- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
pulpecja apropo bicia moj nie bije ale ciagnie za wlosy juz scielam i nic nie dalo ostatnio jak chcial to przetrzymalam mu raczke dluzsza chwile i powiedzialam nie wolno i tak kilka razy popskutkowalo tak samo sprobuj z Kasia
obecnie maly ucina drzemke 2 wiec mam chwile spokoju:-)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
A maluszek koleżanki napewno szybko dogoni rówieśników a moze i przegoni :)najważniejsze ze zdrowiutki.
Pulpecja u nas czasem Kuba uderzy ale bardziej dla zabawy niż w złości. Tak jak Ignacy po klatce piersiowej czy czubku głowy. P. oberwał kilka razy mocniej to złapał go delikatnie za rękę i mówił nie wolno, chyba poskutkowało bo nie wyskakuje do niego.
Od weekendu natomiast próbuje wymuszać rózne rzeczy płączem. Jak coś mu zabiorę to wrzask potężny aż w uszy zachodzi. Łzy nie płyna ale drze się na całe gardło i kładzie na podłogę. Zostawiam go wtedy żeby się wykrzyczał i nie reaguję. JAk podchodzi wrzeszcząc znów go kładę. Biorę go dopiero jak przestaje i przychodzi się przytulić. Daję jasny sygnał że jego wrzaski na mnie nie działają i nic mu nie dadzą a tylko bolące gardło.
- mankowa
- Wylogowany
- gadatliwa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziś wiem życie cudem jest
może i inne tez ale kurcze te trzonowe to ciężko dojrzeć
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moj tez mnie probuje terroryzowac zero lez a wrzask ale ja nie daje sie i teraz wie ze jak zaczyna swoje humory to nie ma szans prpbuje za to na S swoje metody to wtedy ja mowie co ma robic z nim i mamy spokoj moj nerwowy jest przez to napoiecie jak bedzie wiekszy to mam go zapisac na zajecia sportowe by sie rozladowywal
mankowa ja jak podnosze glos to maly zmienia kierunek on do kabli lub cos chce wziasc powiem zostaw lub nie wolno i dziala szwagierka smieje ze on sie slucha a jej dzieci w wieku 8 ,6,5 lat nie hehe
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas na zakupach czy spacerze spokój a w domu tylko mu coś zabierz co nie powinien miec... albo zobaczy ze nakładam mu obiad i odstawiam by przestygł, wrzask że mam dać już teraz to samo jak gotuję p. zupę i widzi że robię...
ja jak jesc robie to zanim zrobie daje go do fotelika bo tak mnie drze za spodnie a zeby podgrzac zupe czy wode wziac ide do szwagierki to on sie drze w nieboglosy bo ma byc na juz ja nie reaguje jak zrobie to pokazuje i mowie zeby sie uspokoil bo nie bedzie jadl i dziala chlipa jeszcze ale spokojnie i wtedy go karmie tak samo z piciem
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
i kubek ze słomką i nawet troszkę ciągnie z niego ale przechyla jak butelkę a co mu przytrzymam żeby tak nie robił to krzyczy i sie wścieka
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wiecie co maly zaspal ale z S poduszkw jaska trzyma z jednej strony mnie za bluzke a ze S nie ma i nie ma sie w kogo wtulic dorwal jego jaska ja mu wzielam on za chwile sie podniosl i przyciagnal i tak zaspal oczywiscie na brzuchu i juz chrapie hehe bidulek moj zmeczony rozczulil mnie tym moj maly pieszczoch
- karotka18
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kubuś nasze szczescie
co do herbatki to mój maluch pije sage owocową . hippa i bobovity mu nie daje bo nazwa herbaty inna a w składzie co innego.
Kuba ostatnio nauczył sie wynosci swoje złurzyte pieluch do kosza . Butelke do mycia przynosi mi tez to kuchni a jak jest głodny to przynosi mi butelk i włącza czainik elektryczny pozdrawiam serdecznie
- nikita
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
my juz po pierwszej drzemce bo nocka była masakryczna, juz o 1 w nocy chciałam żeby była już 7
Ignacy przez katar ciągle sie budził wiercił i spal z nami a przewracał sie po całym materacu biedactwo moja
Karotka to nie źle jak Kubuś juz tak ci pomaga, super
ale pogoda do dupy
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pozniej dam fotki z bryka
wspolczuje Nikita wiem co to znaczy heh maly dzis sie kilka razy budzil i plakal ale nie wstawalam tylko czuwalam bo i tak go nie dobudze potem sie uspokoil i zasnal ......teraz lezy i zasypia
oj jak pomysle o pakowaniu to mi slabo jak my sie zabierzemy jeszcze klocki sa znowu do wymiany bo zlapaly yy w tamtym roku 5 tys zesmy wydali zeby go zrobil moze za 2 lata cos nowego kupimy ten zostanie mi do jazdy;-)