BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 8 miesiąc temu #345209 przez pulpecja
Olka WIELGACHNE GRATULACJE ODE MNIE :kiss: :kiss: :kiss: :woohoo: :kiss: :kiss: :kiss: ale Ci zazdroszczę :silly: :lol: :lol:

u nas też paskudna pogoda :( ale mi to w sumie wsio ryba bo ja nadal nad papierami :( :( :( :( mam dość i padam na pysk, a nie jestem nawet w połowie :( w dodatku M. mnie wkurza jak nie wiem co :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #345225 przez nikita
Olka gratuluje wiem jaka jesteś szczęśliwa pamiętam to uczucie po zdanym prawku!!!

a ja sie pochwale ze Ignaś spal cala noc od 20 do 7,30 :ohmy: :lol:
ach jakie to piękne :lol:
i wychodzą nam kolejne ząbki 10 i 11 a przy tym 6 kupek dziennie masakra :silly:

Sylka ja planuje kupic buciki takie same ale tak za miesiąc dopiero a teraz tez śmiga w roz.20 z Korneckiego wiec będą później za małe twoje niestety :(

12 lata 8 miesiąc temu #345257 przez megi23
Sylka jakbys 2 tyg wczesniej powiedziala to bym kupila mi sie udalo z lemigo dostac tez 20 pewnie za miesiac beda za male przed wyjazdem pewnie mu tu kupie jakies zeby tam sie nie meczyc

apropo u nas byla tragedia bo wczoraj smok zaginal rzucal innymi jjeden wczesniej zaginal a teraz S pisze ze wpadl mu do torby tamten wczoraj wpadl do mojej hehe chodz zaspal z tamtym na sile innym

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #345318 przez bombel779
Olka gratuluję!!!! To teraz będziesz mogła sobie do pracy śmigać autkiem! :)

A ja się chciałam pochwalić - w pt. skończyliśmy dach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Teraz jazda do środka!!!!! :lol:
Justysiaku a jak u ciebie sprawy stoją??? :)

boniucha napisał:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aniołek wrzesień 2013 [*]

12 lata 8 miesiąc temu #345330 przez megi23
:lol: :lol: A ja sie obzarlam pierogami z truskawkami i bita smietana jak prosiak i gdzie ta moja dieta hehe mamcia mi zrobila rzucilam sie jakbym nic :P nie jadla ale byly pyszneeee :lol: a mowilam ze rtu schudne a co mi tam jak mama tak wysmienicie gotuje i piecze brakowalo mi tego i pospalam sobie maly dalej spi obok od 16 ciekawe o ktorej na noc pojdzie spac wiecie co czasami mi go szkoda bo on. Biedny chcilby na mnie spac doslownie kladzie sie na mnie ale juz za duzy jest. Wlazi na mnie i probuje sie klasc a jak mu nie wychodzi to sie zlosci biedaczek to chociaz sie przytuli za bluzke zlapie cokolwiek by moje cieplo miec nie myslalam ze taki pieszczoch bedzie....

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #345348 przez justysiak83
Bombel u nas dach kończą we wtorek, bo mamy ogromny i skomplikowany, więźbia i papa były gotowe w grudniu a teraz blache kładą, w środku tynkują, już jest gotowy strych i część naszego piętra. Część usługowa na końcu.
Ale u nas paskudna pogoda.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A miałam was zapytać czy jak przechodziłyście z mleka 2 na 3 to mieszałyście żeby stopniowo przejśc czy od razu?

12 lata 8 miesiąc temu #345367 przez nikita
justysiak ja to pytanie zadałam kilka dni temu hehe i dziewczyny mówiły ze nie mieszały tylko odrazu i ja tez tak zrobiłam :lol:

12 lata 8 miesiąc temu #345378 przez boniucha
bombel779 napisał:

boniucha napisał:

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #345379 przez megi23
Nie mieszalam i mimo ze maly ma wrazliwy brzusio nic mu nie bylo teraz pije 3 hippa myslle jak bedzie konczyl 4 co ja daleuj zrobie....

boniucha ja tez chce by maly mial rodzenstwo i nie zostal sam mimo ze ma duzooo kuzynostwa to chce by rodzenstwo mial ja sobie kiedys przyzeklam ze co by sie nie dzialo bede kochac jednakowo swoje dzieci bo wiem co znaczy faworyzowac i to u mnie bylo. Starsze dziecko a nie najmlodsze jak sie mowi....

12 lata 8 miesiąc temu #345391 przez justyna84
boniucha napisał:

bombel779 napisał:

boniucha napisał:

Wlasnei tez bym nei chciala zeby moje dziecko byłó samo na tym swiecie ;) chce zeby mial rodzenstwo ale te zycie takie figle płata ;) raz z gorki raz pod :(

12 lata 8 miesiąc temu #345436 przez sylka
Megi krowie podasz :)

Kuba je kasze manną na krowim czy kakao, budyń dodaje je do placków itp gdzie potrzeba MM tylko 2X dziennie sobie pije.

12 lata 8 miesiąc temu #345448 przez nikita
mam pytanko kupiliśmy mikrofale ale jak przyjechaliśmy do domu to sie okazało ze jest wgnieciona!!! pani w kasie mówiła ze jak nie będzie działać to możemy wymienić w ciągu 14 dni i tak sie zastanawiam czy jak jest wgnieciona to mi wymienia czy tylko jakby miała wadę techniczna? orientuje sie któraś???

12 lata 8 miesiąc temu #345456 przez sylka
Aby nie powiedzieli że w teransporcie się uszkodziła, a w sklepie ja oglądaliście?

12 lata 8 miesiąc temu #345491 przez nikita
T podłączył ją tylko i sprawdzał czy działa ale nie patrzył czy jest cala - nasz błąd bo mogliśmy na spokojnie obejrzeć ale jutro jedzie wymienić mam nadzieje ze nie będzie problemu :)
ona już musiała być uszkodzona bo nam nigdzie nie spadła

12 lata 8 miesiąc temu #345532 przez bombel779
justysiak83 napisał:

Bombel u nas dach kończą we wtorek, bo mamy ogromny i skomplikowany, więźbia i papa były gotowe w grudniu a teraz blache kładą, w środku tynkują, już jest gotowy strych i część naszego piętra. Część usługowa na końcu.

Kochana my też mamy duży dach i skomplikowany, cieśla nieźle się narobił i naklął(!!) :P A wy macie blachę - takie jakby płyty czy mówisz o blachodachówce??
My mamy dachówkę więc z układaniem było duuużo roboty, ale cieszę się że to już za nami :)

Aniołek wrzesień 2013 [*]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka