BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 10 miesiąc temu #325185 przez bombel779
Olka :kiss: postaram się zaglądać częściej, ale ostatnimi czasy mam b.dużo spraw na głowie więc jest jak jest...

Ja też ostatnio rozmyślałam o odstawieniu Jaśka od piersi, ale żal mi na samą myśl o tym bo strasznie to lubię!

Aniołek wrzesień 2013 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #325212 przez sylka
U mnie problem sam się rozwiązał bo po pierwsze mniej pokarmu miałam i musiałam wprowadzić MM a po 2 KUba sam zrezygnował.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 10 miesiąc temu #325261 przez olka
sylka, mój P. mi właśnie Urosept kupił .:) miejmy nadzieję, że pomoże ... jutro jeszcze wyslę go do sklepu zielarskiego po coś tam z żurawiną
Jasiulek już odleciał, bo szalał cały dzień.

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #325262 przez justysiak83
Hej.
Nareszcie weekend. Wróciliśmy więc do domku i znowu mam pełny dostęp do sieci :) bo u tesciów zawsze kolejka do komputera :) kurcze oby do jesieni, jak się przeprowadzimy do nowego domku to bedę chyba najszczęsliwszą osobą na świecie.
Muszę wam koniecznie pokazać nowe fotki Dominika, ale teraz pisze z laptopa M. a on nie ma fotek :( jutro jedziemy z kolei do moich rodziców i znowu mnie nie będzie. Mam sprawę do Arturka, zaglądała tu ostatnio?
Edit
Witam Olcia, widzę że za mną teskniłaś :) :kiss: Co tam u Jasiutka?

12 lata 10 miesiąc temu #325264 przez megi23
olka napisał:

witajcie!!! :lol: :lol: :kiss: :kiss: nareszcie weekend :side: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
u nas ok! :) Jasiek od tygodnia siedzi z tatusiem, bo P. wziął sobie urlop ojcowski 2 tyg :lol:
sylka, to fajnie, że nikt na takim "fejsie" nie widzi naszych pogaduszek :) ale na nasze forum też wchodźcie, bo tu to jakoś tak z sentymentu zawsze fajnie być :laugh:
cześć bombel :kiss: gdzież Ty tak długo się podziewałaś :unsure: :blink: zaglądaj częściej :) Justysiak też coś dawno się nie odzywała :dry:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Ola najlepszy furagin ale to na recepte a jak nie to urenil urosept ja biore urenil jak sie cos zaczyna od razu lub zurawit. A ostatnio mialam antybiotyk niestety zinat bo karmilam maego cycka i nie mogl mifuraginu dac.... I znam to wstretne uczucie pieczenia berr odezwe sie jak maly zaspi bo sie rzuca mi na telefon

12 lata 10 miesiąc temu #325267 przez justysiak83
Napiszcie co tam u was bo ja to jestem tak do tyłu że olaboga :huh: Widzę tylko na FB że Nelka juz sama chodzi i Jasia w foteliku widziałam, Kubuś sylkowy to już od dawna biega ale jak tam pozostałe dzieciaki? Domiś jeszcze sam nie chodzi ale pod paszki już się prowadzamy. Mysle że jeszcze z miesiąc.

12 lata 10 miesiąc temu #325272 przez olka
justysiaku, tęskniłam :kiss: :blush: fajnie ze jesteś ;) Jasiek też leniwie z chodzeniem , więc mogą sobie piątkę z Dominiczkiem przybić :) jaś świat przmierza na czworakach :) i uwielbia samochody a już najbardziej przepada za odkurzaczem, potrafi ze 30 minut się nim bawić :laugh: .

Megi, sylka dzięki za rady :) :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #325274 przez sylka
heja Justysiak :)

Oststnio nie jest tu za tłoczno przez te problemy techniczne.

Dzis zrobiłam Kubie zwykły budyń śmietankowy i jak narazie nic się nie dzieje :) w sumie nie obawiam się bo przetwory mleczne wcina bez problemów czy to jogurt czy ser żółty.

12 lata 10 miesiąc temu #325275 przez mely10
dziewczyny jak wiecie moja siostra jest w 8 tyg ciazy,i wlasnie do mnie dzwonila ze na majtkach zobaczyla troche ciemno bräzowej krwi!jak bylo u was?bo ja sama nie mialam na poczatku krwawienia.ktoras z was to przechodzila?martwic sie czy nie?

12 lata 10 miesiąc temu #325278 przez olka
Jasiowi też nic się nie działo po wczorajszym budyniu, więc chrzest mleczny mamy za sobą ;) :)

12 lata 10 miesiąc temu #325282 przez olka
oj melka, ja nie wiem :dry: ale niech siostra idzie do lekarza...

12 lata 10 miesiąc temu #325286 przez ifka
mely10 napisał:

dziewczyny jak wiecie moja siostra jest w 8 tyg ciazy,i wlasnie do mnie dzwonila ze na majtkach zobaczyla troche ciemno bräzowej krwi!jak bylo u was?bo ja sama nie mialam na poczatku krwawienia.ktoras z was to przechodzila?martwic sie czy nie?

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Hej, hej Justysiaczku :kiss: :kiss: :) .Ucałuj zięciunia :) :kiss: .

Olcia

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url]

12 lata 10 miesiąc temu #325287 przez sylka
mely jak brunatne to lepiej niż czerwona krew. BO brunatne to zn że nie świeże. Niech obserwuje i jakby się nasiliło to na IP.

12 lata 10 miesiąc temu #325290 przez mely10
dzieki :) duzo nie ma ,miala tylko plamy brunatne,i bolu tez nie ma,zobaczymy jutro,kurcze martwie sie:(

12 lata 10 miesiąc temu #325292 przez sylka
Ja miałam okropne bóle podbrzusza chyba w 8 tc i brałam leki do 12.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka