BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 11 miesiąc temu #344384 przez bombel779
Megi jak kupisz wkłady jednorazowe to będziesz wyrzucać, a jak kupisz wielorazowe to będziesz sobie prać i używać non stop ;) :P :D

Aniołek wrzesień 2013 [*]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #344533 przez nikita
siemka
Ignaś pije z butelki z smoczkiem :( kupiłam mu kubek ze słomką i niby coś tam ciągnie ale podnosi go do góry jak butelkę.
ja jak narazie pieluszek nie kupuje czekam na lato aż będzie latał w samych majtkach

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #344580 przez megi23
Hej laski my w domu nalazilam sie dzis bylam w pepco i kupilam malemu kubek ze slomka i wiaderko i lopatki naprzeciwko tutaj mamy plac zabaw z piaskownica to sie wybierzemy z ubran nic nie bylo fajnego wszystko za duze bylam tez po fotelik i dupa nie maja zamawiam przez allegro i tyle albo dzis albo jutro chcialam tez kupil malemu ubranka i czapeczke ale babcie sie system zawiesil i nie mozna. Bylo nic kupic jutro podejde bo maja duze przeceny z marquity :-)

zauwazylam ze w koncu idzie nam dolna druga jedynka nareszcie juz sie przebija i jakos odpukac znosi to dobrze ... Moze w koncu sie zeby posypia :-) i bedzie mogl jesc normalnie....

12 lata 11 miesiąc temu #344659 przez bombel779
A ja muszę się pochwalić! Jasiek dzisiaj zobaczył w sklepie zdjęcie dzidziusia na paczce pampersów - wskazał na niego palcem i krzyknął "dzidzi!" :lol: :lol: :lol: :lol:

Aniołek wrzesień 2013 [*]

12 lata 11 miesiąc temu #344689 przez nikita
Jasiu :kiss:
a ja byłam u lekarza z małym i osłuchowo czysty ale pytałam ją o języczek i faktycznie ma troszkę przyrośnięty ale nie kazała nic narazie robić dopiero jak zacznie gadać to wtedy się okaże czy trzeba podciąć czy nie

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #344700 przez megi23
Haha bombel super moj niedawno mial faze chodzil i gadal tata dzidzi smialismy ze chyba daje mu sygnal ze chce rodzenstwo :laugh:

moj znowu teraz kleczy na raczka kiwa sie mocno i krzyczy dży dży moja mama mowi zze ja tak robilam i robi to i w lozeczku i na mnie i na lozku i na dywanie smiesznie to wyglada az lozeczko sie trzesie moze sie nie rozleci hehe

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #344716 przez justyna84
Hej przedemna koszmarna noc ;) moje dziecko ma mega katar .Wczoraj budzil mi sie co godzine a jak juz zasnoł to o 1 zas sie obudzil i do 3 nie spal a o 6.30 pobudka ;) .Tak to nic innego mu nei dolega ,teraz spi juz od godziny i wstal 2 razy tak sie zastanawiam czy nei dac mu czopka :unsure: bo mi go szkoda

12 lata 11 miesiąc temu #344739 przez megi23
Czopek na katar??? Nie lepiej mu odciagnac i nawilzyc mi super pomogl malemu odtykac nasivin soft noc spal cala wtedy mimo ze rano mu cieklo ... Obecnie katar mu przeszedl za to slini .... I tak na zmiane ... Mi tez pomogl teraz nasivin soft bo zatoki mi zaatakowalo i pomaga....

12 lata 11 miesiąc temu #344761 przez justyna84
on jak widzi odciagacz to sie nei da dotknac i ryczy jak opentany a wtedy jest jeszcze gorzej. Tak sobie mysle ze po tym czopku bedzie mu sie lepiej spalo i moze sie nei bedzie tak budzil ;)

12 lata 11 miesiąc temu #344768 przez megi23
To moj tez tego nie lubi i ro bie to w ostatecznosci a tak nawilzam mu smaruje amolem plecki i klatke masc majerankowa daje pod nosek i tyle. Hmmm ja nie dawalam czopka na katar tylko goraczke .....w sumie to nie wiem bo nos dalej bedzie mial zatkany

12 lata 11 miesiąc temu #344886 przez justysiak83
Hej laseczki.
Co słychać? Nareszcie weekend. Pasudna pogoda się dzisiaj zapowiada, pada i jest strasznie szaro. Chyba dzisiaj nici ze spacerku. Co tam u waszych maluchów, widze że czepiają się różne choróbska? Dominik na szczęście zdrowy, wyszła nam druga 2 na dole więc mamy juz 6 ząbków. :lol:

12 lata 11 miesiąc temu #344888 przez boniucha
Hej Mamuśki :) od dawna nie mogłam wejść przez tego trojana...no ale chociaż trochę Was widać czasami na FB...nie mogę za często siedzieć przy kompie, bo jak mały mnie widzi to jest histeria, że on też chce...
U nas z nowości to...Franio nauczył się wyrzucać pieluchy :P jak widzi taką zwiniętą to bierze i leci do kosza i wyrzuca :P haha dużo sam je - pije ze zwykłego kubeczka sam :) troszkę rozlewa, ale idzie mu coraz lepiej :) myślałam o jakimś bidonie na spacery, ale stwierdziłam, że i tak będę go uczyć picia głównie wody, więc będę kupować takie butelki z ustnikiem. Kupiłam ostatnio kilka takich malutkich Zdrojków 0,33 i mały uczy się z niego pić - nawet mu wychodzi :) mamy w końcu 3 górne ząbki (wyszły na roczek) - ale wciąż nie mówi MAMA :( ech...
Wczoraj u nas szaro buro i deszcz, ale dziś od rana słoneczko :)
nie wiem co jeszcze pisać :P
Buziaki dla Wszystkich :D

12 lata 11 miesiąc temu #344889 przez boniucha
nikita napisał:

dzień doberek

wiecie co Ignaś wyprawia staje dwoma nogami na siedzeniu swojego jezdzika na środku pokoju jak to zobaczyłam to zamarłam a on uśmiech od ucha do ucha :ohmy:

tak sie zastanawiam jak chodzicie na spacer i jest 17 stopni to zakładacie pod spodnie rajstopki :unsure:

mój zaczął się w końcu odpychać nóżkami na jeździku :D

jak jest powyżej 5 st. to nie zakładam już rajstopek :) a jak było ok 14 ostatnio i siedzieliśmy w piaskownicy to przyszła babcia z wnuczką w grubaśnej zimowej kurtce, wełnianej czapie i wełnianych rękawiczkach! Myślałam, że padnę! A ta babcia tak się patrzy na nas i na Frania jak się TARZA w piasku i: " ale zimny jeszcze wiatr taki..." ;) i do 2 letniej dziewczynki - zostaw foremki, bo siama nie zrobisz!! :ohmy: to Franio już sobie SIAM :S radził...
sory, ale musiałam się wygadać :P jeszcze tyle rzeczy ta kobieta nagadała, że musiałam szybko stamtąd uciekać :P

12 lata 11 miesiąc temu #344890 przez boniucha
megi23 napisał:

hej laski moj dalej wstaje punkt 6 :ohmy: i ju nie da sie polozyc ... .

mój też :D 6:30 to juz max :P

12 lata 11 miesiąc temu #344891 przez boniucha
mankowa napisał:

Witajcie po swietach, my juz spakowane i szykujemy sie do drogi, dzis wylatujemy i ladujemy jutro w PL wiec trzymjacie w kciuki, nie bedzie mnie na forum ponad 2 m-ce az do powrotu do NY.
My dwa tyg temu szczepilysmy sie na mengikoki czyli p/w zapaleniu opon mozgowych. A reszte szczepien robimy wlasnie po powrocie. Gabrysia robi sie coraz bardziej fajna, ciekawi mnie jak bedzie zachowywac sie w samolocie, napewno nie usiedzi w miejscu :) trzymjacie sie laski , duzo zdrowka wam i dzieciaczkom, niech rosna zdrowo, do napisania pa

udanego pobytu i ŚLUBU oczywiście :D wpadaj do Kętrzyna :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka