- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
nie dość ze boli mnie głowa i gardło to jeszcze dostałam @ ech co za dzień
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
my przed 7 juz nie spimy a przetrzymalam go i dalam przed 8 mleko i tak wstal przed 7
dzieki sylka za info ja najpierw kaszke z kakao spobuje
bylismy wczoraj u chrzestnego Tymcia jego zonka zrobi torcika powiedzialam ze zaplace ona nie bosie obraze sama chciala zaproponwac hehe fajnie bylo 3 godz btlismy przyszlismy po 18 ale siedzac tam myslalam co maly rbi i musialam zadzwonic czy jest oki
dzis powinny byc buciki w kncu ze smyka
apropo prezentu pytal sie co mu kupic mowie nic wszystko ma to powiedzialze da kaske ze kupie mu co chce bo mowiam co maly juz ma i co bedzie mial i powiedzial ze nie ma pomyslu..
gadalismy tez o budowie domu on tez szuka domku jaiiegos koszt wybudowania tani bo tak ok 60 tys i w stanie surowym bedzie ale reszta przylacza sama lazienka 20 tys tosmy sie za lgowe zlapali a tu cenia domki 350 tys i tak rozmawialam ze jak nie dadza kredytu i zobacyzmy co z moja prace jak znajde w stalowej to w ostatecznosci tam kupimy mieszkanie do 50 m bo jest 3 tys za metr chodz S powiedzial ze zrobi wszystko zeby mi wymarzony domek wybudowac kurde jego forma sie rozrasta tam gdzie pracuje pewnie zajakis czas awansuje powiedzial ze jak bedzie tyle zarabial by bylo ok nie bede pracowac powiedzialam ze tak nie chce w domu siedziec potrzbeuje kontaktu zl udzi bo od dawna pracuje juz 9 lat i zwariuje w domqu no chyba ze bede dzieci bawic bo to moge robic na okraglow
ok ide do szwagra pokoj obok na kawe
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Siostra powiedział że do weekendu nie wytrzyma bez Kubusia i musi być u nas wcześniej.
Megi ja też za pierwszym razem podałam kaszkę kakaową z Hippa i po niej nic nie było to po jakimś czasie dałam kakao.
- karotka18
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kubuś nasze szczescie
tak w ogóle witajcie
Kuba nauczył się nowej umiejętności umie wkładać klocki przez otwory w garnuszku na klocuszki z FP
i od tygodnia komunikuje mi spanie i kąpiel jak jest śpiący to wyciąga poduszkę z łóżka i kałdze się wołając mama i mruczy lululu pod nosem
a jak wybija godzina 19 to bierze piżamę przychodzi do mnie łapie mnie za rękę i ciągnie do łazienki w ogóle nie muszę patrzeć na zegarek jest tak zsynchronizowany i ma bardzo sztywne godziny co mnie bardzo cieszy
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
FAjnie że umie wkladać klocki Kuba celuje ale nie zawsze sam włoży bo np. do góry nogami wkłada ale jak mu pomoge to zadowolony że klocek wpadł do środka ,
Czy wasze dzieci też segregują zabawki. Kuba lubi wkładać i wyjmowć zabawki z pudełek. Ostatnio jak składałam pranie zabrał mi skarpetki z rzucił na ziemię a później po jednej brał i układał na łóżku w rządku jak ułoży to zaniósł spowrotem do miski z praniem.
- Natka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
jak sie ogarne ze wszsystkim to wpadne
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
Nikita Ignas cudowny
a my juz po spacerku porzadnym tylko 30 min ale jutro juz na lduzej wyjdziemy ja sie ubralam za cieplo ale maly mial kombinezon i czapunie i jemu bylo ok ale byl happy jak wozek zobaczyl po 2 miesiacach nie chcial wogole spac zobaczyl kota jak przebigl kolo nas wolal krzy krzy hahaha i kury mu pokazywalam to sie smial.. oczy mial jak 5 zl ledwo go rozebralam i padl jejku biedak te zeby mnie wykoncza ile moze miec katar dzis juz frida poszla w ruch on ciezko znosi te zeby ....
apropo spanai i jedzneia moj to co do minutynawet jak spi to wstaje puktualnei na jedzenie i wola mama am jak zobaczy kogos w poblizu z czym kolwiek do jedzenia albo idzie jak ma blisko jak daleko siada i na czworaka wspina sie ciagnie za spodnie krzyczy am otwiera buzie i patrzy czy dostanie czy nie...
a jezeli chodzi o spanie pierwszym symptomem ze chce spac to pocieranie oczek i ziewanie pozniej wspina sie na mnei kladzie na ramie i tuli to juz wiem ze chce zbye go polozyla
a aprop zabawek moj jakos nie przepada za wyjatkiem organek co ma woli talerze ii nne przety domowe za to lubi ze swojej skrzynki wyjmowac zabawki lub wkladac jak cos ukradnie mi z lozka np jak skladam ubrania ehe robi tajna skrytke
- justysiak83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nareszcie razem :)
Nikita ale super porównanie na tych ostatnich 2 fotkach, bomba. A ja dzisiaj miałam fajny dzień w pracy bo miałam na 8:50m zajeżdżam a tam się okazało że klasy poszłu do kina i do 11:30 mam wolne, a potem tylko 2 lekcje więc pojechałam odwiedzić ciężarną koleżankę. Rodzi w maju i już wszystko ma naszykowane. Ja tez pamiętam że 2 miesiące wcześniej już kołderkę w łóżeczku miałam Tęskni mi się za okresem ciąży ale drugiego bobaska na razie nie planuje. Za 2 latka pewnie dopiero.
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
justysiak fajne takie niespodzianki
wczoraj była chrzestna Ignacego i się pytała co mam mu kupić na chrzciny i powiedziała ze ona żadnych gówien nie będzie kupować tak samo było na gwiazdkę powiedziała ze zabawek mu nie kupi bo on jest jeszcze mały, to kupiła mu 2 dresy a teraz to ja nie wiem co mam jej powiedzieć.
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
Nikita na chrzciny? czy na roczeka my właśnie wstaliśmy z drogiej drzemki, tez się zdrzemnęłam a co tam i druga drzemka bez cyca
justysiak fajne takie niespodzianki
wczoraj była chrzestna Ignacego i się pytała co mam mu kupić na chrzciny i powiedziała ze ona żadnych gówien nie będzie kupować tak samo było na gwiazdkę powiedziała ze zabawek mu nie kupi bo on jest jeszcze mały, to kupiła mu 2 dresy a teraz to ja nie wiem co mam jej powiedzieć.
Niech mu da kasiore kupisz wozek albo fajne drozsze buciki malemu .Mnie tez jakby sie teraz ktos zapytal co ma kupic mojemu dzecku to bym powiedziala ze nei wiem bo on ma juz wszystko zabawek ja mu nei kupuje bo niczym sie nei chce bawic ,a tylko w kolko chodzi za mna. Ciuszkow tez ma mase
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa