- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Twaróg kupuję w kostkach i do niego dodaję śmietanę. A kiełbasę i wedlinę (szynke czy polędwice) mamy swojską uwędzona przez teścia ze swojskich świnekArturek ja daje makaron z twarogiem, cukrem, śmietaną i truskawkami
placki z dżemem, kanapki z serem żółtym, topionym czy wędliną, sam twarów z cukrem i bułeczką, kiełbaskę na ciepło, jajecznicy teraz mi niechce, naleśniki, placki z jadłkami czy ananasem.
Sylka a ja mam pytanie:
tawrozek - robisz sama czy kupny? ja sie ostatnio naczytałam o serkach,i tyle w nim sera co nic:( no i te kiełbaski,zuzia bardzo lubi miesko ale włąsnie nie wiem czy mozna podawac kiełbaski albo paróweczki?jejku wydaje mi sie ze te sklepowe żarcie to sie nie nadaje jeszcze dla takich maluszków...i staram sie załatwiac jedzenie "wiejskie"

Pogoda u mnie do bani pada i szaroburo za oknem. Zapowiadaja burze w moim rejoniie. Wczoraj na 2 spacerku tez złapał nas chwilowy deszczyk (na szczęście zawsze mam w wózku folię

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- justysiak83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nareszcie razem :)
- Otrzymane podziękowania: 0

A my mamy pleśniawki, masakra

Tęskni mi się za wami. A co u nas? W sumie nic nowego, Dominik jeszcze nie chodzi, tylko przy łóżku albo w łóżeczku, ale czekam cierpliwie.
A c tam u was, któraś w ciąży?

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus

mi sie snilo dzis ze latalam samolotem ja to mam sny
hej justysiak o ciazy nic mi nie wiadpomo apropo ty masz quatro monza wozek i jak sie sprawuje bo szukam spacerowki ale z przekladana raczka jeszcze quatro caddy ma??
- nikita
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziś wiem życie cudem jest

wycierałam klawiaturę i poprzestawiałam literki pomocz jak to bzlo

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
U mnie to bardziej ja narzekam na figure tzn. że rozeszły mi się kości biodrowe a i poszło trochę w uda i pupe i wg. siebie wyglądam nieproporcionalnie a P. twierdzi że wymyślam. To ze poszło w pupe to fakt i sam mi powiedział ale ze wg. niego jest ok

Nikita T. świna nastepnym razem niech on rodzi.
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
aaa twoj T nie tylko niech rodzi ale bedzie w ciazy 9 miesiecy zopbaczylby jak to fajnie...
- nikita
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

a ja dzisiaj juz schowałam małego kołderkę i oblekłam kocyk

- ifka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Lenka :*22.01.11:*
wieki całe

Częsciej na FB jestem, bo tu ten error mnie wpienia

My zaliczyłyśmy pobyt w szpitalu na bakterie coli.Masakra gorączka i mega sraczka

A tak,to w porzadku.Biega jak szalona, mówi:mama (rzadko

W nawiązaniu do wagi to ja w ciązy + 10, po porodzie zgubiłam już 8 i później leciało jakoś a teraz mam - 4 kg niż przed ciążą.
Oczywiście poczytałam co u Was i jestem na bieżąco,ale chyba nie zdołam każdej niuni i niunkowi pogratulować nowych umiejętnoości,więc kochane dzieciaczki,:za wszystkie osiągniecia duuuużo buziaków i oby tak dalej

- justysiak83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nareszcie razem :)
dobrze się prowadzi, ale jak przełożysz rączkę to ciężko, mąż raczej nie poprowadzi go w ten sposób bo mu się nogi między kółka nie zmieszczą, ma źle uszyty pokrowiec na nóżki, jak dziecko siedzi to się go nie da zapiąć. Ma dość krótką budkę, jak jest wietrznie albo pada to w sumie ta budka nic nie daje. Podsumowując, nasz wozek trafił do moich rodziców a ja wyciągnełam i przeprosiłam się ze spacerówką od gondoli (miałam gondole ze spacerówką -jedo-od brata a kupiłam nową spacerówkę z powodu własnego widzi mi się , bo chciałam mieć nową, w tej starej budka jest bardzo wyblakła, po 2 dzieci się już trochę zużyła) a i jeszcze cos o czym pisałyście na FB, w quatro nie da się postawić oparcia zupełnie pionowo, jest troche pochylone i jak mały siedzi trzymajac się tej rączki to nie opiera pleckami o oparcie, a jak opierał to mi się zsuwał i cały czas musiałam go podsuwać do góry. TO chyba tyle.Generalnie pierwsze wrażenie "quatro" było super ale niestety praktyka przyniosła rozczarowanie.
- nikita
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
a ja juz po wizycie w srode odbior maly zaliczyl przy okazji spacer 2 godz
apropo odchudzania zamowilam tabletki w aptece internetowej tzn mamy kolezanka zmniejsza laknienie podobno super pol szkoly u mamy zamowilo i mamie zamowilam bo tez chce sie odchudzic:-) no zobaczymy czy dzialaja

apropo piatki ucze malego i czasami juz mu wychodzi i ucze go grac w lapki ma radoche

aaa przebila sie nam druga jedynka i idzie obok dwojka i trojka z jednej strony bo biale juz jest dziwnie mu te zeby ida;-)
- olka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ...ale dziś jesteś mały jak okruszek...
a wiecie co ale sie wczoraj zdolinowalam, byliśmy wczoraj na basenie a wieczorem mój T powiedział ze złe wyglądam!!!!! tzn. mam grube nogi i dupsko
![]()
świnia
![]()
![]()
![]()
nikita, prawdziwa świnia z Twojego faceta

mely, ależ lasencja z Ciebie się zrobiła

- olka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

z samodzielnym chodzeniem rozkręcił się na dobre

nocnika jeszcze nie zakupowaliśmy, jeszcze trchę poczekamy z treningiem

kupiłam ostatnio pieluchy bella happy rozmiar 4+ , Dady zaczęły mnie denerwować - po nocy prawie dzień w dzień były przesikane i całe bodziaki mokre przez to

a ja teraz czekam na wydanie prawa jazdy

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
kurde moj S nie da sie przekonac przyjezdza po nas w wekend a ja bym chciala tydzien dluzej zostac u mamy

moj S bylby w 7 niebie jakbym prawko zrobila i z checia by mie autko dawal oczywisscienajpierw ze mna jezdzil jak jego siostra dostala prawko w tamtym roku jezdzil z nia i ja bylam z nimi to bylam w szoku ze takie mapodejscie bez krzyku itd

- olka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

megi, rób prawko to wtedy częściej do mamuśki będziesz zaglądać i nie będziesz musiała polegać na mężu

EDIT
megi23 napisał:
moj S bylby w 7 niebie jakbym prawko zrobila i z checia by mie autko dawal oczywisscienajpierw ze mna jezdzil jak jego siostra dostala prawko w tamtym roku jezdzil z nia i ja bylam z nimi to bylam w szoku ze takie mapodejscie bez krzyku itd
u mnie odwrotnie, P. drze się na mnie jak coś źle robię