BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #342012 przez nikita
witam
olka ale apetycznie ten torcik wygląda :)
Jaski :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #342014 przez olka
Dziękujemy :laugh:
Nikita, a torcik pyszny, bo mojej mamy :lol: :blink:
No u nas dziś zupełne przeciwieństwo wczorajszej pogody: słońce i zero chmur :) tylko nie mam klucza od piwnicy (w której jest wózek), bo P. jak zwykle wziął do pracy :angry: czyli sobie nie wyjdziemy :dry:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #342046 przez megi23
olka dorob sobie klucze :D wasze maluchy super zaraz wstawie fotki z bryka :D

maly juz prawie spakowanja tez no jeszcze wozek lozeczko laptop i ale ubrania leki ma spakowan jak my sie zabierzemy to nie wiem :ohmy: a jeszcze nie wiadomo co z aut poszedl do naprawy na wymiana klockow :dry:

z Diminisiem synem najstarszym szwagierki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

moja nowa bryka wczorajszy spacerek

12 lata 9 miesiąc temu #342056 przez olka
Nikita, Megi słodkie Wasze chłopaki :kiss: :kiss:
Wiecie co, jednak znalazłam te klucze i chyba wyjdę z dzieciakami po obiedzie na spacer, chociaż trochę wiatr powiewa i zimno dosyć :dry: moje dzieci od kilku dni katar mają, ale Jasiek potrzebuje chociaż troszkę świeżego powietrza, bo od kilku dni w domu tylko siedzi... :dry:
zamówiłam przedwczoraj fotelik, czas najwyższy allegro.pl/baby-design-amigo-fotelik-9-2...zer-i2222570726.html zamówiliśmy czarny. Z tego baby design mamy też wózek i jakieś takie zaufanie mam do tej firmy.

12 lata 9 miesiąc temu #342057 przez megi23
ja w Przemyslu zamowie lub kupie recaro young sport
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu #342103 przez sylka
Foteliki fajne :)

Olka też mam rzeczy z Baby design: pierwszy fotelik, wózek :) dobra firma, solidne produkty wg mnie mają

12 lata 9 miesiąc temu #342123 przez megi23
:silly: Bylismy na ogrodzie na chwile masakraa taka zmiana temp normlanie jakby zima byla a nie wiosna cycki mi zmarzly. Bo ubralam tylko bluze i dresy wszystko mam spakowane i nie chcialo mi sie wyciagac :ohmy:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #342132 przez nikita
olka megi a teraz w czym wozicie dzieciaszki w aucie :unsure: jeszcze w nosidełkach ze dopiero teraz kupujecie foteliki :unsure:

my byliśmy na spacerku 1,5 godz ale u nas nawet przyjemnie tylko jak zawieje to głowę urywa :ohmy:

12 lata 9 miesiąc temu #342141 przez megi23
Noo ja mam maxi cabrio fix i mierzylam malego jeszcze mu glowa nie wystaje no ale za miesiac pewnie urosnie a tu nie ma takiego fotelika yyyyy nic nie ma i nie chca mi sprowadzic mimo zadatku :S

tak poza tym az kipie ze zlosci i zalu bo przyszedl. S z pracy i powiedzial ze jedziemy w asobote a tak sie nastawilam ze w sobote bede juz dawno z mamcia :angry: :( te durne klocki beda jutro i popoludniu moze zrobia moze popoludniu wyjedziemy ale watpie predzej w sobote rano ehhh dop dupy ja juz popakowalam sie...

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #342144 przez olka
nikita, no właśnie w tym nosidełku :dry: ale tam już na maxa ciasno no i głowka zaczyna wystawać. Jasiu w sumie jeśli chodzi o długość to wysoki nie jest, tylko bardziej wszerz rośnie ;) a poza tym my bardzi rzadko gdzieś samochodem jeździmy, jeśli już to do moich rodziców 50 km i to tak średnio raz w miesiącu, że jakoś nie miałam czasu na myślenie o foteliku... dopiero jak był dzień wyjazdu i wkładaliśmy go do tego nosidełka to za każdym razem mówiłam sobie, że muszę kupić i tak do następnego razu... :dry: no ale teraz to już naprawdę jest za wielki i to się robi niebezpieczne :huh:

sylka napisał:

Foteliki fajne :)

Olka też mam rzeczy z Baby design: pierwszy fotelik, wózek :) dobra firma, solidne produkty wg mnie mają

sylka, no pamiętam pamiętam :woohoo: nawet jak tu na forum weszłam na początku to w sumie dzięki Tobie spodobał mi się ten wózek Baby design :lol: :blink: no ale w końcu zamówiłam inny, bo wzięłam atlantic espiro, ale to też z baby design :lol:

12 lata 9 miesiąc temu #342168 przez nikita
teściowa kupiła Ignasiowi płytę z piosenkami ale fajna cały dzień dylamy przy niej :) :)

12 lata 9 miesiąc temu #342210 przez megi23
Nikita jaki rytul tej plytki jest??

moj dostal mleko i padl atak mi marudzil ze myslalam ze zwariuje S byl tylko godzine popoludniu w pracy nosil malego na rekach znowu ma katar i slina mu jak z kranu leci a co za tym idzie sam nie wie co chce i ma zatkany nos ehh .....

12 lata 9 miesiąc temu #342360 przez justysiak83
Hej. Jak tam przygotowania do świąt? Ja już z Domisiem jestesmy u moich rodziców, M. dojedzie w sobotę. Snieg sypie za oknem i O°, bardzo zimowa aura. Chyba dzisiaj nici ze spacerku. Moja mam jest po operacji ręki więc ja w tym roku jestem głownodowodzącą w kuchni... :blink: nie wiem jak to wyjdzie bo pod tym względem jestem totalna noga :lol: :lol: Buziaki kochaniutkie :kiss:

12 lata 9 miesiąc temu #342363 przez nikita
dzień dobry :lol:
oj dobra dobra justysiak juz tak nie gadaj ze noga z ciebie napewno cos dobrego upichcisz

megi tytul CD to cztery zielone słonie

a ja muszę dzisiaj jechać do firmy i wpisać urlop :) a bardzo mi sie nie chce :(

12 lata 9 miesiąc temu #342364 przez justysiak83
Nikita te słonie? Bo mój mały je uwielbia :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka