BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

13 lata 4 tygodni temu #342369 przez megi23
hej laski a my jeszcze u tesciow S dis ma wolne zrobil pyszne sniadanko :) maly wlasie odpoczywa a ja ogarniam fotki z urodzin zaraz kilka wrzuce i filmik jak dam rade :)
no ja nic nie robie bo mamcia moja wszystko zrobi niestety a chcialam jej pomoc tutaj pada deszcz ..

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 4 tygodni temu #342370 przez nikita
tak te same ale na tej płytce co mamy to szybsza jest ta muzyczka taka do tańczenia :)
Załączniki:

13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #342371 przez megi23
dobra fotki z urodzin nareszcie :D
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a tu z zona chrzestnego malego co siedzi obok

13 lata 4 tygodni temu #342387 przez megi23
Wlasnie. S przyszedl ze dostali czesc do auta i beda montowac wie jutro rano wyjazd jupiii

aa i przychodzi dzis tesciowa i mowi ze Tymcio ma imieniny bo dzis Tymoteusza :lol:

13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #342404 przez olka
hej! :kiss:
Już mnie nerwica bierze na to forum :angry: :angry: ciągle wyskakuje informacja, że avast zablokował trojana :angry: :angry: ja pier*** ileż można czekać na naprawę tych błędów, które zawiera nasze forum :angry: :angry: :angry:

u nas dziś ładna pogoda, więc wybieramy się na spacerek :lol:
no i kurier przywiózł fotelik :woohoo: porządnie wygląda, taki masywny, ciężki, jestem bardzo zadowolona :woohoo: :woohoo:

megi, Tymuś to czysta mamusia :laugh: :laugh:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

13 lata 4 tygodni temu #342406 przez nikita
a mi sie wydaje ze czysty tatuś hi hi :)

13 lata 4 tygodni temu #342421 przez megi23
Ujmijmy to tak jak byl maly czysty tatus pozniej sie zmienial teraz i do mnie podobny:-)

13 lata 4 tygodni temu #342538 przez megi23
My juaz spakowani w aucie hehe cos S jeszcze rano ma przepakowac bo jeszczze 2 torby beda a juz mowi ze nic nie wejdzie :blink: maly zaspal ja juz umyta oj dzwonila mama ze piekarnik jej sie zepsul zapala go i gasnie jej zrobi juz po swietach heh wiec piecze u kolegi hehe bedzie wszystko co zaplanowala orzeszki dla S tez i to 2 porcje cos ikolo 140 :P

13 lata 4 tygodni temu #342550 przez justysiak83
Jak tam moje ulubione gospodynie? :) Ja juz upiekłam sernik i rafaello:) mały śpi i ja chyba też sie zaraz kładę. Jutro lecicie z koszyczkami? Ja chciałam pójść z Domisiem ale jak będzie taka pogoda jak dzisiaj to noc z tego. A zmiane śnieg i deszcz. No to zmykam... :)

13 lata 4 tygodni temu - 13 lata 4 tygodni temu #342555 przez olka
justysiak, to jaka dzis u ciebie pogoda była?? Bo u nas cały dzionek piękne słonko, wczoraj też :) za to 2 dni temu śnieg sypał :dry: dziś jakieś dwie godziny spacerowałam z moimi dziećmi :) temperatura niezbyt wysoka, ale gdy jest słońce to już super :)

ja jutro do rodziców wybywam na święta :lol: no a Jaś przetestuje nowy fotelik :lol:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

13 lata 4 tygodni temu #342558 przez megi23
Ja tez jutro wybywam do mamci ona wszystko piecze:-) szwagierka tu juz prawie popiekla architekta, sernik ma byc czekoladowiec wafel i izydor :-)
u mojej mamci maja byc orzeszki i kocie oczka , tort, sernik, i jagodowiec chyba tyle hehe

13 lata 4 tygodni temu #342562 przez mely10
czesc dziewczynki ja na chwile,wogole ostatnio czasu nie mam :(
chcialam powiedziec ze moj tatusiek bedzie dziadkiem:-) :lol: :lol: :ohmy: tzn siostra spodziewa sie synka :lol: :lol: takze babcia zostala babcia a dziadek zostanie dziadkiem :lol: :lol: :blink: :blink: aleeeeeeeeeeeeee fajnie :ohmy: :ohmy: :lol: :lol: :woohoo: :side: :woohoo: :side:

jutro bede moi rodzice u mnie :lol: :lol: :lol: :woohoo: :side: :side: ale sie cieszyc ja :lol: :lol: :blink: :blink:

u nas wszystko ok :)

wszystkim solenizantom spoznione zyczenia od ciotki i Nelki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Megi ja tez uwazam ze Tymus czysta mamusia :)

pozdrawiam wszystkie cieplutko :kiss:

WESOLYCH SWIAT kochane :ohmy: :kiss: :kiss:

13 lata 4 tygodni temu #342563 przez megi23
:side: Dzieki Mely :lol: ja tez tak mysle bo to synek mamusi :P :lol:
to dobrze ze wszystko ok to Nelcia bedzie miala kuzynka :-)
My z Tymciem zyczymy wszystiim wesolego alleluja i lanego smingusa dyngusa w poniedzialek :laugh:

13 lata 4 tygodni temu #342568 przez sylka
My zrobilismy oststnie zakupy. Kupiliśmy bluzeczki dla bratanicy męża, bluzy dla KUbusia jako prezent od dziadków i zaliczylismy fryzjera. Tzn KUba zaliczył :) Siedział grzecznie i dał sie ostrzyc. Dziewczyna zdziwiona ze taki grzeczny maluch i myslała że ma już 1,5 roku bo wg. niej na tyle wygląda.

Upiekłam dziś wieczorem 2 ciasta. Babkę i biszkopt do W-Z(-ki) jutro tylko przełożę :) tesciowa zrobi sernik i coś tam jeszcze takze bedzie coś słodkiego dla każdego.

Razem z rodzinka chciałabym złożyć Wam najserdeczniejsze życzenia Wielkanocne. Życzymy Wam radosnych Świąt, pogody ducha i wytrwałości... aby spełniły się wasze marzenia oraz otaczali Was dobrzy i kochający ludzie.

13 lata 4 tygodni temu #342591 przez pulpecja
Kochane dla Was, Waszych szkrabów i mężusiów oraz dla całych Waszych rodzinek cudownych świąt pełnych miłości i radości
życzę ja z Kasią i mężusiem :laugh: :kiss: :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka