BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #325575 przez sylka
Bombel nie przejmuj się i tak przed obroną prace sprawdzają na programie anty plagiatowym to sobie niech sprawdzi i niech jej gały wywali że to Twoja :D Może zazdrośc przez panią dr czy prof. przemawia :silly:

Dużo str. musiecie napisać macie jakieś minimum?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #325597 przez olka
Jasiek właśnie ma drugą drzemkę :) a ja za sprzątanie powinnam się wziąć, ale mi się nie chce :S kto mi pomoże??? :unsure: ;)

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

12 lata 9 miesiąc temu #325603 przez justyna84
Olka ja ci nei pomoge bo mi sie tez nei chce ogarnelam .
Tylko ze ja robie na biezaco to swoje mam zrobione :laugh:

A my wrucilismy wlasnei z basenu w Żorach :laugh: maly przebieral nózkami jak szalony bardzo mu sie podobalo ,tata mial isc z nami ale po wizycie w Niemcach jego kompieluwki sie gdzies zapodzialy a nigdzie nie szlo kupic bo on musi miec inne niz wszyscy bo te co sa w sklepach mu sie nei podobaja ;) :angry:

Wszystko byloby dobrze gdyby baseny zaopatrzyli w wiecej przewijakow albo szatni gdzie moze wejsc mama z maluszkiem .Ja nawed nei moglam sie dobrze ubrac bo mialam dzicko na rekach :ohmy: .Przebieralnia z przewijakiem tylko 1 szok :ohmy: trohe bylam zla :angry:

12 lata 9 miesiąc temu #325616 przez megi23
hej laski ee pisze z lapa blee bo fon poszed do naprawy za 2 tyg bedzie :)
ale ja sie dzis wqur...... ja tu nerwicy dostane i oszaleje durmne baby i sklepy ..
pojechalismy z i tesciowka na zakupy na imprezke dzisiejsza zrobic no i czywiscie ja chciaam albo butki malemu albo fotelik obczaic zostal jeden sklep dzieciecy ktry wtedy ominelismy wchodze witam sie pytam o foteliki chlop 2 czesc sklepu otwiera baba mowi nazwy jakies niania i 4 baby mowie ze chce od 9 do 35 kg i S pyta ze nas cena nie intereuje moze byc za 1000 zl tylko zeby spelnial nasze wymagania ona dalej reklamuje te i mowi ze sa dobre to ja jej mowie ze te zaglowki nie sa dobre dla rocznego dziecka one ze sie dobrze sprzedaja itd to S czy sprowadzi nam pani fotelik jaki chcemy za zaliczke ona nie bo te musi sprzedac no nic za chwile s mowi ptaj o smoczki do butelek bo ezko dostac pytam ona ze sa 2 ja mowie do szerowkiej butelk i kaszki ona dalej swoje .. jeszcz jej maz tam byl ona normalnei nim dyrygowa az mi go zal bylo darla sie przy nas na niego tesciowa mowi do mnie poogladaj czapeczki ja mysl chce stadwyjsc mowie mamo nic nie ma dla malego wychodzimy a S nidy wiecej tu nie przyjde :P ja mowie i ja tez hehe :lol: mogla na nas niezla sumke zarobic ale S powiedzial niech sie pocaluje :lol: :lol: :silly: tak nieprzyjemnej baby jeszcze nie spotkalam a mialam posciel kupic ubranka a tak dupa hehe n zarobi sobie..
za to w biedronce kupilismy mu bodziaki na 6 z kubusiem zielone i myszka miki czerwone lazilam za butkami byly jedne innnej firmy tez z atestem ale na rzepy a tak dupa nic tesco nie bylo nic zadnych ubranek na malego alo juz na 98 albo na 68.. :dry: jakas porazka z zakupami zostaje all :lol: wiec sobie pobuszuje posciel tu u S kupie malemu nowa koldre i podusie bo ma tego klina ale juz taki zmaltretowany jest :S

moj wlasnie dzis 2 drzemke zalicza byl greczny jak zostal ze szwagierka jak wracalismy przed 2 dopiero wstaspal 2 godz :ohmy: i znowu poszedl zjadl barszcz i chapie razem z S :)

ide buszowac po all
jak dopdne swoje sklepy w Przemysu lalalala to sie bedzie dzialo
jeszcze babka smiala w mobilce jak fona zanosilismy bo pyta co nie ga to mowie i mowie ze nowe oprogramowanie trzeba mu dac a j nie chce sie w to bawic ona ale wie pani ze dane nizkna mowie juz posciagalam programy zabezpieczylam wszystko oa oczy na mnei to pani konretna jest a S mowi ona awsze jak idzie na zakupy to wie po co i wszystko na temat produktu i mowi z fotelikami jak bylo ona na mnie i wielkie oczy hehe jej mina bezcenna :lol:

12 lata 9 miesiąc temu #325641 przez megi23
laski znalazlam fajna stronke z czapkami dla chlopakow naszych na wiosne

allegro.pl/listing.php/search?string=auk...roz_48&description=1

juz pokazywalam S jakie Tymciowi kupie :lol:

12 lata 9 miesiąc temu #325654 przez ifka
dzięki dziewczynki :kiss: :kiss: :kiss: , zdrówko się przyda :) .Tylko gdzie ono do jasnej anielki polazło :unsure: :angry: :S :P

[/url]

12 lata 9 miesiąc temu #325655 przez nikita
megi dzięki za stronkę super są niektóre

12 lata 9 miesiąc temu #325759 przez sylka
Ja jutro wybieram się na zakupy czapeczkowe :) i może coś jeszcze przy okazji wpadnie :P

12 lata 9 miesiąc temu #325811 przez arturek
hej dziewvczyny
macie jakies fajne miejsce nad morzem ktore byscie mogłby polecic na wakacje,bo ja sie juz zczełam rozglądac:)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #325831 przez pulpecja
hello :) zaraz Was sobie poczytam, bo nie w temacie jestem jak zwykle.
pojechaliśmy dzisiaj na zakupki bucikowe, u nas niczego fajnego nie było więc poejchaliśmy tak na szybko do Wrocławia no i kupiliśmy z Emela takie (w rzeczywistości są ładniejsze, taki żywszy różowy kolor mają:

upatrzyłam w sumie inne, ale niby ta sama firma i wszystkie sznurowane a jednak inaczej nóżka się układała i różnie było z potrzebnym zapasem 1 centymetra.W ogóle okazało się,że Kasia prawą stópkę ma 4mm dłuższą i pod tą stópkę trzeba było wybierać buciki.
nie wiem jak będzie z chodzeniem bo Kasia tak dziwnie stawia stópki i w zasadzie się denerwuje i chce siadać.mam nadzieję,że się oswoi szybciutko.
a jeszcze Wam pokaże jaką czadową sukienusię mój M. przywiózł z Hiszpanii taka:

Kasia wygląda superowo :)

buziaczki

arturek niestety nie pomogę, jestem każdego lata nad naszym morzem ale te miejsca w których byliśmy jakoś mi nie pasują na pobyt ze szkrabem.
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu #325857 przez megi23
hej
mimo ze fona nie mam musalam luknac co porabiacie jak to moj S dzis powiedzial jestemod was i zakupow przez internet uzalezniona :P juz po imprezce maly jadl pierwszy raz kuraka nie miksowanego i radzil sobie tymi zabalami :)

Sylka pytalam wczesniej ale nie odpisalas jakie kakao robilasKubusiowi decomoreno czy takie slodkie jak dla dzieci..??/

aa kupilam paste nedenent mam nadzieje ze to odpowiednia bo mowilam babce ze na pierwsze zabki..

pulpecja superowa sukinusia maz ma gust :blink: a i byciki sliczne no wlasnie ja dzis bylam polowac i wszystko na dziewczynke nie wiedziam gdzie oczy zostawic sukienusie buciki ahh tylko miec dziewczynke :silly:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #325880 przez bombel779
sylka napisał:

Dużo str. musiecie napisać macie jakieś minimum?

no mamy, 50 str.

Justyna byłaś w Żorach???? To niedaleko mnie!! Gdybym wiedziała że będziesz w okolicy to bym się chętnie spiknęła! :)
Ja czekam do niedz., napisałam w liście prezentów dla Jaśka karnet na basen z nauką pływania :) i zdaje się że teściowa chciała to wykupić :D jak tak to też będziemy w końcu śmigać na basen :D

Pulpeciu śliczne buciki!!!!!! Też ostatnio kupiłam Jaśkowi z Emela, takie tylko kapeczkę niższe, do kostki sięgające :) Ślicznie się prezentują! :)
A sukieneczka jest po prostu BOMBOWA!!! :)

Aniołek wrzesień 2013 [*]
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #325891 przez justyna84
bombel ja bylam o 12.30 .Widzisz nawed na to nie wpadlam :) .Tez chcialam wykupic Oskarkowi karnet ,ale nistety nei posiadam prawka w sumie to bym mogla jezdzic autobusem ale to meczarnia ;) .
Jak widze ze Oskar sie tak cieszy w wodzie to mi sie serce kraja :( b o zadko jezdzimy poplywac :( ale moze jak zacznie chodzic to bedzie lepiej :)

12 lata 9 miesiąc temu #325895 przez nikita
dzień dobry niedzielnie :lol:
ja tylko na chwilkę zobaczyć co napisałyście, kurcze muszę mojego T namówić na basen konieczni :ohmy: :silly:

12 lata 9 miesiąc temu #325906 przez ifka
hej hej :) :kiss:

My mielismy na basen jechac jutro, ale przez ten Lusiowy katar i moje choróbsko musimy to przełożyć na następny raz :( .

Widzę,że zaopatrzyłyście się w EMEL`ki :lol: .Super te butki, my jestesmy bardzo zadowolone, Lenka je uwielbia :) :woohoo: .

[/url]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka