BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #350210 przez justyna84
nikita napisał:

a my poszliśmy na spacerek i złapał nas deszcz i pędem do domu ale sie zgrzałam ledwo co dychałam jak dotarliśmy do domu a po drodze żadnego miejsca żeby przeczekać :( małego zakryłam budą ze nic nie widział ale tak biegłam ze słyszałam jak sie śmieje :) niestety nie mam foli na wózek :( :(

W sklepie dzieciecym kupisz folie zwykła ktora duzo nei kosztuje a przynajmniej bedziesz miala w razie czego ;) .Wiem bo tez kupywalam

Mi M jeszcze jak narazie nie smial powiedziec ze jestem za gruba .A jest sie z czego odchudzac ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #350251 przez megi23
ja mialam na x landera ale robili porzadek w szopce i teraz nie dojde ktory ja albo przestawil albo wywalil a nowa prawie 100 kosztuje.. :S

12 lata 7 miesiąc temu #350300 przez nikita
będę musiała ta folie kupić bo teraz zaczną się wiosenne deszczyki tak znienacka ;)

pamiętam jak mnie pierwszy raz zatrzymała straż celna a była godzina 6 i jechaliśmy nad morze i ja miałam kierować, miała to być moja pierwsza długa trasa wiec wyskoczyłam z autka pokazałam bagażnik i wio wsteczny a on mi w okienko puk puk ja za korbkę szyba w dół a on ze nie mam światła z tylu i jak jedziemy tak daleko to trzeba wszystko sprawdzić wiec krzyczy włącz migacze -ok, postojowe -ok, mijania -? :unsure: :unsure: :unsure: a ja do T a gdzie one są? :unsure: :unsure: ! :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:
przez cala drogę a jechaliśmy ok 3godz gadał mi ze jak ja nie wiem gdzie są światła mijania :ohmy: :ohmy:

12 lata 7 miesiąc temu #350305 przez megi23
To ja wam powiem ze moj S bylby dobry insteuktor bo mowil szwagierce co i jak i ile ma dac i nawet jechala tylko ona nie wiedziala np jak rowerzysta byl to mowil jej co i jak i szlo teraz szwagierka chce wlassne autko kupic:-)

12 lata 7 miesiąc temu #350597 przez nikita
hej hej wywiało chyba wszystkich :) u nas cieplutko ale strasznie wieje, mały wkoncu zasnął ale godzinkę później niż zwykle :)

12 lata 7 miesiąc temu #350612 przez megi23
A moj znowu przespal calanocke do 8 zwiekszylam mu mleko na noc i rano tez sam zaspal w lozeczku superr u nas slonce co jakis czas zachodzi ale spacerek bedzie :-)

12 lata 7 miesiąc temu #350657 przez sylka
U nas wiatr wieje ale słonecznie. Kuba śpi jak wstanie i zje obiad skoczymy na spacerek.

12 lata 7 miesiąc temu #350714 przez Natka
hey dziewczynt widze ze juz jakos sie da "normalnie" wejsc na forum a wiec jestem :)

u nas i Piotrusia nic ciekawego, rosnie duzo juz rozumie :) uwielbia pokazywac palcem i pytac : co to :P :P

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

:* :* :*

PS: macie juz plany na wakacje ??

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #350809 przez nikita
plany wakacyjne??? hmmm u nas zawsze jest spontan odkąd T założył firmę bud. i cos mi się wydaje ze w tym roku będzie ciężko nam razem wyjechać bo latem zawsze ma kupę roboty, no niestety jak nie z nim to pojadę z moją mamą na parę dni nad morze :)
a w weekendy jeździmy nad jeziorko :)

12 lata 7 miesiąc temu #350892 przez sylka
My w lipcu planujemy jechać do Sopotu

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #350965 przez justyna84

12 lata 7 miesiąc temu #350975 przez nikita
justyna norma to nie wiem jaka jest, my jemy jajecznice często ale czasem jej nie zje do końca wiec ciężko określić.
a mam pytanie jak Ignacy najadł sie piasku to czy cos mu będzie? zaszkodzi mu??

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #351004 przez justyna84
z tego co wiem to 3 jajka na tydzien to jest dosc i ze za duzo tez nie jest za dobrze ,a Osakar lubi ja jeszcze dodaje szczypiorek i pomidor. No a zjadl tego piasku 3 garscie ;) ? ;)

12 lata 7 miesiąc temu #351010 przez nikita
hehe no nie trzy nie ;) ale tak troszkę wiec chyba nic mu nie będzie mam nadzieje i brzuszek go nie będzie bolał.
u nas tez chyba tak wyjdzie 3 4 jaja na tydzien

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #351012 przez megi23
My na wakacje moze w bieszczady wyjedziemy ale z moim S nigdy nic nie wiadomo...
My jajko jemy kilka razy w tyg albo jajecznice albo po wiedensku i to lubi najbardzziej no jadl nalesniki to tam tez jajko bylo.. Staram sie nie laczyc jajek i miesa i nabialu
Nikita co do piasku to nie wiem a duuz zjadl???

dzis tragedia z zasypianiem on malo sie nie zaszedl bo go zostawilam jak wrocilismy ale ogladal potem jaka to melodia i sie rozdarl juz bo musialam go przebrac do jedzenia a pozniej masakra w lozeczku wiec juz go wzielam na rece tak mi sie zalil wtulil zlapal za bluzke dostal zacisku nie moglam mu reki otworzyc zasnal na mnie pozniej dalam go do lozeczka ale jeszcze do teraz mi sie zali przez sen jejku musze go odzwyczaic od siebie ale jak ja nie moge isc do wc bo wrzask :(
moja mama mowila ze tak z moim bratem miala do 8 roku i byla uzalezniona od niego ..... Tam u meza praawie wszystko w pokoju robie jedzenie woda w podgrzewaczu a tu wychodze do kuchni...nie wiem co robic,, a moja mama mowi a jak bedziesz miiec juz dom to co wtedy bedziesz sama..... Joj...

a z dobrych wiesci dzwoni nasz kolega i pyta czy pomoge przydzieciach mowie to bedzie mial blizniaki S mowi ze pomorzemy haha niezle jego brat coreczke bedzie mial a on blizniaki mowie do S ze to dlatego ze jego brat stracil 1 dzidzie to zeby bylo jak mialo byc wyrownalo sie u Niego:-)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka