BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 11 miesiąc temu #346522 przez megi23
Kupilam recaro young sport
moj malo je slodkiego albo je lubisia raczej mu slodkiego nie daje on woli owoce lub danio lub danonki
ale je na zmiane jak ma lubisia to sok do tego jak ma danonka to biszkopciki a tak jablka banany owoce lub deserki lub chrupki kukurydziane nie je nic w czekoladzie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #346609 przez sylka
Kuba słodyczy nie je prawie wcale. Czasem tyci czekolady na spróbowanie mu dam jak sama jem. Tak jak coś słodkiego to banana, ananasa czy inne owoce, danio, jogurt naturalny z owocami, biszkopta, ciasto jak upiekę, makaron z truskawkami i twarogiem, gofry, kaszki i chrupki kukurydziane czy ryżowe, paluchy ptysiowe, bułeczki maślane, wafle takie do tortów i chyba więcej podjadaczy między posiłkami nie pamiętam :)

12 lata 11 miesiąc temu #346616 przez megi23
Ostatnio tesciowa zlapala opieprz od S bo chciala mi czyms slodkim malego nakarmic :laugh: jakims wafelkiem w czekoladzie on nie je czekolady ostatnio mu moja mama gorzka starla ciut moze pol lyzeczki zjadl oo moj jeszcze je wafle ryzowe z hippa o smaku jablkowym ostatnio mu posmakowaly...

musze mu sprobowac paluszki ptysiowe dac pewnie zje bo jeszcze nie probowal :-) truskawki jadl ostatnio ze mna bo mialam pierogi z truskawkami to jadl musze mu makaron z nimi zrobic bo nie jadl ale musze mu zmiksowac

dzis znowu zeby mu dokuczaly masakra.....joj niech one wyjda...ugryzl mnie tak w ramie ze mam siniaka... A to dopiero 2 zab jak widze ze wasze maluchy maja juz tyle ich to mam depresje :(

12 lata 11 miesiąc temu #346631 przez justyna84
Kurde kazdy chce zebym wozek wyslala poczta za pobraniem . Teraz nei wiem czy czekac az sie jeszcze ktos zglosi czy poslac i z glowy bede go miala :dry: ;)

12 lata 11 miesiąc temu #346723 przez megi23
Justyna ja tez wolalam za pobraniem fotelik wyslac 800 zl sie balam :silly:

12 lata 11 miesiąc temu #347027 przez nikita
Dzień dobry :ohmy: :ohmy:
ale tu pusto na forum, ale jeszcze troszkę i będzie długi weekend to nadrobimy co :unsure: :unsure: :silly:

mały śpi a jak sie obudzi to śmigamy do miasta na małe zakupy i wywołać zdjęcia dla babci z Ignasiem :)

muszę schudnąć co najmniej 5kg i bardzo ciężko mi to idzie, ćwiczyć mi się nie chce :( ograniczyłam jedzenie ale co z tego jak schudnę z cycków a tego nie chce tylko z brzuszka i z nóg :ohmy: niech ktoś mi zasadzi porządnego kopa w dup. to może ten len ze mnie wyjdzie :)

12 lata 11 miesiąc temu #347037 przez megi23
Hej dawal nikita ja ci zasadze kopura :laugh: na zebranie sie w sobie

moj tez wlasnie zasnal juz widac biala kreche na zzebie za to sliniotok ma znowu

apropo odchudzania mi zostalo 14 do zrzucenia. U meza ciwyczlam codziennie na orbiterku tu nie mam sprzetu zapomnialam plyt z cwiczeniami :( narazie zostaja spacery tutaj i ograniczenie jedzenia tzn jem sniadania i obiad kolacji nie jem i pije wode heh przed ciaza to jakos mialam wiekszy zapal do odchudzania kurde tyle cwiczylam ze szok moj S smieje sie ze znowu schudne a potem zajde w ciaze to bede tyc hehe...

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #347101 przez justyna84
A za ''pobraniem'' to odbiorca płaci za wysylke 40zl i odbior paczki? :unsure:

Nikita ja tez sie musze dochudzic a nie mam motywacji ,nie wiem jak ty ale ja mam brzuch :ohmy:

12 lata 11 miesiąc temu #347102 przez megi23
Taj tyle ile wynosi dodatkowy koszt plus za przedmiot.. A ja brzucha jakiegos wielkiego nie mamtylko tylek i uda dobrze ze jestewm wysoka to troche sie gubi podobno nie wygladam na tyle ile waze :silly:

12 lata 11 miesiąc temu #347254 przez nikita
tak justyna to odbiorca płaci za przedmiot +koszt przesyłki dopiero przy dostarczeniu przez kuriera.

a co do odchudzania to ja brzuszek tez mam ale więcej mi poszło chyba w nogi i biodra :( :( :(

12 lata 11 miesiąc temu #347259 przez megi23
My juz w domqu bylismy w pizzeri na przemyskiej pizzy my pizze maly lubisia jadl:-) kupilam mu ramppersa do spania i pajaca paracetamol i te camilie na bolesne zabkowanie babka mi polecila mam nadzieje ze jest taka rewelacja jak mi gwarantowala

aaai dzwonil S zalew tam iu nas wylal wyrwa sie zrobila peklo i wyllal cala wode z zalewu tysiace ryb wedkarze i ludzie ratowali.. I podtopilo domki przy zalwie... :(

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #347336 przez justyna84
My wrucilismy teraz ze spaceru. Jak moje dziecko nie zacznei chodzic to szalu ddostane bo jak juz go wyciagne z tego wozka to siada na ziemie :ohmy: ;) .Dochodze do wniosku ze najbardziej uciazliwe jest to jak dziecko zaczyna chodzic ;).

Ja jak zobaczlam zdiecia ktore tesciowa przywiozla z niemieckiego basenu to myslalam ze padne jak widzialam sie w tym stroju kapielowm :ohmy: musze se kupic pojedynczy stroj ;) :)

Mi tluszczyk idzie wszedzie na nogi biodra a najbardziej na brzuch ;)

12 lata 11 miesiąc temu #347492 przez justyna84
megi23 napisał:

Taj tyle ile wynosi dodatkowy koszt plus za przedmiot.. A ja brzucha jakiegos wielkiego nie mamtylko tylek i uda dobrze ze jestewm wysoka to troche sie gubi podobno nie wygladam na tyle ile waze :silly:

Czyli ja jak wysylam paczke za pobraniem np. na poczcie bac DHL to nei place nic ?
tylko tak poprostu sobie wysylam paczke . Ale cyrk z tym wysylaniem :angry:

12 lata 11 miesiąc temu #347758 przez megi23
Wiesz justyna ja nie wysylalam a nawet jak pokrywasz to Ci zwraca przeciez kupujacy:-)

12 lata 11 miesiąc temu #347857 przez sylka
Justyna na poczcie płącisz najpier Ty przy nadaniu paczki a póxniej dostajesz zwrot od kupującego wraz z cena za przedmiot.

Kubusiek dziś pokazał palcem na wiszący na ścianie nasz obraz ślubny później podszedł do mnie trącił mnie palcem znów na obraz pokazał i powiedział Mama :D Zaskoczył mnie bo obraz dość wysoko wisi i nie wiedziałam że zwraca na niego uwagę :) i powtórzył to kilka razy za jakiś czas :)Kochany robaczek :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka