm. dłuższe niż stópka dziecka.

12 lata 9 miesiąc temu #326022 przez karotka18
olka napisał:

a ile takie butki z Emela kosztują? Tańsze niż z Bartka, czy nie? :unsure:

cześć tak w ogóle :laugh: :kiss:
powiedzcie, jak to się liczy tę rozmiarówkę u dzieciaczków :dry: :unsure: bo ja to zielona jestem... :huh: powiedzmy, że Jasiek ma 10 cm stópkę, to jak to się przekłada na rozmiarówkę? :unsure: :huh: help please :blink: :kiss:

mój Kuba rozmiar stopki ma 21,5 a nr buta 22

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #326027 przez sylka
Kuba ma stopę 13 cm (13,5 cm ma wkładka bucika) rozmiar 21. Najmniejszy rozmiar bucików do chodzenia jakie widziałam w sklepach to 19 i ma wkładkę od środka bucika 12-12,5 cm.

Bodziaki chyba do 86 w Biedronce były.

Ola tu masz rozmiarówkę BArtka ale inne firmy pasują do niej bo wg. niej mierzyłam stopę KUbusia www.sklep.bartek.com.pl/pl/product/8998/t-5124299x.html jest tam opcja wydrukowania wkładki bucików i pomiaru stopy.

12 lata 9 miesiąc temu #326057 przez nikita
sylka ja nie widzę tej opcji o pomiarze bucików i wkładek, gdzie to jest :unsure:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #326058 przez sylka
tuż nad rysunkiem linijki a wydrukować mozna klikając na drukarkę. Klikasz i rozwijasz rozmiarówkę a obok zmienia ci sięrozmiar wkładki.
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu #326075 przez nikita
dziękuje bardzo :)

12 lata 9 miesiąc temu #326123 przez arturek
hej
tez sobie scigne tzn wydrukuje ta romiarówke ale nie wiem jak bedzie z kupnem bo zuzia ma wysokie podbicie
Sylka dzieki za linka,rzeczywiscie super sie prezentuje ten dom,taki nowoczesny.Ja bym chciała jechac w strone Helu i tak mi sie marzy stanac na samym koncu Polski:)
Dziewczyny ja juz nie wiem co robic:( Zuzie tak obsypało takimi małymi czerwonymi krosteczkami ze jeszcze troche a bym pomyślała ze ma różyczke:(

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #326127 przez arturek
dzieczyny macie moze taki jezdzik? zastanawiam sie czu kupic Zuzi taki jezdzik czy rowerek?
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka